• 728×90 irofilaxtou

  728×90 irofilaxtou
 • Η τύχη βρίσκεται στα χέρια σου! Μάθε να διαβάζεις την ίδια σου την παλάμη

  Συχνά αναρωτιέσαι τι μέλλει γενέσθαι και πολλές φορές έχεις κοιτάξει το εσωτερικό της παλάμης σου, προσπαθώντας να καταλάβεις τι είναι αυτό που κρύβεται και τι σε περιμένει…

  Η χειρομαντεία έχει δικούς της τρόπους να σου αποκαλύπτεται και ιδίως όταν έχει να κάνει με τα αισθηματικά. Είτε θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά, είτε θέλετε με τους φίλους να περάσετε την ώρα σας, μπορείτε εύκολα να διαβάσεις τις γραμμές των χεριών.

  Σύμμαχός σου φυσικά πρέπει να είναι το ταλέντο, σε αυτή την περίπτωση, όμως με μερικά βασικά στοιχεία μπορείς να μάθεις ερωτικά μυστικά, το μέλλον, καθώς και να ανακαλύψεις την προσωπικότητα ενός ανθρώπου.

  xeri

  Ποιο χέρι κοιτάμε;
  Δεξί ή αριστερό; Και τα δύο, απαντάμε εμείς. Δεν είναι λίγες φορές που οι παλάμες παρουσιάζουν διαφορετικό σχέδιο, άρα υπάρχουν και πολλά πράγματα που θα είναι διαφορετικά και τα οποία θα πρέπει να συνδυαστούν. Στους δεξιόχειρες, η αριστερή παλάμη δείχνει χαρακτηριστικά και δυνατότητες του ατόμου, ενώ η δεξιά δείχνει τις αλλαγές που μπορεί να έρθουν στη ζωή εκούσια ή ακούσια. Επίσης, η αριστερή παλάμη συνδέεται με το παρελθόν, ενώ η δεξιά με το μέλλον. Για τους αριστερόχειρες λειτουργεί το αντίστροφο. Αν ένα άτομο εμφανίζει μεγάλες διαφορές στα χέρια του, τότε έχει κάνει ή θα κάνει μεγάλη πορεία στην προσωπική του ζωή.

  Όμως, στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονιστεί πως δεν είναι μόνοι οι γραμμές σημαντικές στο διάβασμα ενός χεριού, αλλά και το μέγεθος και το σχήμα της παλάμης δίνουν κι αυτά στοιχεία για την προσωπικότητά του. Για παράδειγμα, αν τα χέρια κάποιου είναι μεγάλα σε σχέση με το σώμα του, συνήθως αυτός περισσότερο των σκέψεων, παρά των πράξεων. Αντίθετα, κάποιος με μικρά χέρια είναι πιο δραστήριος.

  Ορισμένες παλάμες είναι τετράγωνες κι άλλες μακρόστενες. Τετράγωνη θεωρείται η παλάμη που έχει το ίδιο μήκος και πλάτος, ενός μακρόστενη αυτή που έχει μεγαλύτερο μήκος από πλάτος. Επίσης, άλλοι έχουν μακριά δάχτυλα και άλλοι κοντά. Το πώς καθορίζεται αυτό έχει να κάνει με το μήκος του μεσαίου δαχτύλου. Αν είναι μακριά, το δάχτυλο αυτό πρέπει να ξεπερνάει τα ¾ της παλάμης σε μήκος.

  Και ο αντίχειρας παίζει το ρόλο του στην προσωπικότητα ενός άτομο. Αν είναι ευλύγιστος, τότε το άτομο είναι ευπροσάρμοστο σε γεγονότα και καταστάσεις. Αν είναι δύσκαμπτο, πρόκειται για πεισματάρη χαρακτήρα. Αν ο αντίχειρας λεπταίνει στη βάση του, το άτομο χαρακτηρίζεται από διπλωματία. Ο μακρύς αντίχειρας είναι δείγμα δυναμισμού και πίστης στον έρωτα.

  Αέρας, Γη, Φωτιά και Νερό
  Τα χέρια χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, όπως τα στοιχεία της αστρολογίας: Αέρας, Γη, Φωτιά Νερό.

  Το χέρι του Αέρα έχει ως χαρακτηριστικά την τετράγωνη παλάμη με μακριά δάκτυλα και λεπτές, καθαρές γραμμές. Πρόκειται για διανοούμενα άτομα, κοινωνικά που διαρκώς ψάχνουν εναλλαγές στη ζωή τους. Στον έρωτα μέγιστη προτεραιότητα είναι να έχουν πνευματική επαφή με τον σύντροφό τους.

  Το χέρι της Γης έχει τετράγωνη παλάμη με κοντά δάχτυλα και βαθιές γραμμές. Άτομα που έχουν αυτά τα χέρια είναι πρακτικά, πατάνε γερά στα πόδια τους κι έχουν ζωντάνια. Αγαπούν τη φύση και όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες. Ο έρωτας για εκείνους χρειάζεται αμεσότητα και οι σχέσεις που δημιουργούν είναι σχέσεις εξάρτησης.

  Το χέρι της Φωτιάς χαρακτηρίζεται από μακριά παλάμη με κοντά δάχτυλα και πολλές, έντονες γραμμές. Πρόκειται για ανθρώπους της δράσης που τους αρέσει να ρισκάρουν. Έχουν αυτοπεποίθηση στον έρωτα και τους αρέσει να έχουν την πρωτοβουλία.

  Το χέρι του Νερού έχει μακριά παλάμη και μακριά δάχτυλα, με πολλές λεπτές γραμμές που δεν είναι πάντα ευκρινείς. Τα άτομα που έχουν χέρια του Νερού είναι δημιουργικά και συναισθηματικά. Ευαίσθητα στον έρωτα, ευάλωτα και αφελή, τους αρέσει να φροντίζουν και να τους φροντίζουν.

  Οι γραμμές του πεπρωμένου
  Μια παλάμη περιλαμβάνει βασικές και δευτερεύουσες γραμμές, αλλά και κάποιες μικρότερες. Αν κάποιος, εκτός από τις βασικές έχει και άλλες γραμμές, μάλλον έχει σύνθετη προσωπικότητα με ευαισθησίες και αρκετά ευάλωτη. Μάλιστα, όσο πιο λίγες είναι οι γραμμές, τόσο πιο απλά ζει τη ζωή του το άτομο αυτό.

  Βασικές γραμμές: Καρδιάς, Κεφαλιού, Ζωής
  Η γραμμή της Καρδιάς είναι η πρώτη έντονη οριζόντια γραμμή κάτω από τα δάχτυλα. Συνδέεται με τα συναισθήματα κι έχει τη μεγαλύτερη σημασία στα ερωτικά ζητήματα. Όσο πιο κοντά είναι στα δάχτυλα, τόσο πιο πολύ το άτομο χαρακτηρίζεται από ζήλια και έντονα πάθη. Αν διασχίζει σε ευθεία ολόκληρη την παλάμη, πρόκειται για χαρακτήρα που μπορεί και ελέγχει τα συναισθήματά του. Αν δημιουργεί καμπύλη πλησιάζοντας τον δείκτη και ανεβαίνει, το άτομο έχει τρυφερότητα και ζεστασιά. Όταν την παλάμη τη διασχίζουν μικρές κάθετες γραμμές που σχηματίζουν σταυρουδάκια ή η πορεία της είναι διακεκομμένη, σημαίνει ότι στη ζωή του ατόμου αυτού υπάρχουν περίοδοι θλίψης και μοναξιάς. Αν μοιάζει σαν αλυσίδα που αποτελείται από κρικάκια, το άτομα ζει παράλληλους έρωτες και δεν είναι συναισθηματικά σταθερό.

  Η γραμμή του Κεφαλιού είναι η δεύτερη έντονη οριζόντια γραμμή στην παλάμη και δείχνει τον τύπο της νοημοσύνης ενός ατόμου.

  Η γραμμή της Ζωής ξεκινά ανάμεσα από τον δείκτη και τον αντίχειρα, κάνοντας καμπύλη στη βάση του τελευταίου κι έχοντας κατεύθυνση προς τον καρπό. Η γραμμή αυτή είναι «παρεξηγημένη» καθώς παλιά πίστευαν ότι το βάθος και το μήκος της καθόριζε το χρόνο ζωής που είχε ο καθένας. Όμως, ουσιαστικά, δείχνει τη ζωτικότητα ενός ανθρώπου και κατά πόσο κάμπτεται από γεγονότα. Αν είναι μακριά και βαθιά, φανερώνει μια ζωή γεμάτη υγεία και ζωντάνια. Αν είναι ρηχή και κοντή, σημαίνει ότι το άτομο μπορεί να ελέγχεται από άλλους. Κοντή και έντονη δείχνει μια όμορφη ζωή και την ικανότητα το άτομο να ξεπερνά προβλήματα υγείας. Αν συνοδεύεται κι από άλλες γραμμές, σημαίνει ότι έχει κάποιος ενισχυμένη ζωτικότητα. Αν η καμπύλη είναι μικρή, ο χαρακτήρας του ατόμου είναι επιφυλακτικός.

  Όσον αφορά στις σχέσεις, αν η γραμμή Ζωής είναι μεγάλη κι έχει απόσταση από τη βάση του αντίχειρα, δείχνει άτομο που είναι δοτικό στον έρωτα. Όσο πιο κοντά στον αντίχειρα βρίσκεται, τόσο λιγότερο από τον χρόνο και την ενέργειά του αφιερώνει το άτομο αυτό στον σύντροφό του.

  Αν η γραμμή Κεφαλιού τέμνεται με τη γραμμή Ζωής στην αρχή της, το άτομο είναι επιφυλακτικό και φοβισμένο. Όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση μεταξύ τους, τόσο πιο άνετος είναι κανείς, έχει αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να ρισκάρει.

  Γάμος και σεξ
  Άλλη μία γραμμή που έχει σημασία για τα αισθηματικά είναι η γραμμή Γάμου. Πρόκειται για μια κοντή γραμμούλα ανάμεσα στη γραμμή Καρδιάς και τη βάση του μικρού δακτύλου, στην κόψη της παλάμης. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι παραπάνω από μία. Για να την διακρίνεις ίσως χρειαστεί να κλείσεις λίγο την παλάμη σου. Οι λεπτές αυτές γραμμές δείχνουν επιπόλαιους ερωτικούς δεσμούς. Μια βαθιά καθαρή γραμμή δείχνει μια μακροχρόνια υγιή σχέση ή γάμο. Αν υπάρχουν περισσότερες έντονες γραμμές, αυτές δείχνουν ισάριθμους σοβαρούς έρωτες ή και γάμους. Το ύψος τους δείχνει και τη χρονολογική τους σειρά, με αυτή που είναι χαμηλότερα να είναι εκείνη που έρχεται νωρίτερα.

  Σημαντικό, όμως, ρόλο παίζουν και τα «μαξιλαράκια» της παλάμης, που ονομάζονται Όρη. Το Όρος της Αφροδίτης, που βρίσκεται στη βάση του αντίχειρα και περικλείεται από τη γραμμή Ζωής, παίζει ρόλο για τον ερωτικό τομέα. Αν είναι σαρκώδες και σφριγηλό δείχνει έντονη σεξουαλικότητα. Αν είναι λιπόσαρκο και πλαδαρό είναι δείκτης χαμηλής σεξουαλικότητας.

  Οι οριζόντιες γραμμές πάνω στο Όρος της Αφροδίτης δείχνουν ένα γοητευτικό άτομο. Αν υπάρχουν λεπτές οριζόντιες και κάθετες γραμμές, το πρόσωπο αυτό έχει πολύπλοκα ερωτικά, είναι ασταθές και απογοητεύει τους συντρόφους του. Ένας σχηματισμός σαν τρίγωνο πάνω στο Όρος της Αφροδίτης δείχνει άτομο με τάση στις εξωσυζυγικές περιπέτειες, ενώ το σχήμα μισοφέγγαρου εμφανίζει ακαταμάχητη γοητεία.

  Και τώρα, ναι, είσαι έτοιμη να κάνεις την πρώτη σου χειρομαντεία!


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 24/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 23/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 asouxan

  300×250 asouxan
 • riga

  riga
 • 300×250 rousa

  300×250 rousa
 • 300×250 ilia

  300×250 ilia
 • 728×210 komninou

  728×210 komninou
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project