• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Καρκίνος 2017

  Η πρόκληση της χρονιάς αυτής ξεκινά από τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας από το 2008. Από τον Δία που θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, στον χώρο της οικογένειας, ζητά την αναβάθμιση της στάσης σας απέναντι σε περιουσιακά στοιχεία και την οικογένεια. Τα επαγγελματικά θα είναι απαιτητικά σε σχέση με την ανανέωση κοινωνικών επαφών. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού θα σας ζητήσει αποδείξεις αξίας για τα χρήματα και τον τίτλο που έχετε σε σχέση με την καριέρα σας, ενώ στο πλευρό σας θα έχετε τις πολύ καλές όψεις Ουρανού στο ζώδιο του Κριού και Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη για τον επαγγελματικό τομέα.

  Γενικές προβλέψεις
  Οι αλλαγές δεν δείχνουν να σας τρομάζουν, αλλά κάποιες ίσως να τις φοβάστε και να θέλετε να διασφαλίσετε το αποτέλεσμα. Το βασικό για εσάς είναι ότι η οικογένειά σας έχει κάποιες απαιτήσεις που επιθυμείτε και οι ίδιοι να ικανοποιήσετε, όπως π.χ. την απόκτηση ενός απογόνου. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και θα πρέπει να είστε πολύ σχολαστικοί για να βρείτε λύση, αλλά και συγκρατημένοι στις απαιτήσεις σας.
  Στον ερωτικό τομέα, το νέο έτος χρειάζεται να ανανεωθείτε καθώς δεν αντέχετε καθόλου την ρουτίνα. Κατά το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς θα αποζημιωθείτε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και διαστήματα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών που θα κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά θα έχετε και… εκρήξεις ανεξαρτησίας. Ο Αύγουστος θα είναι για εσάς ένας πολύ ερωτικός μήνας, αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και τον τρόπο που τα διαχειρίζεστε, καθώς η ανασφάλεια θα σας κάνει κτητικούς.
  Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τις ευκαιρίες σας να διαπρέψετε, όμως θα πρέπει να είστε γρήγοροι, καθώς όπως εμφανίζονται οι ευκαιρίες, έτσι θα εξαφανίζονται κιόλας. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι για το μεγάλο βήμα και σίγουροι για αυτό που θα αφήσετε πίσω σας.

  Σχέσεις
  Η δύσκολη θέση που δημιουργεί ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Δία που βρίσκεται στο Ζυγό σας κάνει να μεταμορφώνεστε και να δίνετε τη δική σας μάχη να πάτε ενάντια στις κοινωνικές συμβάσεις. Έχετε κουραστεί από τις απογοητεύσεις και θέλετε μια φορά να δείτε το όνειρό σας να πραγματοποιείται. Τα ψυχολογικά… μαθήματα έρχονται από κοντά σας πρόσωπα, αλλά και επαγγελματίες που προσπαθούν να σας σώσουν από την καταστροφή, η οποία είναι πιθανή αν αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους. Η προσπάθειά σας να προλάβετε το κακό βάζοντας λόγια στο στόμα των άλλων και υποδεικνύοντάς τους τρόπο δράσης δείχνει να μην έχει κανένα αποτέλεσμα. Αντίθετα, η έλλειψη πάθους και η αδυναμία σας να ακούτε αυτά που έχουν να πουν οι άλλοι σας σας κάνει κάποιες φορές να προσγειώνεστε απότομα και να προσπαθείτε να σώσετε ό,τι σώζετε για να νιώσετε καλύτερα. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και επιστρατεύστε τον καλύτερό σας εαυτό για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα γύρω στο φθινόπωρο.

  Εργασία
  Στον επαγγελματικό τομέα έχετε να αντιμετωπίσετε τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό που σας βάζουν σε αγχώδεις και πιεστικές καταστάσεις, κάτω από τις οποίες σας είναι δύσκολο να λειτουργήσετε και πέφτετε σε πανικό. Με τον Δία κυβερνήτη των εργασιακών σας από το ζώδιο του Ζυγού, θα χρειαστεί να πατάτε γερά στα πόδια σας πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Αν η δουλειά σας έχει να κάνει με εστίαση, ακίνητα, επιδιορθώσεις, τότε χρειάζεστε ανανέωση και σίγουρα διαφήμιση. Από την πλευρά του ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα δυσκολέψει τον Δία, αλλά και τη στάση που διατηρείτε ότι όλα είναι καλά και τίποτα δεν χρειάζεται βελτίωση, με αποτέλεσμα να διακινδυνεύσετε ακόμα κι αυτά που έχετε ήδη πετύχει. Για να πετύχετε τους στόχους σας καλό θα είναι να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας, να βελτιώσετε την κοινωνική σας συμπεριφορά και να γίνετε καλός ακροατής. Οι επαγγελματικές σχέσεις και οι συνεταιρισμοί θα σας τονώσουν και θα σας βγάλουν κερδισμένους.

  Οικονομικά
  Ο τομέας των οικονομικών δεν φαίνεται να είναι και ο πιο εύκολος τουλάχιστον κατά τους πρώτους μήνες, αφού οι εκλείψεις του Φεβρουαρίου θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας σε αναποδιές και εξαπατήσεις. Σε γενικές γραμμές όμωε τα πράγματα θα πάνε καλά, καθώς με τον χαρακτήρα σας εξισορροπείτε τα πράγματα. Όταν ασχολείστε πραγματικά με τα οικονομικά, κάνετε συμφωνίες και οργανώνεστε σωστά, οι πιθανότητες απωλειών μικραίνουν. Ο Κρόνος, στο μεταξύ, μαζί με τον Ουρανό σας οδηγούν σε ανακατατάξεις κι αυτό είναι αποτέλεσμα προηγούμενων οδυνηρών εμπειριών. Το φθινόπωρο η δημιουργικότητά σας σας οδηγεί σε δημιουργικό οίστρο τα κέρδη του οποίου θα φανούν αργότερα. Οι διαφωνίες που θα έχετε δεν θα φέρουν οριστικές ρήξεις, καθώς είστε περισσότερο της διαπραγμάτευσης παρά του καβγά. Η συσχέτιση περιουσιακών με έναν Ζυγό ή ο συνεταιρισμός με ένα Κριό θα μπορούσαν να είναι πολύ καλές κινήσεις. Με δύο εκλείψεις Ηλίου φέτος είστε υποχρεωμένοι να διορθώσετε τα κακώς κείμενα ώστε να μην βγείτε χαμένοι.

  Υγεία
  Έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να τρέφεστε καλύτερα ώστε να διατηρήσετε τη διάθεση και την ενέργειά σας. Με τον Δία στο ζώδιο του Ζυγού η ομορφιά και η βελτίωσή σας έχουν να κάνουν με τις ενδυματολογικές σας επιλογές, τη διατροφή και την άσκηση. Μην ξεχνάτε ότι κατά τη διάρκεια των εκλείψεων θα πρέπει να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ανά διαστήματα κάντε ορισμένες εξετάσεις για να γνωρίζετε ότι είστε καλά, ειδικά Μάρτιο, Απρίλιο και Οκτώβριο που οι καταστάσεις είναι πολύ απαιτητικές.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/07/2018

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 15/07/2018

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 16/07/2018 έως 22/07/2018

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 14/07/2018

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 13/07/2018

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 12/07/2018

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2018 - Web Design & Development by tcp.gr Project