• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Σκορπιός 2018

  Καλές προοπτικές για ευημερία σας εξασφαλίζει το πλανητικό σκηνικό της νέας χρονιάς. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν μεγάλα διαστήματα έντασης, ενώ θα υπάρξουν και πολλές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, με αποτέλεσμα το φθινόπωρο να είστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι.

  Γενικές προβλέψεις
  Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας έως τις 8 Νοεμβρίου και από τις 8 Μαρτίου μέχρι τις 10 Ιουλίου θα κινείται ανάδρομα. Στα θετικά, ειδικά αν ασχολείστε με φιλανθρωπία ή καλλιτεχνικά, είναι ότι εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα δύο φορές εντός της χρονιάς. Μάιος και Αύγουστος θα είναι δύο ρομαντικοί μήνες. Ο Δίας, από την πλευρά του θα ενεργοποιήσει αρμονικά τον Πλούτωνα, κυβερνήτη σας, και στις 15 Ιανουαρίου, 14 Απριλίου και 12 Σεπτεμβρίου θα σχηματίσουν ένα θεαματικό εξάγωνο, που θα φέρει επιτυχία διαρκείας. Προσοχή όμως σε υπερβολές και αλαζονικές τάσεις.
  Από τις 15 Μαΐου έως τις 5 Νοεμβρίου ο Ουρανός θα περάσει απέναντι από το ζώδιό σας, σηματοδοτώντας απρόσμενες αλλαγές σε σχέση με το σύντροφό σας, αλλά θα επηρεάσει μόνο όσους είναι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Νέα και ασυνήθιστα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας, με ιδέες εντελώς ξένες από τις δικές σας. Μην είστε αρνητικοί σε ό,τι νέο και μην απορρίπτετε επίδοξους συντρόφους επειδή διαφέρουν από εσάς.
  Η ασυνήθιστη πορεία του Άρη θα φέρει εντάσεις, παρόλο που η αρχή της χρονιάς θα τον βρει στο ζώδιό σας και θα σας γεμίσει με ενέργεια και θάρρος. Από τις 16 Μαΐου θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει για ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Μέχρι τις 26 Ιουνίου θα κινείται σε ορθή πορεία, προκαλώντας εντάσεις στο σπίτι. Οι οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν και όσοι είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο θα είστε λιγότερο ανεκτικοί απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν.
  Από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Αυγούστου θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Υδροχόου, με αποτέλεσμα οι τόνοι να πέσουν και η ελπίδα για αλλαγές να εξασθενίσει. Το διάστημα αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε να ασχοληθείτε με ακίνητη περιουσία. Ο Άρης, λόγω της ανάδρομης πορείας του, θα περάσει για λίγο στο ζώδιο του Αιγόκερω για να επιστρέψει ξανά στον Υδροχόο στις 11 Σεπτεμβρίου, όπου θα παραμείνει για δύο μήνες. Έως τις 15 Νοεμβρίου θα υπάρχει και πάλι κλίμα έντασης στο σπίτι, ενώ δεν αποκλείονται τα ατυχήματα.
  Το φθινόπωρο που θα έρθει θα φέρει και πολλές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας στις 9 Σεπτεμβρίου όπου θα παραμείνει έως τις 5 Οκτωβρίου, φέρνοντας μοναδικές ευκαιρίες στον έρωτα. Όμως, από 5 έως 31 Οκτωβρίου κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας και θα σπείρει αμφιβολίες για μια σχέση.

  Σχέσεις
  Ο έρωτας τη χρονιά αυτή θα αποτελέσει ένα περίπλοκο κεφάλαιο για τη ζωή σας. Με το Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σας ζείτε το συναίσθημα στο έπακρο και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα μέτριο. Ειδικά αν ανήκετε στους Σκορπιούς του Νοεμβρίου, ζείτε στον δικό σας κόσμο και εξιδανικεύετε το ταίρι σας ή ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να γεμίσει τα κενά της ζωής σας.
  Και παρόλο που η χρονιά ξεκινά με πάθος και ένταση από το τέλος της άνοιξης και σχεδόν έως τα μέσα του φθινοπώρου ο έρωτας δεν αποτελεί προτεραιότητά σας. Προετοιμαστείτε για αναταραχές και απρόσμενα γεγονότα.
  Η Αφροδίτη θα πηγαίνει με τα νερά σας από τις 10 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου και από τις 19 Μαΐου έως τις 13 Ιουνίου. Μέσα στο φθινόπωρο όμως θα παίξει περίεργα παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας. Σχεδόν όλο τον Οκτώβριο αποφύγετε νέες σχέσεις, γάμους, αρραβώνες και σοβαρές αποφάσεις γενικότερα για την αισθηματική σας ζωή.

  Εργασία
  Τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα στον τομέα αυτό. Από τη μία θέλετε να αποδείξετε την αξία σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες, από την άλλη όμως η οικογενειακή σας ζωή είναι ιδιαίτερα απαιτητική και οι έγνοιες για το σπίτι δεν θα σας αφήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας όσο θα θέλατε.
  Οι εκλείψεις, ειδικά αυτές στις 31 Ιανουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 11 Αυγούστου σας ξεσηκώνουν για να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό βήμα, όμως όλα όσα συμβαίνουν στην οικογενειακή σας ζωή σάς δεσμεύουν.
  Η περίοδος από τις 26 Ιουλίου έως τις 19 Αυγούστου δεν είναι καλή για συζητήσεις ή υπογραφές συμβολαίων.

  Οικονομικά
  Προς το τέλος του μήνα θα δείτε τον τομέα των οικονομικών σας να βελτιώνεται. Τέλη Ιανουαρίου με αρχές Μαρτίου βρίσκεστε σε μια έντονα καταναλωτική φάση και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.
  Στους τελευταίους δύο μήνες, με την παρουσία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη, τα οικονομικά έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν, αλλά και πάλι όλα έχουν άμεση συνάρτηση με την διαχείριση που θα κάνετε. Το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή συζητήσεις πάνω στα οικονομικά καθώς μπορεί να παρεξηγηθείτε.

  Υγεία
  Με τον Ουρανό στο ζώδιο του Κριού μέχρι τα μέσα Μαΐου η υγεία σας δεν θα είναι πολύ σταθερή. Αν είστε απρόσεκτοι με την καθημερινότητά σας δεν αποκλείεται να εμφανιστούν προβλήματα. Μην τρώτε τα λάθος πράγματα σε λάθος ώρες, μην παραμελείτε τη φυσική σας κατάσταση, ενώ αν δεν κοιμάστε αρκετά είναι πιθανό -σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα- να παρουσιαστούν ενοχλήσεις μέσα στους πέντε πρώτους μήνες της χρονιάς, αλλά και στο τελευταίο δίμηνο.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 17/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/03/2019 έως 24/03/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project