Τώρα διαβάζετε
11 Μαΐου 2021: Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου

Κριος

Ταυρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες

11 Μαΐου 2021: Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου φέρνει εκπλήξεις, σταθερότητα και απόλαυση. Πραγματοποιείται την Τρίτη στις 11 Μαΐου 2021, στην 21ο 17′ στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτό το φεγγάρι θα σας βοηθήσει αρκετά ώστε να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε νέα και σταθερά ξεκινήματα στη ζωή σας και να λάβετε ικανοποίηση από τις προσωπικές σας υπουθέσεις. Τις επόμενες δεκαπέντε μέρες θέματα οικονομικής και αισθηματικής ασφάλειας θα σας απασχολήσουν και δεν αποκλείεται να κάνετε αλλαγές για το καλό σας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Νέα Σελήνη θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στον οικονομικό τομέα.
Τα ζώδια που επηρεάζει άμεσα είναι ο Ταύρος, η Παρθένος και ο Αιγόκερως, ειδικά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Ωστόσο και όλα τα υπόλοιπα ζώδια θα δεχθούν θετικές επιρροές.

Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη στις 11 Μαΐου θα σας βοηθήσει σε οικονομική ανασυγκρότηση. Ο σεληνιακός μήνας θα είναι ευνοϊκός για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μια νέα συμφωνία, κάποιο έξτρα έσοδο ή μια θετική έκβαση θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το άγχος που είχατε το τελευταίο διάστημα. Γενικά, θα νιώσετε σιγουριά και σταθερότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα έχει θετικό αντίκτυπο στις προσωπικές σας υποθέσεις. Ένας νέος κύκλος ανοίγει και πλέον όλα μοιάζουν πιο ελπιδοφόρα. Χαρά, δύναμη, ανανέωση και αισιοδοξία είναι κάποια από τα “δώρα” της Νέα Σελήνης για εσάς. Οι θετικές εξελίξεις σε ένα προσωπικό σας ζήτηση θα σας ικανοποιήσουν. Η περίοδος είναι καλή τόσο για τον οικονομικό, όσο και για τον αισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διανύετε μια περίοδο ανασυγκρότησης, περισυλλογής και ανάκτησης δυνάμεων. Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο σας δημιουργεί την επιθυμία να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας, που θα σας βοηθήσουν να θέσετε γερά θεμέλια για το μέλλον σας. Μπορεί το διάστημα αυτό να απομακρυνθείτε από τον κοινωνικό σας περίγυρο, ώστε να σκεφτείτε τις επιθυμίες και τα θέλω σας. Θα βάλετε νέους στόχους και θα δημιουργήσετε πρόγραμμα για να τους πετύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη της Τρίτης σας δίνει ελπίδα και αισιοδοξία. Κάνετε νέα σχέδια, νέες γνωριμίες, δέχετε προκλήσεις και προτάσεις. Αυτή την περίοδο θα καταλάβετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Θα δεχθείτε υποστήριξη από ένα κοντινό σας άτομο και θα κάνετε όνειρα και σχέδια για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Η δημιουργικότητά σας, αλλά και η κοινωνική σας διάθεση θα βρίσκονται στην αποκορύφωσή τους.

ΛΕΩΝ: Πολύ καλές εξελίξεις για την καριέρα σας φέρνει η Νέα Σελήνη της 11ης Μαΐου. Θα έχετε εύνοια στα εργασιακά, αλλά και την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε την εργασία σας, να κάνετε νέα πλάνα και να λειτουργήσετε δραστικά, ώστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Θα δεχτείτε επαγγελματικές προτάσεις και θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σας, που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ασφαλές επαγγελματικό κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Νέα Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου θα σας χαρίσει δημιουργικότητα και αισιοδοξία. Θα δείτε κάποια πράγματα με άλλη οπτική και θα επιδιώξετε την εξέλιξή σας. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε φρέσκες ιδέες και θα θελήσετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας, με σκοπό να αποκτήσετε δύναμη και σταθερότητα. Ευνοϊκά τα ταξίδια, οι σπουδές και οι διαπραγματεύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η Νέα Σελήνη από τον Ταύρο ευνοεί τη διευθέτηση οικονομικών και κληρονομικών υποθέσεων. Είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας και θα υπάρξει θετική έκβαση σε ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με χρήματα που προέρχονται από τρίτους. Την ίδια στιγμή ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός θα είναι στα κόκκινα.

Διάβασε επίσης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη από το αντίθετό σας ζώδιο του Ταύρου σας ευνοεί σε σημαντικό βαθμό. Είναι μια περίοδος που θα έχετε εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι καλό ώστε να αποκαταστήσετε το κλίμα σε μια σταθερή σχέση ή συνεργασία ή για να τολμήσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα, γνωριμίες ή σχέσεις που θα αντέξουν στον χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια απαιτητική περίοδος ξεκινά για εσάς, που όμως θα σας ανταμείψει. Είναι ένα διάστημα που θα γίνουν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, θα αναλάβετε επιπλέον εργασίες και ο εργασιακός φόρτος θα είναι πιεστικός. Θα κουραστείτε, θα αγωνιστείτε, όμως αυτό θα είναι για το καλό σας, γιατί θα καταφέρετε να πετύχετε επαγγελματική σταθερότητα. Την ίδια στιγμή μια αλλαγή στην εμφάνισή σας θα σας ανανεώσει σημαντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα είναι ένα χαρούμενο και απολαυστικό διάστημα για τα ερωτικά σας. Θα έχετε λάμψη, γοητεία και αισθησιασμό. Αυτές τις μέρες θα έχετε αισθηματική επιβεβαίωση, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα κάνετε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Αν είστε αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές. Θα δεχθείτε συναισθηματικές και υλικές απολαβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και χαράς στο σπίτι και την οικογένειά σας, κάνοντας τις μέρες σας ευχάριστες. Το φεγγάρι ευνοεί τη σύσιγξη οικογενειακών σχέσεων και την ίδια στιγμή σας βοηθά να επιτύχετε υλική και οικονομική σταθερότητα. Αυτές τις ημέρες μπορεί να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού σας, να αλλάξετε διακόσμηση ή ακόμα και να μετακομίσετε. Θα νιώσετε ότι υπάρξουν άνθρωποι γύρω σας που σας αγαπούν και σας νοιάζονται πραγματικά.

ΙΧΘΕΙΣ: Η Νέα Σελήνη του Μαΐου σας προσφέρει επικοινωνίες και δώρα. Είναι ένα ευχάριστο διάστημα, κατά το οποίο θα απολαύσετε κοινωνική δικτύωση και διασκέδαση. Την ίδια στιγμή μπορείτε να εκμεταλλευτείτε νέες συμφωνίες, υπογραφές και καλύτερους όρους σε προσωπικές σας υποθέσεις.