• 728×90 irofilaxtou

  728×90 irofilaxtou
 • Ερωτική συναστρία: Κριός με Κριό

  Ένας εκρηκτικός συνδυασμός

  Συμβατότητα: 85%

  Δύο ζώδια της φωτιάς, δύο πολύ ισχυρές προσωπικότητες. Πόσο εύκολο είναι άραγε για έναν Κριό να συνυπάρξει με τον «καθρέφτη» του; Το φλογερό ταμπεραμέντο αλλά και ο απαιτητικός χαρακτήρας και των δύο θα οδηγήσει σε πολύ έντονες συγκρούσεις που θα αφορούν το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Αν μπορέσετε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να κάνετε τις απαραίτητες αμοιβαίες υποχωρήσεις, τότε μπορεί να τα καταφέρετε και να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό ζευγάρι.

  Οι ηγετικές τάσεις και των δύο ίσως φέρουν προβλήματα, ωστόσο υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά που είναι ικανά να σας ενώσουν. Ο αυθορμητισμός, η παρόρμηση και η δημιουργικότητα που διακρίνουν τους Κριούς θα δώσει ένα δίδυμο τολμηρό, δυναμικό και μάλλον συναρπαστικό. Αν δεν ξοδεύετε όλη σας την ενέργεια, πνευματική και σωματική, στο να ανταγωνίζεστε ο ένας τον άλλον, θα κάνετε ένα ζευγάρι που θα επηρεάζει τους γύρω του.

  Μιας και η Φωτιά (το Στοιχείο του Κριού) μπορεί να δώσει πνοή σε μεγάλα οράματα, θα ήταν ευχής έργον η σχέση σας να στηριχτεί στην ισότητα. Υποτάσσοντας τα τεράστια «εγώ» σας και συνδυάζοντας τις δυνάμεις σας θα δημιουργήσετε μια κοινή υπολογίσιμη δύναμη. Η προσπάθεια που απαιτείται είναι δεδομένο ότι είναι μεγάλη, αλλά μπαίνοντας ο ένας στα παπούτσια του άλλου θα έχετε μια ισορροπημένη σχέση. Στηρίξτε ο ένας τον άλλον, μοιραστείτε προσδοκίες, φιλοδοξίες και όνειρα και θα μπορέσετε να αποφύγετε διαφωνίες και συγκρούσεις. Βρείτε κοινούς τόπους σε ιδέες και ιδανικά και θα είστε σε θέση αν κάνετε σχεδόν τα πάντα. Ίσως τα παραπάνω να φαντάζουν αυτονόητα για να λειτουργήσει μια σχέση, αλλά δεν είναι για την περίπτωση που μιλάμε, δεν ισχύουν για τον Κριό και την ηγετική του φυσιογνωμία που θα πρέπει να συνυπάρξει με άλλον έναν εξίσου δυνατό χαρακτήρα.

  Επιπλέον ο Κριός μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια στον Κριό σύντροφό του όσον αφορά εργασιακά θέματα, αλλά και σε ό,τι άπτεται με την κοινωνική του ζωή. Μην αφήσετε λοιπόν το πείσμα και το «εγώ» σας να σβήσουν τη βλόγα της αγάπης σας.

  Όσον αφορά τη σεξουαλική σας ζωή, τα νέα είναι πολύ καλά. Υπάρχει έντονη έλξη και όταν οι δύο «φωτιές» ενωθούν, τα… πυροτεχνήματα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρα. Ο ένας αντιλαμβάνεται εύκολα τις ανάγκες του άλλου και η ερωτική σας ζωή προμηνύεται άγρια, αχαλίνωτη και εμπνευσμένη – με λίγα λόγια συναρπαστική. Προσοχή όμως, γιατί το ερωτικό πάθος μπορεί να σας παρασύρει και να χάσετε το συναισθηματικό σας δέσιμο, κάτι που μόνο ευχάριστο δεν θα ήταν αφού στην πραγματικότητα έχετε την ικανότητα αλλά και τη δυνατότητα να συνδυάσετε και τα δύο.

  Πέραν όμως από τη συναρπαστική ερωτική ζωή, υπάρχει και η παιδική αθωότητα στην αγάπη που χαρακτηρίζει τους Κριούς. Αν λοιπόν μετριάσετε τα «εγώ» σας, σας περιμένει μια ζωή με μοναδικές σεξουαλικές εμπειρίες αλλά και χαρούμενες, παιχνιδιάρικες στιγμές.


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/06/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/06/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/06/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 17/06/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/06/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17/06/2019 έως 23/06/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...
 • 300×250 asouxan

  300×250 asouxan
 • riga

  riga
 • 300×250 rousa

  300×250 rousa
 • 300×250 ilia

  300×250 ilia
 • 728×210 komninou

  728×210 komninou
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project