• Στάμου

  Στάμου
 • Ο ευαίσθητος Λευτέρης και η αμαζόνα Ρένα!

  Αγαπητή μου Μόνα,

  Με λένε Λευτέρη και είμαι ένας 39χρονος απογοητευμένος Καρκίνος. Η ερωτική μου ζωή γενικότερα είναι ανύπαρκτη. Όσες σχέσεις και αν δημιούργησα ήταν περιστασιακές και για ελάχιστο χρονικό διάστημα (one night stand). Το μόνο που ζητούσαν οι λιγοστές παρτενέρ που είχα ήταν η ωμή σαρκική επαφή. Η κατάσταση αυτή με έκανε να παραμελήσω τον εαυτό μου και να χάσω την αυτοπεποίθηση μου. Συγκεκριμένα βλέπω τον κόσμο από το 1 μέτρο και τα 67 εκατοστά και από τα 70 κιλά έχω φτάσει τα 94.

  Σαν ευαίσθητο καρκινάκι που είμαι πάντα ήθελα να δημιουργήσω μια φυσιολογική μακροχρόνια σχέση αλλά ποτέ δεν κατέστη δυνατόν. Τις ελάχιστες (3 στον αριθμό) φορές που μου δόθηκε η ευκαιρία αισθανόμουν σαν ένα σκεύος ηδονής χωρίς να υπάρχει προοπτική σχέσης. Είχα χάσει την πίστη μου μέχρι που εμφανίστηκε στην πολυκατοικία που μένω η Ρένα, η 24χρονη νέα ένοικος του 1ου ορόφου. Είναι μια πανέμορφη ψηλή, λυγερόκορμη και μπιρμπιλομάτα αμαζόνα, με πλούσια μελαχρινα μαλλιά που φτάνουν μέχρι το ύψος του στήθους. Έχουμε συναντηθεί 4-5 φορές στο ασανσέρ τυχαία και δειλιάζω να της μιλήσω εκτός από ένα φευγαλέο καλημέρα.

  Η Ρένα από την άλλη είναι κοινωνική και πάντα προσπαθεί να μου πιάσει κουβέντα. Το βλέμμα της είναι έντονο και κοφτερό σαν να με καλεί σε μονομαχία, αλλά πάντοτε στη διασταύρωση των ματιών μας έγω είμαι ο ηττημένος αφού χαμηλώνω το βλέμμα μου και κοιτάω τα θαμπά μάρμαρα της πολυκατοικίας. Διστάζω να της πιάσω κουβέντα γιατί φοβάμαι μήπως θέλει όπως και οι προηγούμενες να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ορέξεις και μόνο. Το μόνο που ξέρω από τις μονόλεπτες συζητήσεις μας είναι ότι είναι φοιτήτρια της Θεολογίας και Κριός.

  Τη σκέφτομαι συνέχεια και θέλω να κάνω κίνηση αλλά φοβάμαι μήπως πληγωθώ για άλλη μια φορά. Είμαι πεπεισμένος πως αν μου συμβει ξανά κάποια ερωτική απογοήτευση θα κατρακυλήσω ακόμη περισσότερο και από άνθρωπος θα μεταμορφωθώ σε σημαδούρα. Πες μου σε παρακαλώ αν ταιριάζουμε ώστε να αποκτήσω αυτοπεποίθηση. Αξίζει να ασχοληθώ ή για άλλη μια φορά θα απογοητευτώ;

   

  Δείτε εδώ την απάντηση της Μόνας στον Λευτέρη!


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/06/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/06/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/06/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 17/06/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/06/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 17/06/2019 έως 23/06/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...
 • 300×250 stefanou

  300×250 stefanou
 • 300×250 loizou

  300×250 loizou
 • 728×210 logotheti

  728×210 logotheti
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project