• 728×90 metaxia

  728×90 metaxia
 • Αιγόκερως 2018

  Ήρθε η ώρα για αλλαγές και οργάνωση στη ζωή σας. Μέσα στη νέα χρονιά τίποτα δεν μένει στην τύχη του. Το πλανητικό σκηνικό σας καλεί να οργανωθείτε, να επιδείξετε συνέπεια και να υπηρετήσετε τους στόχους σας με υπομονή και επιμονή.

  Γενικές προβλέψεις
  Ο δίκαιος Κρόνος, κυβερνήτης σας, που βρίσκεται ήδη από τον Δεκέμβριο στο ζώδιό σας και θα παραμείνει για αρκετό διάστημα, θα φέρει ανταμοιβή μόνο σε όσους έχουν εργαστεί και έχουν προσπαθήσει με συνέπεια. Θα γκρεμίσει οτιδήποτε επιπόλαιο στη ζωή σας και θα απομακρύνει ανθρώπους με τους οποίους διατηρείτε επιφανειακές σχέσεις. Θα παραμείνει στο ζώδιό σας περίπου 2,5 χρόνια κι έτσι θα επιβάλλει περιορισμούς και δοκιμασίες για να σας κάνει σοφότερους.
  Η προστατευτική επίδραση του Δία θα πρέπει να σας καθησυχάζει, όσον αφορά τον Κρόνο, καθώς θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 8 Νοεμβρίου και πολλοί από εσάς έχουν ήδη γευτεί την ευεργετική του επίδραση, κάνοντας πιο ενδιαφέρουσα την κοινωνική σας ζωή. Χάρη στο Δία οι φιλίες και οι νέες γνωριμίες έχουν αυξηθεί θεαματικά. Το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στο ζώδιό σας, στα μέσα Ιανουαρίου, στα μέσα Απριλίου και στα μέσα Σεπτεμβρίου θα σημάνει επιτυχίες και θα φέρει επίτευξη στόχων που έχουν διάρκεια στον χρόνο. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας και μάλιστα η σχέση σας θα γίνει σχέση ζωής. Πια διώχνετε ό,τι περιττό και κρατάτε μόνο την ουσία. Το μάθημα αυτό το παίρνετε από τον Πλούτωνα που σας οδηγεί στον να συνειδητοποιήσετε τις καταστάσεις.
  Αμφισβήτηση και αντίδραση σπέρνει η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού. Το πέρασμά του από το ζώδιο του Ταύρου από τις 15 Μαΐου έως τις 5 Νοεμβρίου θα επηρεάσει τους γεννημένους τις πρώτες μέρες. Λόγω της θέσης αυτής ο Ουρανός θα σας ωθήσει σε μια συναισθηματική έκρηξη που κάποιες φορές δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε. Εντός του τελευταίου διμήνου της χρονιάς ο Ουρανός θα περάσει και πάλι σε θέση έντασης, κάνοντας το σπίτι σας πεδίο μάχης.
  Επίσης, τη χρονιά αυτή θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Ο Άρης θα βρεθεί στο ζώδιό σας από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τα μέσα Μαΐου, κάνοντας το δίμηνο αυτό δυναμικό. Όμως η παρουσία του στο ζώδιο του Υδροχόου για μεγάλο διάστημα θα φέρει τα πάνω κάτω στα οικονομικά. Προσοχή στα έξοδα, περιορίστε τον υπερκαταναλωτισμό σας και διαφυλάξτε τα χρήματά σας από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Οι περίοδοι που χρειάζονται προσοχή είναι από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Αυγούστου κι από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου. Από τις 13 έως τις 27 Αυγούστου ο Άρης θα κινηθεί ανάδρομα στο δεκαήμερό σας και οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες θα νιώσετε κουρασμένοι. Η περίοδος από τις 27 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου θα εξωτερικεύσει την κούραση αυτή.
  Η πιο ερωτική περίοδος της χρονιάς θα είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σας. Θετικές όμως είναι και οι περίοδοι στα μέσα Απριλίου και στα μέσα Ιουλίου. Προσοχή σε φιλικές σχέσεις το φθινόπωρο.

  Σχέσεις
  Περίεργα θα είναι τα παιχνίδια του έρωτα για τους Αιγόκερους τη νέα χρονιά. Παρόλο που το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2018 θα είναι άκρως ερωτικό και με πολλές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους, στην πορεία δεν θα λείψουν και κάποια μελανά σημεία, ειδικά μέσα στο φθινόπωρο. Η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου, δυσκολεύοντας ιδιαίτερα τις σχέσεις και προκαλώντας παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα. Αν είχατε μεταφράσει το φιλικό ενδιαφέρον ενός προσώπου ως ερωτικό κάλεσμα ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Μέσα στο φθινόπωρο τα πάντα μοιάζουν διαφορετικά από ό,τι πραγματικά είναι.

  Εργασία
  Το 2017 σας έδωσε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξετε τα φτερά σας στα επαγγελματικά. Τώρα περνάτε μία φάση στην οποία καλείστε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να διανύετε περίοδο μεγάλης έντασης, αλλά ούτε και αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στα εργασιακά σας. Φροντίστε μόνο τα οικονομικά τα οποία θα έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν θα πορεύονται πάντα με την καριέρα και τις επαγγελματικές σας επιλογές.

  Οικονομικά
  Δύσκολος τομέας ο οικονομικός για το 2018. Οι τέσσερις από τις πέντε εκλείψεις σας επηρεάζουν άμεσα και μπορεί να σας βρουν με απώλειες ή ξαφνικές αλλαγές που θα σας εκθέσουν ή θα σας φέρουν σε αμηχανία. Οι μήνες που ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι μήνες υπερκατανάλωσης, ειδικά ο Μάιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος. Απρόσμενα έξοδα θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας και θα σας συγχύσουν γενικότερα, όπως και κάποιες λάθος αποφάσεις που πήρατε εν θερμώ.

  Υγεία
  Οτιδήποτε έχει να κάνει με την υγεία σας μοιάζει να κυλά χωρίς προβλήματα. Αν αναζητάτε κάποιες λύσεις δεν αποκλείεται να στραφείτε σε ανορθόδοξες μεθόδους. Προς το τέλος της χρονιάς, και με το Δία να περνά στο ζώδιο του Τοξότη, οι ανασφάλειες και οι φοβίες σας μπορεί να αυξηθούν, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε καταστάσεις που σας προκαλούν έντονο στρες.

   

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 23/09/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/09/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23/09/2019 έως 29/09/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/09/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/09/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/09/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...
 • 300×250 stamou

  300×250 stamou
 • 300×250 gerou

  300×250 gerou
 • 300×250 ourania

  300×250 ourania
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project