• 728×90 metaxia

  728×90 metaxia
 • Ιχθύες – Ετήσιες προβλέψεις 2019

  Μέσα στη νέα χρονιά θα νιώθετε ότι κάνετε δύο βήματα μπροστά κι ένα πίσω. Παρόλο που ζείτε με πολλές δόσεις φαντασίας και δημιουργικότητας, πολλές φορές προτιμάτε να πιστέψετε ένα ψέμα παρά να δείτε την αλήθεια κατάματα.

  Γενικές προβλέψεις
  Ανάμεσα σε δύο αντιφατικές καταστάσεις σας βρίσκει η νέα χρονιά. Από τη μία, ο Δίας θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας όλη τη χρονιά, δίνοντας ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα, αλλά αυξάνοντας και τα μέτωπα που έχετε να αντιμετωπίσετε. Οι δουλειές που αναλαμβάνετε σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές και κάποιες φορές το πρόγραμμά σας γεμίζει από διάφορες δραστηριότητες που συχνά σας κάνουν να σκορπάτε την ενέργειά σας. Ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιό σας και ενισχύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Το γεγονός ότι σχηματίζει τρεις φορές τετράγωνο με το Δία μέσα στη χρονιά, ο δρόμος προς την επιτυχία είναι δύσβατος. Εκεί που ενθουσιάζεστε έρχεται μια απογοήτευση. Ειδικά, αν αφήνετε τον εαυτό σας να πιστεύει σε ιδέες που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.
  Παρόλα αυτά δεν ξεφεύγετε. Βρίσκεστε κάτω από την προστατευτική επίδραση του εξαγώνου Κρόνου- Ποσειδώνα, που σχηματίζεται σχεδόν λίγο μετά το τετράγωνο Δία- Ποσειδώνα. Δίνετε τέλος στις παρεξηγήσεις και στις ουτοπίες. Είναι σαν να ξεκαθαρίζει το τοπίο.
  Χάρη στον Κρόνο που βρίσκεται όλο το χρόνο στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορείτε να οργανωθείτε, να έχετε μια πιο σταθερή κοινωνική ζωή, έχοντας κοντά σας πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν ουσιαστικά. Δε αποκλείεται να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα και να κρατήσετε κοντά σας μόνο άτομα με τα οποία έχετε κάτι κοινό. Οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο μπορείτε να επωφεληθείτε από τη νέα θέση του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου από το Μάρτιο και μετά. Στο τέλος της χρονιάς, ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω και οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας μπορείτε να επωφεληθείτε από τη νέα θέση και να βάλετε στη ζωή σας νέα πρόσωπα, τα οποία μπορεί να σας ευεργετήσουν και να σας οδηγήσουν πιο γρήγορα σε ένα σημαντικό στόχο.
  Ο Άρης δεν θα περάσει από το ζώδιό σας αυτή την χρονιά, όμως τον πρώτο μήνα ίσως σας πιάσει καταναλωτική μανία. Ιδιαίτερα δυναμικούς και δημιουργικούς σας βρίσκει το δεύτερο μισό του Μαΐου, αλλά και όλος ο Ιούνιος. Επίσης, από τα μέσα Νοεμβρίου έως το τέλος της χρονιάς θα ξεχωρίσετε για τις δημιουργικές σας ιδέες. Στο δεύτερο μισό του Αυγούστου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς κάποιος θα προσπαθήσει να σας εξαπατήσει. Επίσης, από τις 6 έως τις 23 Μαρτίου, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και οι μέρες αυτές θα κρύβουν επικοινωνιακά εμπόδια.

  Σχέσεις
  Οι περίοδοι των εκλείψεων θα επηρεάσουν την ερωτική σας ζωή και το γεγονός ότι είστε αρκετά δεμένοι με κάποια φιλικά πρόσωπα, ίσως σας κάνει να δείτε κάποιο από αυτά με διαφορετική ματιά. Ειδικά ο Ιούλιος θα επανακαθορίσει πολλές από τις σχέσεις αυτές. Η Αφροδίτη υπόσχεται ερωτική ατμόσφαιρα τις πρώτες ημέρες της χρονιάς, ενώ θα επισκεφθεί το δικό σας ζώδιο από τις 26 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου. Στην καρδιά της άνοιξης ένα ρομαντικό ειδύλλιο μπορεί να προκύψει, όμως δεν θα πρέπει να επενδύσετε σε αυτό. Ερωτικός θα είναι και ο Ιούλιος, αλλά το μήνα αυτό η σκέψη σας δεν είναι καθαρή και οι επιλογές σας θα σας αποπροσανατολίσουν. Το Νοέμβριο αποφύγετε να μπλέξετε οικονομικά με ερωτικά.

  Εργασία
  Στο επίκεντρο της φετινής χρονιάς βρίσκεται η καριέρα σας, καθώς κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να καθιερωθείτε επαγγελματικά και να διαδώσετε τη φήμη σας. Ωστόσο σε αυτή την πορεία θα υπάρξουν παγίδες κυρίως από ανθρώπους που είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν σας οδηγούν σε λαθεμένες επιλογές. Οι επαγγελματικές συνεργασίες χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και επειδή έχετε την τάση να είστε εύπιστοι, μπορεί και αφελείς, είναι εύκολο να πέσετε σε παγίδες. Χρειάζεστε χρόνο να φιλτράρετε όλα όσα συμβαίνουν και να καταφέρετε δείχνοντας εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που γνωρίζετε καλά, να αποφύγετε τις παγίδες. Μάρτιος, Ιούλιος και Νοέμβριος δεν είναι καλοί μήνες για να υπογράψετε συμφωνίες.

  Οικονομικά
  Από την αρχή της χρονιάς μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, μετά από αρκετό καιρό, μπαίνετε σε διαδικασία να ξοδέψετε περισσότερα από όσα έχετε. Ίσως για όλο αυτό να φταίει η τάση εντυπωσιασμού που έχετε. Κατά τα άλλα, με εξαίρεση το γεγονός ότι χειρίζεστε κάπως επιπόλαια τα οικονομικά σας, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που να προμηνύει κάποιο βαρύ πλήγμα στο πορτοφόλι σας.

  Υγεία
  Τις τρεις περιόδους που ο Δίας θα ενεργοποιεί δυσαρμονικά τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις καταχρήσεις. Έχετε τάσεις φυγής ή ψάχνετε τρόπους να αποδράσετε ύστερα από μία απογοήτευση ή από ένα σχέδιο που μπορεί να μην εξελιχθεί όπως θα θέλατε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε τα φάρμακα και το αλκοόλ και να εμπιστευτείτε άτομα που πραγματικά ξέρουν τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/08/2019 έως 25/08/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...
 • 300×250 stamou

  300×250 stamou
 • 300×250 gerou

  300×250 gerou
 • 300×250 ourania

  300×250 ourania
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project