• 728×90 metaxia

  728×90 metaxia
 • Κριός – Ετήσιες προβλέψεις 2019

  Με καλούς οιωνούς ξεκινά η νέα χρονιά ή τουλάχιστον με καλύτερους από την προηγούμενη. Και μπορεί να βάλλεστε από διάφορα πλανητικά μέτωπα, φέτος όμως θα έχετε ισχυρούς συμμάχους!

  Γενικές προβλέψεις
  Αισιόδοξοι, περιπετειώδεις και γεμάτοι δράση θα είστε. Χάρη στο Δία μέχρι και το Νοέμβριο δεν θα χορταίνετε ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Προσοχή στις περιόδους που ο Δίας θα ενεργοποιεί δυσαρμονικά τον Ποσειδώνα (Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο). Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι πιθανό κάποιοι να προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας.
  Όλη τη χρονιά είστε αφοσιωμένοι στην καριέρα σας και προσπαθείτε να αποδείξετε την αξία σας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη ατόμων κύρους. Ο Κρόνος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο και σας προφυλάσσει από τις υπερβολές του Δία. Γενικά το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στην κοινωνική σας ζωή και στα επαγγελματικά. Σας ενδιαφέρει το πώς σας βλέπουν οι άλλοι και προσπαθείτε πάντα να επιβεβαιώνετε την καλή σας φήμη. Για ορισμένους από εσάς δεν αποκλείονται οι ανατροπές σε τομείς που πιστεύατε ότι είχατε τον έλεγχο.
  Τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας κινητοποιεί με ένα τρόπο τόσο δυναμικό, όσο και επιθετικό. Προσπαθήστε να μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Τον Μάρτιο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, ενώ ο Απρίλιος θα είναι ιδιαίτερα δραστήριος μήνας με ατέλειωτες συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές. Η έλευση του Μαΐου δεν αποκλείεται να σας φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα.
  Το καλοκαίρι θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι, ενώ η καλύτερη περίοδος για διακοπές θα είναι τα μέσα Ιουλίου και κυρίως ο Αύγουστος.
  Σχέδια που καθυστερούσαν θα τα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά τον Σεπτέμβριο, όμως το φθινόπωρο θα φέρει προβληματισμούς σχετικά με την πορεία του γάμου, της σχέσης ή μιας στενής σας συνεργασίας. Αξιοποιήστε τον Νοέμβριο όσο περισσότερο μπορείτε, που παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, εσείς μπορείτε να πετύχετε πολλά. Το πέρασμα του Δία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου να σημάνει μια περίοδο νέων επαγγελματικών προκλήσεων και ανοιγμάτων, που όμως μπορεί να φέρει τάσεις υπερβολής.

  Σχέσεις
  Οι ανασφάλειες που είχατε μέχρι σήμερα δίνουν τη θέση τους στο θάρρος και στην αίσθηση ότι είναι εύκολο και μπορείτε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας γοητεύει. Με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη η γοητεία σας είναι τόσο έντονη, που κάνετε τους άλλους να θέλουν να μάθουν ακόμα περισσότερα για εσάς. Ο Ιανουάριος μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα καλός μήνας για την ερωτική σας ζωή, με έντονο πάθος, ειδικά την περίοδο του τριγώνου Αφροδίτης- Άρη στις 18. Θα πρέπει όμως να θυμάστε πάντα πως μοναδική σας αγάπη είναι η καριέρα σας. Σκέψεις για επισημοποίηση σχέσης θα πρέπει να μετατεθούν για αργότερα. Ερωτικός θα είναι και ο Απρίλιος, προς το τέλος του, καθώς και η περίοδος έως τα μέσα Μαΐου. Αν ετοιμάζετε κάποιο ταξίδι το διάστημα αυτό, ετοιμαστείτε για δυνατές συγκινήσεις. Καλή περίοδος για την ερωτική σας ζωή είναι και ο Αύγουστος. Το καλοκαίρι έχει πολλές και δυνατές εκπλήξεις στον έρωτα, καθώς και επαφές με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

  Εργασία
  Από το Μάρτιο και μετά ο Ουρανός εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σας, με αποτέλεσμα να υπάρχει περισσότερη σταθερότητα και στο τέλος της χρονιάς η συνάντηση Κρόνου- Δία- Πλούτωνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας μπορεί να δώσει θεαματική ώθηση στην καριέρα σας, ανοίγοντάς σας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες ή γνωρίζοντας πρόσωπα κύρους. Μπορεί η χρονιά να ξεκινά δυναμικά και να σας βρίσκει έτοιμους για μεγάλα βήματα, όμως η κατάλληλη περίοδος για νέα ξεκινήματα θα είναι μέσα στον Απρίλιο, που θα αναδειχθούν τα προσόντα σας.

  Οικονομικά
  Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που είχε αρκετές αλλαγές μέσα στο 2018. Στη νέα χρονιά θα αλλάξουν κι άλλα, αλλά ιδιαίτερα από την άνοιξη και μετά. Ειδικά για τους γεννημένους τον Μάρτιο θα είναι δύσκολο να κρατήσετε ένα σταθερό προϋπολογισμό. Η ενασχόληση με την καριέρα σας θα φέρει κέρδη, όμως η αφοσίωσή σας είναι τόσο μεγάλη που δεν θα μπορείτε να τα χαρείτε. Η αστάθεια των επόμενων χρόνων σας αφαιρεί τη δυνατότητα να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια.

  Υγεία
  Με όρεξη και ενέργεια ξεκινά η νέα χρονιά για εσάς. Την περίοδο Απριλίου- Μαΐου θα σκέφτεστε αισιόδοξα ενώ θα ασχοληθείτε με τον αθλητισμό, θέλοντας να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Θα πρέπει όμως να έχετε όρια, καθώς η υπερκόπωση ελλοχεύει. Ένα άθλημα είναι καλό για να μειώσει τα επίπεδα του άγχους σας. Το ίδιο ευεργετικές θα είναι και οι αποδράσεις σας στη φύση.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/07/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 15/07/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 14/07/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15/07/2019 έως 21/07/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 13/07/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 12/07/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...
 • 300×250 stamou

  300×250 stamou
 • 300×250 gerou

  300×250 gerou
 • 300×250 ourania

  300×250 ourania
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project