• 728×90 metaxia

  728×90 metaxia
 • Σκορπιός – Ετήσιες προβλέψεις 2019

  Επιθυμίες και καταστάσεις σας αναγκάζουν να αποδεχθείτε και υποδεχθείτε τις εξελίξεις με ανοιχτό πνεύμα και διάθεση για αλλαγές. Πατάτε σταθερά στα πόδια σας χωρίς χάνετε την όρεξή σας για δημιουργικότητα και φαντασία.

  Γενικές προβλέψεις
  Ένα από τα πιο σημαντικά πλανητικά γεγονότα της χρονιάς είναι η παρουσία του Ουρανού απέναντι από το ζώδιό σας. Προς το παρόν μόνοι οι γεννημένοι τον Οκτώβριο θα νιώσετε πως η προσωπική σας ζωή αλλάζει και μάλιστα απότομα. Ο Ουρανός μέσα από το ζώδιο του Ταύρου δεν μπορεί να εκφράσει την ανατρεπτικότητά του στο βαθμό που την εξέφρασε μέσα από τον Κριό. Έτσι, θα νιώσετε πως οι αλλαγές και οι επαναστάσεις θα είναι συχνές, αλλά όχι υπερβολικές. Πάντως αν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση που σας καταπιέζει, η ανάγκη σας να αποδεσμευτείτε είναι έντονη και θα κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Πάντως ο Ουρανός μπορεί να φέρει ένα δυνατό έρωτα στη ζωή σας κατά το δεύτερο μισό του Μαΐου, αν είστε μόνοι, ενώ δεν αποκλείεται οι ορκισμένοι εργένηδες να επαναπροσδιορίσετε την έννοια του γάμου. Από την άλλη μπορεί να ετοιμαζόσασταν για επισημοποίηση σχέσης και την περίοδο αυτή να γίνει κάτι αναπάντεχο που θα σας αλλάξει τη γνώμη. Γενικά οι ανατροπές είναι μέσα στο πλάνο.
  Ο πιο ανατρεπτικός μήνας για εσάς θα είναι ο Δεκέμβριος όταν ο Ουρανός θα σχηματίσει ένα θεαματικό τρίγωνο με το Δία, οποίος θα έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω και ο συνδυασμός των δύο πλανητών θα σας οδηγήσει σε μια ανέλπιστη επιτυχία ή σε έναν στόχο που δεν περιμένατε. Κατά τ’ άλλα, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω όλη τη χρονιά, οι γεννημένοι τον Νοέμβριο νιώθετε πως πατάτε σε στέρεο έδαφος, πως σκέφτεστε με σύνεση και κάνετε ρεαλιστικά σχέδια.
  Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα διατηρήσει τη δημιουργική σας πλευρά και θα ενισχύσει τη φαντασία σας και το εξάγωνό του με τον Κρόνο μπορεί να σας ωθήσει σε καλλιτεχνικά επιτεύγματα. 31 Ιανουαρίου, 18 Ιουνίου και 8 Νοεμβρίου με την ενεργοποίηση του εξαγώνου Κρόνου- Ποσειδώνα, μπορείτε να επωφεληθείτε με τον καλύτερο τρόπο.
  Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως ο Δίας στο ζώδιο του Τοξότη μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου μπορεί από τη μία να ενισχύσει τα οικονομικά σας, από την άλλη όμως, τα τρία τετράγωνα που σχηματίζει με το Δία τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο, καθιστούν πιθανό το ενδεχόμενο να σας εξαπατήσει κάποιος οικονομικά. Την περίοδο από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τα τέλη Μαρτίου, με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σας, ετοιμαστείτε για συχνές εντάσεις με το σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη και για την πιθανότητα ανατροπών, ακόμα κι ενός χωρισμού που μπορεί να έχει παροδικό χαρακτήρα.
  Ο Άρης θα είναι καλός σύμμαχος από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου, ενώ από τις 19 Νοεμβρίου έως το τέλος της χρονιάς θα βρίσκεται στο ζώδιό σας γεμίζοντάς σας με ενέργεια.

  Σχέσεις
  Οι γεννημένοι 1 με 10 Νοεμβρίου ζείτε στο δικό σας κόσμο που δεν επιτρέπει σε τίποτα και σε κανέναν να χαλάσει το όνειρό σας. Μέσα στη χρονιά καταφέρνετε την ιδεατή εικόνα του έρωτα να την κάνετε πράξη. Μπορεί να επιλέξετε για σύντροφο ένα πρόσωπο που το γνωρίζετε καλά και που βρίσκεται στο περιβάλλον σας εδώ και αρκετό καιρό. Γενικά προτιμάτε να έχετε συναισθηματική σταθερότητα, ειδικά αν είστε γεννημένοι Νοέμβριο. Οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου δύσκολα θα πατήσετε σε στέρεο έδαφος όσον αφορά στην ερωτική σας ζωή, η οποία θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα.

  Εργασία
  Το πρώτο δίμηνο της χρονιάς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα καριέρας. Ειδικά την περίοδο γύρω από την έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά, καθώς το διάστημα αυτό μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην επαγγελματική σας άνοδο, στις σχέσεις με άτομα κύρους, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μια αποτυχία σε ένα επαγγελματικό σχέδιο για το οποίο είχατε πασχίσει. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος μέσα στον Ιούλιο. Σίγουρα θα κάνετε λάθος επιλογές.

  Οικονομικά
  Με το Δία στο ζώδιο του Τοξότη προμηνύονται θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και ενδεχόμενη απόκτηση νέων πηγών εσόδων. Ο Δίας θα σας δώσει ευκαιρίες για επιτυχημένες επενδύσεις και αγορές μέσα στη χρονιά, στα τέλη Ιανουαρίου, στα τέλη Μαρτίου, από τα μέσα Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου, ενώ καλό είναι μέσα στο Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές κινήσεις. Μία όμως πολύ θετική εξέλιξη ίσως προκύψει στα μέσα Νοεμβρίου. Τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο προσοχή στις εξαπατήσεις και τις απώλειες. Μπορεί αν κάνετε λάθος οικονομικές κινήσεις, αλλά και να εξαπατηθείτε.

  Υγεία
  Από την αρχή της χρονιάς μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας και να αποφύγετε καταστάσεις που θα μπορούσαν να σας βάλουν σε κίνδυνο. Φυλαχτείτε από οτιδήποτε έχει σχέση με φωτιά. Κατά τ’ άλλα αποφύγετε τα πολλά άγχη και μάλιστα σε περιόδους που τα οικονομικά βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί, δηλαδή τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/08/2019 έως 01/09/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 24/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 23/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...
 • 300×250 stamou

  300×250 stamou
 • 300×250 gerou

  300×250 gerou
 • 300×250 ourania

  300×250 ourania
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project