• 728×90 metaxia

  728×90 metaxia
 • Ταύρος – Ετήσιες προβλέψεις 2019

  Μπορεί το πλανητικό σκηνικό της νέας χρονιάς να μην είναι πολύ γενναιόδωρο, όμως κάθε σημαντική απόφαση της ζωής σας θα είναι ρεαλιστική και εφαρμόσιμη.

  Γενικές προβλέψεις
  Η παρουσία του Πλούτωνα και του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα αποτελέσουν την ασφάλειά σας για τη χρονιά αυτή, ώστε να μπορείτε να κινηθείτε με σιγουριά. Κάθε “αδύνατο” σχέδιο μπορεί να μπει σε εφαρμογή χάρη στην οργανωτικότητά σας. Μπορεί να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό, να μάθετε νέα πράγματα και να διαμορφώσετε έτσι ένα περιβάλλον που θα σας εξασφαλίσει την επιτυχία, ενώ το κοινωνικό σας προφίλ ενισχύεται.
  Το γεγονός ότι ο Κρόνος θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα τρεις φορές μέσα στη χρονιά θα λειτουργήσει λυτρωτικά για εσάς, καθώς θα συνδυάσετε τις επιθυμίες σας με τα πρέπει.
  Από τις 6 Μαρτίου αρκετά πράγματα στη ζωή σας θα μπουν σε τροχιά ανατροπής. Ο Ουρανός θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει για πολλά χρόνια. Με εξαίρεση το διάστημα από τις 12 Αυγούστου και μετά, που θα είναι σε ανάδρομη πορεία, ο Ουρανός θα φέρνει ανατροπές σε κάθε τομέα. Δεν έχετε την παραμικρή διάθεση να καταπιεστείτε ή να περιορίσετε την ελευθερία σας. Χάρη στον Ουρανό νιώθετε την ανάγκη να διώξετε οτιδήποτε σας πιέζει, είτε πρόκειται για δουλειά, είτε πρόκειται για σχέση. Η μοναδική σημαντική όψη του Ουρανού θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του χρόνου και θα δώσει θεαματική ώθηση στη ζωή σας. Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς θα αποτελέσει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Άλλωστε, ο Δίας θα έχει περάσει πια στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 2 Δεκεμβρίου, υποσχόμενος ανοίγματα σε πολλά επίπεδα και επιτυχία σε τομείς που μέχρι τότε θα έχετε δείξει την αφοσίωσή σας.
  Από τις 15 Φεβρουαρίου έως τις 31 Μαρτίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα κάνει το διάστημα αυτό να είναι ένα από τα πιο δυναμικά της χρονιάς. Αρκετά καλή θα είναι και η περίοδος από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα τέλη Ιουνίου καθώς και από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Ιούλιο και Αύγουστο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς θα υπάρξουν εντάσεις
  Ο Ιούλιος ίσως είναι ο πιο δύσκολος μήνας για εσάς, αφού ο ανάδρομος Ερμής θα δυσκολέψει την επικοινωνία ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα.

  Σχέσεις
  Στο ξεκίνημα του 2019 δεν θα πρέπει να περιμένετε πολλές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν μέσα στο Φεβρουάριο. Αν είστε σε σχέση δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ένα γάμο ή την επισημοποίηση μιας σχέσης, ενώ για τους ελεύθερους μπορεί να προκύψει μια σχέση γύρω στα μέσα του μήνα. Η Αφροδίτη, κυβερνήτη σας, θα βρίσκεις από τις 15 Μαΐου στο δικό σας ζώδιο. Έτσι, μέχρι τις 10 Ιουνίου εκφράστε τα συναισθήματά σας, βγείτε και διασκεδάστε. Το ξεκίνημα του Ιουνίου σας βρίσκει συναισθηματικά ανεβασμένους, ενώ και ο Ιούλιος θα είναι ένας καλός μήνας για την ερωτική σας ζωή. Τον Αύγουστο τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα για εσάς, καθώς θα εκφράσετε τάσεις αλαζονείας. Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας αναπάντεχα ερωτικός μήνας, ίσως και ο πιο ερωτικός όλων.

  Εργασία
  Μια σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά σας μπορεί να συμβεί νωρίς τη χρονιά αυτή, ειδικά αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ωστόσο, δεν φαίνεται να ζείτε πιεστικές καταστάσεις ή να υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις. Κάθε φορά θα υπάρχει κι ένα διαφορετικό κίνητρο για να δηλώσετε τις επαγγελματικές σας ανησυχίες. Συνήθως το κίνητρο αυτό είναι οικονομικό και τον μήνα αυτό μπορεί όντως να ωφεληθείτε και να ανταμειφθείτε οικονομικά για τις προσπάθειές σας.

  Οικονομικά
  Η περίοδος που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι όλος ο Απρίλιος και ο μισός Μάιος. Στο διάστημα αυτό έχετε την τάση να ξοδεύετε περισσότερα από όσα αντέχετε και να προβείτε σε αγορές που θα πλήξουν τον προϋπολογισμός σας. Παρόλα αυτά, με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη όλο το χρόνο, φαίνεται ότι τα οικονομικά σας θα ανακάπτουν πάντα με τη βοήθεια τρίτων. Μπορεί τα χρήματα του συντρόφου σας να βελτιωθούν και να βγείτε κι εσείς κερδισμένοι, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει μια σημαντική δωρεά ή κληρονομιά. Προσοχή όμως σε ποιους εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας. Οι συνεταιρισμοί με φιλικά πρόσωπα δεν ευνοούνται.

  Υγεία
  Οι γεννημένοι μεταξύ 3 με 7 Μαΐου θα πρέπει να προσέξετε πολύ ό,τι έχει σχέση με χημικά και αλκοόλ, ειδικά τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο. Τους μήνες αυτούς είστε επιρρεπείς σε επιβλαβείς συνήθειες που θα μπορούσαν να σας κάνουν να ξεχαστείτε λίγο από την πραγματικότητα, αλλά θα επιβαρύνουν την υγεία σας. Τις περιόδους αυτές το ανοσοποιητικό σας θα είναι πεσμένο.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/08/2019 έως 25/08/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...
 • 300×250 stamou

  300×250 stamou
 • 300×250 gerou

  300×250 gerou
 • 300×250 ourania

  300×250 ourania
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project