• 728×90 metaxia

  728×90 metaxia
 • Τοξότης – Ετήσιες προβλέψεις 2019

  Αυτή θα είναι η χρονιά σας! Γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους που δεν τολμούσατε καν να σκεφτείτε στο παρελθόν. Προσοχή όμως, ο κίνδυνος πάντα ελλοχεύει και το ενδεχόμενο της παγίδας είναι πάντα υπαρκτό.

  Γενικές προβλέψεις
  Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου και οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν στον έρωτα, τη δουλειά, τις σχέσεις και γενικότερα στις επιδιώξεις σας θα είναι πάντα πολλές. Με το Δία τα πράγματα θα κυλούν πάντα πιο εύκολα για εσάς και θα διαπιστώσετε χωρίς να κάνετε κόπο ότι οι σημαντικοί στόχοι της ζωής επιτυγχάνονται. Βέβαια πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο των υπερβολών. Μπορεί να βλέπετε τα πράγματα με υπεραισιοδοξία και να μην είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τις παγίδες.
  Το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο θα σας κρατήσει σε εγρήγορση, καθώς το ενδεχόμενο εξαπατήσεων είναι έντονο και δεν αποκλείεται να δείτε τα σχέδιά σας να καταρρέουν. Τις περιόδους αυτές είστε υπερβολικά εύπιστοι, πολλές φορές αφελείς και με δυσκολία βάζετε τα πράγματα σε τάξη στο μυαλό σας.
  Το καλό είναι πως στα τέλη Ιανουαρίου, στα τέλη Ιουνίου και στις αρχές Νοεμβρίου ο Ποσειδώνας θα ενεργοποιηθεί αρμονικά με τον Κρόνο, βοηθώντας σας να συνετιστείτε και να αποκτήσετε εγκράτεια. Το γεγονός δε ότι βρίσκεστε σε οικονομική στενότητα από μόνο του σας σφίγγει τα… λουριά. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να τηρήσετε ένα ρεαλιστικό οικονομικό πλάνο.
  Λόγω του Ποσειδώνα αντιμετωπίζετε με υπέρμετρη αισιοδοξία τα οικογενειακά σας. Συμβαίνουν πράγματα που τα ωραιοποιείτε και δεν τα βλέπετε στις πραγματικές τους διαστάσεις. Οι σχέσεις με τα παιδιά βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.
  Η χρονιά θα ξεκινήσει δυναμικά με αρκετές υποχρεώσεις και ευθύνες, ενώ όλο τον Απρίλιο και μέχρι τα μέσα Μαΐου θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφό σας. Η πιο καλή περίοδος για εσάς θα είναι όλος ο Ιούλιος μέχρι τα μέσα Αυγούστου, ιδανική εποχή για να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε κόσμο και να ξεχωρίσετε.
  Στα αισθηματικά, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέσα στον Ιανουάριο, γεγονός που κάνει πιο ανεκτό το δύσκολο κλίμα του μήνα. Ερωτικά θα κυλήσει και το Πάσχα, ενώ η Αφροδίτη θα επισκεφθεί το ζώδιό σας το Νοέμβριο, απογειώνοντας την ερωτική σας διάθεση.

  Σχέσεις
  Πολλές από τις προσδοκίες σας φαίνεται ότι θα ικανοποιηθούν τη χρονιά αυτή, αρκεί όμως να μην βάλετε τον πήχη πολύ ψηλά. Ο Δίας, κυβερνήτης σας, μέσα στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί παιχνιδιάρικη διάθεση και μια τάση να πιστεύετε στις στιγμιαίες συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει ένας έρωτας. Αν είστε δεσμευμένοι, παραμένετε αρκετά πρόθυμοι να προχωρήσετε σε επισημοποίηση, έστω κι αν αυτό είναι κάτι που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στη φύση σας.
  Μια δυνατή συναισθηματική εμπειρία σας περιμένει αμέσως μετά το τέλος των γιορτών. Μπορεί να ερωτευτείτε με απρόσμενο τρόπο. Ο έρωτας καλά κρατεί και την περίοδο από τα τέλη Απριλίου έως τις αρχές Μαΐου, ενώ και ο Αύγουστος κρύβει δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Μπορεί να μην είναι σχέσεις ζωής, αλλά σίγουρα θα είναι από αυτές που θα σας κάνουν να δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

  Εργασία
  Αυτή τη χρονιά τα επαγγελματικά σας μπορεί να βελτιωθούν σημαντικά, χωρίς όμως να έχετε την προσδοκία αντίστοιχων οικονομικών οφελών. Ίσως νιώσετε πως έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Από υλική άποψη όμως θα νιώσετε αδικημένοι. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα ξεκινήσουν για εσάς από τα τέλη Αυγούστου. Υπάρχουν άτομα που περιμένουν πολλά από εσάς.

  Οικονομικά
  Αρκετά δύσκολος τομέας τα οικονομικά και αυτή τη χρονιά. Το αίσθημα πως δεν αναγνωρίζεται η αξία σας πολλές φορές σας κάνει να θέλετε να τα παρατήσετε. Αποφύγετε τέτοιου είδους τακτικές, αφού με το Δία στο ζώδιό σας ή επιτυχία είναι προ των πυλών. Δεν θα σας ωφελήσει καμία σκέψη γύρω από τα οικονομικά, ειδικά αυτές που φτάνουν σε σημείο εμμονής.

  Υγεία
  Η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μην αφήνετε την ψυχολογική αστάθεια που σας χαρακτηρίζει τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο να σας οδηγήσει σε καταχρήσεις και σε επιβλαβείς συνήθειες. Αποφύγετε οτιδήποτε έχει σχέση με το αλκοόλ και φάρμακα, ιδιαίτερα αυτούς τους μήνες. Ακόμα κι αν νιώθετε πεσμένοι καταφύγετε σε άλλες μεθόδους ψυχολογικής ανάτασης.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/08/2019 έως 25/08/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...
 • 300×250 stamou

  300×250 stamou
 • 300×250 gerou

  300×250 gerou
 • 300×250 ourania

  300×250 ourania
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project