• 728×90 metaxia

  728×90 metaxia
 • Ζυγός – Ετήσιες προβλέψεις 2019

  Μέχρι σήμερα χρειάστηκε να παλέψετε αρκετά για να βρείτε τις ισορροπίες σας και περάσετε αρκετούς περιορισμούς και δυσκολίες. Μέσα στο 2019 εξακολουθείτε να βιώνετε καταστάσεις που σας περιορίζουν, όμως σε άλλο επίπεδο νιώθετε πιο χαλαροί και απελευθερωμένοι.

  Γενικές προβλέψεις
  Σχεδόν για όλη τη χρονιά ο πλανητικός σας ευεργέτης θα είναι ο Δίας. Η παρουσία του στο ζώδιο του Τοξότη σάς κάνει να βλέπετε τα πράγματα με πιο καλή διάθεση. Αν και η αισιοδοξία δεν είναι το ατού σας, με το Δία στον Τοξότη συγκεντρώνετε κοντά σας πρόσωπα που θέλουν τη συντροφιά σας, ενώ ασχολείστε με ταξίδια και μετακινήσεις. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι τρικλοποδιές, ειδικά τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο.
  Το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει συναισθηματικές περιπέτειες, ίσως με πρόσωπα που δουλεύετε μαζί. το καλό είναι ότι το εξάγωνο Κρόνου- Ποσειδώνα, που ακολουθεί κάθε δυσαρμονικό τετράγωνο Δία- Ποσειδώνα, θα φέρει κοντά σας πρόσωπα της οικογένειάς σας που σας βοηθούν να παίρνετε πιο σωστές αποφάσεις. Οι δυσκολίες έρχονται από τον Κρόνο, ο οποίος από το ζώδιο του Αιγόκερω μπορεί να σας επιφορτίσει τη φροντίδα ενός ηλικιωμένου προσώπου ή να σας κάνει να νιώθετε απόγνωση εξαιτίας των αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων.
  Στην ίδια θέση θα βρίσκεται και ο Πλούτωνας ο οποίος με αργό τρόπο, αλλά αποτελεσματικό, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πως οι θυσίες για την οικογένεια αποτελούν μονόδρομο και τα οφέλη θα προκύψουν μακροπρόθεσμα. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, τους δύο πρώτους μήνες, επηρεάζεστε από την παρουσία του Ουρανού απέναντι από το ζώδιό σας. Από τη θέση αυτή θα φέρει ανατροπές, ειδικά στην προσωπική σας ζωή. Ένας γάμος, μια σχέση, μια στενή συνεργασία, μπορεί να κλονιστούν από απρόβλεπτες εξελίξεις. Το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου μπορεί να μη φέρει τόσες αλλαγές, όμως θα φέρει αστάθεια στα οικονομικά σας. Όλο τον Ιανουάριο και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου η σχέση με το σύντροφό σας θα βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί, αφού ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας θα φέρνει συχνές αντιπαραθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει ακόμα και χωρισμός. Αν είστε μόνοι θα κάνετε σπασμωδικές κινήσεις με σκοπό να βρεθεί κοντά σας ένα άτομο που θα θέλατε να έχετε στο πλάι σας.
  Ευνοϊκή περίοδος για εσάς θα είναι ο Απρίλιος και μέχρι τα μέσα Μαΐου, ενώ από τις 4 Οκτωβρίου μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, τα πράγματα θα γίνουν δυσκολότερα. Μια κρίση στις οικογενειακές σχέσεις το φθινόπωρο ή μια δυσκολία μπορεί να σας οδηγήσει στο να εγκαταλείψετε ένα σχέδιό σας. Οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε όσο θα θέλατε την εποχή αυτή. Τα πράγματα βελτιώνονται αρκετά από το Δεκέμβριο και μετά, με το Δία να βρίσκεται πια στο ζώδιο του Αιγόκερω, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις υπερβολές. Ίσως στηρίζεστε υπερβολικά και στους άλλους.

  Σχέσεις
  Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί το πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς, κυρίως αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες μέρες. Είναι πιθανό να υπάρξουν καυγάδες για ασήμαντη αφορμή και να υπάρχουν παράπονα, τη στιγμή που θα πρέπει να προσπαθείτε για την αναθέρμανση της σχέσης σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε το διάστημα αυτό για να βρείτε τι πραγματικά είναι αυτό που θέλετε από το άτομο που θα βρεθεί στο πλευρό σας. Κατά τα άλλα δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, οι σύντομες ερωτικές εμπειρίες, ενώ κάθε προσπάθεια σταθεροποίησης θα πέφτει στο κενό, καθώς ο νους σας είναι στραμμένος αλλού καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

  Εργασία
  Τα επαγγελματικά σας δοκιμάζονται τη νέα χρονιά, κυρίως λόγω των εκλείψεων. Οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις και τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας στηρίζονται πολύ σε εσάς κι αυτό σας κάνει να αφήνετε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, που είναι η καριέρα σας. Οι εντάσεις που επικρατούν στα προσωπικά σας στις αρχές του μήνα, πάνε λίγο πίσω τα επαγγελματικά σας, ενώ η έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι η οικογένειά σας σάς έχει περισσότερη ανάγκη από την επαγγελματική σας ζωή. Η πιο δύσκολη περίοδος για την καριέρα σας θα είναι από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Ιουνίου. Μέσα στο διάστημα αυτό μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, να προβείτε σε παραίτηση ή να νιώσετε πιεσμένοι από τις αυξημένες απαιτήσεις. Παρόλα αυτά μένετε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και θα καταφέρετε να προχωρήσετε επαγγελματικά με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Μη περιμένετε όμως άμεση ικανοποίηση των προσδοκιών σας.

  Οικονομικά
  Δεν θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά τη χρονιά αυτή. Μόνο αν είστε γεννημένοι το Σεπτέμβριο μπορεί να λάβετε μια αναπάντεχη στήριξη. Μπορεί να επωφεληθείτε από μια κληρονομιά ή από τη στήριξη ενός προσώπου της οικογένειάς σας, από αύξηση σε χρήματα του συντρόφου σας ή από μια δωρεά.

  Υγεία
  Διανύετε μια χρονιά γεμάτη ανασφάλειες και το γεγονός ότι έχετε αναλάβει πολλά και συχνά παραπάνω από αυτά που αντέχετε μπορεί να σας φέρουν επιπλέον άγχη. Σίγουρα ο υγιεινός τρόπος ζωής θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε καλύτερα στις απαιτήσεις, αλλά και ακόμα και αν εξωτερικά δείχνετε καλά, εσωτερικά κυριεύεστε από άγχος και ανασφάλεια. Προσοχή στην υγεία σας ειδικά τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και το Σεπτέμβριο.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/08/2019 έως 01/09/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 24/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 23/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/08/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα! Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος...
 • 300×250 stamou

  300×250 stamou
 • 300×250 gerou

  300×250 gerou
 • 300×250 ourania

  300×250 ourania
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project