• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Δίδυμοι 2018

  Ένα αίσθημα ανακούφισης θα φέρει το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σε πολλούς από εσάς. Έχετε περάσει αρκετά δύσκολα την προηγούμενη χρονιά, αλλά και πιο πριν και πια νιώθετε πως βγαίνετε από ένα μακρύ τούνελ και πλέον μπορείτε να πάρετε ανάσα.

  Γενικές προβλέψεις
  Με τον Κρόνο να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και να δοκιμάζει την υπομονή και την αντοχή σας, η προσωπική σας ζωή δέχτηκε βαρύτατο πλήγμα, ενώ υπομείνατε καταστάσεις τις οποίες δεν θα αντέχατε σε διαφορετική περίπτωση. Ανακουφισμένοι πλέον χαράζετε καινούργια πορεία όντας σοφότεροι και κατασταλαγμένοι σε επιθυμίες.
  Η νέα θέση του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας δείξει σωστά και λάθη σε οικονομικές συναλλαγές με τρίτους. Καλό θα είναι να βάλετε σε μια σειρά τα θέματα αυτά ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.
  Από την άλλη, ο Δίας παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις αρχές Νοεμβρίου δίνοντας έμφαση σε επαγγελματικά ζητήματα. Αυτή τη χρονιά θα αποδείξετε την αποδοτικότητά σας, δουλεύοντας ακόμα και στο παρασκήνιο.
  Ο Ουρανός ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ζώδιο του Κριού κι έτσι από τα μέσα Μαΐου έως τις αρχές Νοεμβρίου θα παλινδρομεί στο ζώδιο του Ταύρου. Η νέα του θέση μπορεί να σας οδηγήσει σε αισθηματική και ψυχολογική αστάθεια, ειδικά τους γεννημένους τις πρώτες μέρες, ενώ θα κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη σας να μείνετε μόνοι. Ο Δίας θα περάσει απέναντι από το ζώδιό σας στο τέλος της χρονιάς και τους τελευταίους δύο μήνες οι γεννημένοι πριν τις 3 Ιουνίου θα έχετε ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο είτε για γάμο, νέα σχέση ή νέα συνεργασία, κάτι που θα διαμορφώσει ένα νέο καθεστώς στην προσωπική σας ζωή.
  Ο Ποσειδώνας θα παραμείνει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και το ότι εναρμονίζεται με το Δία το Μάιο και τον Αύγουστο θα έχετε πολλές ευκαιρίες καλλιτεχνικής έκφραση και επιτυχίας. Με τον Ποσειδώνα σε αυτή τη θέση θα φτιάχνετε μια δική σας πραγματικότητα, όμως αυτή τη χρονιά μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την επίδραση για να επωφεληθείτε κυρίως επαγγελματικά.
  Η ασυνήθιστα μεγάλη παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Αυγούστου και από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου μπορεί να φέρει γενναιοδωρία, αλλά θα φέρει και εντάσεις. Με την δυσαρμονική ενεργοποίηση του Ουρανού θα υπάρξουν απρόσμενες εντάσεις και ξεσπάσματα, κυρίως εσωτερικά. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή να θέσετε ένα νέο στόχο.
  Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι μήνες που θα χρειαστούν προσοχή, καθώς η πεντάμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας δώσει ενέργεια και διάθεση για πρωτοβουλίες.
  Στα αισθηματικά τα πράγματα θα είναι θετικά για εσάς από τα μέσα Φεβρουαρίου, από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σας και από τις αρχές Αυγούστου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα τη χρονιά αυτή, φέρνοντας προβλήματα σε σχέσεις. Δεν αποκλείεται να μπλέξετε εργασιακά με αισθηματικά.

  Σχέσεις
  Η χρονιά δεν θα ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς θα υπάρχει γκρίνια και εριστική διάθεση. Θέματα της καθημερινότητας, με πρωταγωνιστή τα οικονομικά, θα φέρουν ρήξεις στην ερωτική σας ζωή. Τα πράγματα θα γίνουν σαφώς καλύτερα από τα μέσα Ιανουαρίου και έως τις αρχές Φεβρουαρίου καθώς θα νιώσετε συναισθηματικά απελευθερωμένοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σας. Η πιο ερωτική περίοδος για εσάς θα ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου και θα φτάσει έως τα τέλη Μαΐου αφού η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα δώσει τροφή σε συναισθήματα που μέχρι σήμερα αγνοούσατε. Η άνοιξη θα έρθει και μαζί θα φέρει κι έναν έρωτα, ένα ειδύλλιο, ένα πρόσωπο που είναι ικανό να σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα.
  Ερωτικός θα είναι και ο Αύγουστος, τόσο λόγω της έκλειψης, όσο και λόγο της Αφροδίτης, η οποία θα σας κάνει προσιτούς και τρυφερούς. Προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου καθώς ίσως νιώσετε την αμφιβολία να δοκιμάζει τα συναισθήματα σας ή του συντρόφου σας. Η σχέση σας μπορεί να περάσει παροδική κρίση.

  Εργασία
  Θα μπορούσε κανείς να σας χαρακτηρίσει ονειροπόλους επαγγελματικά. Με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ζείτε ένα επαγγελματικό όνειρο. Το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας ενεργοποιείται αρμονικά από το Δία το Μάιο και τον Αύγουστο θα δώσει φτερά στα σχέδιά σας και θα σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς απέναντι σε άτομα κύρους τα οποία θα εμπιστευτούν το ένστικτό σας.
  Η πιο δύσκολη περίοδος για εσάς θα είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου, με τον Άρη να βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και να προκαλεί τριβές, εντάσεις και κατάρρευση των ψευδαισθήσεων σε σχέση με την καριέρα σας. Πάντως, με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού όλο το χρόνο λειτουργείτε αποδοτικότερα όταν έχετε συνεργάτες και ακολουθείτε εντολές άλλων, παρά όταν αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες.

  Οικονομικά
  Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται τάξη και οργάνωση. Η νέα θέση του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω σας δείχνει πως η λύση δεν είναι να ζητάτε συνεχώς στήριξη από άλλους, αλλά να παλεύετε για την ανεξαρτησία σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην αποπληρωμή των υποχρεώσεών σας και να ορίσετε ένα νέο προϋπολογισμό, ίσως πιο αυστηρό, αλλά σίγουρο αποδοτικότερο. Η έκλειψη στις 13 Ιουλίου δεν θα σας κάνει καμία χάρη. Πολλοί από εσάς θα αντιληφθείτε τις δυσκολίες και τα λάθη στις συναλλαγές σας.

  Υγεία
  Με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις αρχές Νοεμβρίου θα διαπιστώσετε πόσα είναι τα οφέλη που απορρέουν από έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μόνο τότε θα σας είναι εύκολο να μπείτε σε ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή να κάνετε δίαιτα.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/04/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/04/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22/04/2019 έως 28/04/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/04/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/04/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/04/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project