• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Δίδυμοι – Ετήσιες προβλέψεις 2019

  Αντιφατικά θα κυλήσει η νέα χρονιά για εσάς, μέσα σε κλίμα που κάποιες φορές θα έχει πολύ ενθουσιασμό και άλλες εξαπάτηση. Πολλές φορές θα νιώσετε ότι ισορροπείτε σε τεντωμένο σκοινί, ενώ θα νιώθετε και πολλά ανάμεικτα συναισθήματα.

  Γενικές προβλέψεις
  Ο Δίας θα βρίσκεται σχεδόν για όλο το χρόνο απέναντι από το ζώδιό σας. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να φέρει χαρμόσυνα νέα για την προσωπική σας ζωή και πολλές ευκαιρίες σε συνεργασίες. Όμως στην ευνοϊκή δράση του Δία βάζει φρένο η επίδραση του Ποσειδώνα, που παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας όλη τη χρονιά και ενεργοποιεί δυσαρμονικά το Δία τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο. Τους τρεις αυτούς μήνες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε διάφορες καταστάσεις που θα σας ενθουσιάσουν, χωρίς όμως να δείτε τη ρεαλιστική τους πλευρά ή έστω να είστε επιφυλακτικοί απέναντι στα λεγόμενά τους.
  Το καλό είναι ότι μετά την δυσαρμονική ενεργοποίηση του Δία από τον Ποσειδώνα, ακολουθεί το εξάγωνο Κρόνου- Ποσειδώνα που βοηθά να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Πάντως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας σαν μεγάλοι έρωτες ή σαν ευκαιρίες για συναισθηματική ανάταση, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα πλησιάζουν καν τις βλέψεις σας.
  Το βλέμμα σας επίσης θα είναι στραμμένο στα οικονομικά και ειδικά σε αυτά που συνδέονται με τους άλλους. Βελτίωση πάντως θα δείτε προς το τέλος του χρόνου και κυρίως μέσα στο 2020.
  Ο Ερμής, κυβερνήτης σας, από τις 16 έως τις 26 Μαρτίου, κινούμενος ανάδρομα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, μπορεί να σας οδηγήσει να τινάξετε στον αέρα την καριέρα σας με τα λόγια σας. Επίσης, ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 9 έως τις 30 Ιουλίου, αλλά και μέσα στις πρώτες είκοσι μέρες του Νοεμβρίου. Τα διαστήματα αυτά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο, να αποφύγετε μετακινήσεις, αν δεν είναι σημαντικός λόγος.
  Από τις πιο δυναμικές περιόδους για εσάς θα είναι όλος ο Απρίλιος και ο μισός Μάιος. Θα έχετε ενέργεια, όρεξη για πρωτοβουλίες, διάθεση για δράση, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε σε καταχρήσεις, ή να δοθείτε σε ένα άτομο που δεν θα εκτιμήσει την αφοσίωσή σας. Δυναμικός θα είναι και ο Ιούλιος μέχρι τα μέσα του Αυγούστου, ενώ το φθινόπωρο θα νιώσετε ότι οι προσπάθειές σας ανταμείβονται.
  Στο τέλος της χρονιάς χάρη στο τρίγωνο Δία- Ουρανού, θα συνειδητοποιήσετε πολλά για τον εαυτό σας με απρόσμενο τρόπο, σαν να έχετε ενσυναίσθηση για όσα σας αφορούν.

  Σχέσεις
  Με την παρουσία του Δία απέναντι από το ζώδιό σας σχεδόν όλο το χρόνο, περιτριγυρίζεστε από άτομα που θέλουν να κερδίσουν την καρδιά σας. Όμως, από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο υπάρχει έντονη καχυποψία απέναντι σε ό,τι σας χαροποιεί. Νιώθετε συναισθηματικά μπλοκαρισμένοι και γεμίζετε με άηχος. Αν είστε μόνοι, οι περίοδοι κατά τις οποίες ίσως ο έρωτας σας επισκεφθεί είναι η περίοδος των γενεθλίων σας και κυρίως από τις 10 Ιουνίου και μετά. Στο διάστημα αυτό θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Θα είστε αρκετά ευνοημένοι και από την Αφροδίτη από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Αυτό το διάστημα βγείτε, φλερτάρετε και δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματά σας.

  Εργασία
  Διφορούμενα είναι τα γεγονότα που θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας. Βρίσκεστε μπροστά σε καταστάσεις που σας δημιουργούν αντικρουόμενες τάσεις. Επηρεάζεστε έντονα από την παρουσία του Ποσειδώνα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ο οποίος άλλοτε παρουσιάζει μια ωραία εικόνα της επαγγελματικής σας ζωής. Το τετράγωνό του με το Δία δείχνει ότι θα μπορούσατε να εξελιχθείτε επαγγελματικά μέσα από την προσωπική σας ζωή, είστε σε συνεργασία με το σύντροφό σας είτε επιλέγοντας έναν πιο ευέλικτο συνεργάτη. Όμως κάθε επαγγελματική επιλογή θα πρέπει να συνοδεύεται από μια σοβαρή σκέψη, αλλιώς υπάρχει το ενδεχόμενο να υποστηρίξετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, χωρίς όμως να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πάει καλά. Προσοχή όλο τον Απρίλιο και μέχρι τα μέσα Μαΐου, καθώς και από τα μέσα Αυγούστου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Ιδιαίτερα επιρρεπείς σε εξαπατήσεις θα είστε τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο.

  Οικονομικά
  Η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω όλη τη χρονιά θα σας αναγκάσουν να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας σε στέρεες βάσεις. Ειδικά οι γεννημένοι τον Ιούνιο καλείστε να έχετε ξεκάθαρες οικονομικές σχέσεις και να περιορίσετε κάθε τάση εξάρτησης. Όσο πιο συνεπείς είστε στις συναλλαγές σας, τόσο μικρότερη είναι η πιθανότητα για οικονομικές απώλειες.

  Υγεία
  Αποφύγετε τις καταχρήσεις αν δεν θέλετε να πλήξετε την υγεία σας ή να εκθέσετε τον εαυτό σας σε μολύνσεις. Τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση. Την ίδια περίοδο μπορεί να ταλαιπωρηθείτε και από αϋπνίες.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 24/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 23/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project