• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Ιχθύες 2018

  Μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινά, γεμάτη με ευκαιρίες για επιτυχίες και πρόοδο. Βέβαια, στη συνέχεια ίσως αντιληφθείτε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και πως όλα έχουν το τίμημά τους.

  Γενικές προβλέψεις
  Ένα από τα θετικά πλανητικά γεγονότα της χρονιάς για το ζώδιό σας θα είναι η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 8 Νοεμβρίου, που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Πολλοί από εσάς θα πάτε στο εξωτερικό για σπουδές, ενώ κάποιοι θα ασχοληθείτε με πνευματικές εργασίες.
  Με τον κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα να παραμένει στο ζώδιό σας και να σχηματίζει δύο θεαματικά τρίγωνα με τον Δία στις 25 Μαΐου και τις 19 Αυγούστου, η δημιουργικότητά σας θα απογειωθεί. Λόγω της όψης αυτής θα έχετε έμπνευση, φαντασία και ένστικτο και γενικά θα ξεχωρίσετε. Από την άλλη πλευρά, οι Ιχθύες του Φεβρουαρίου κινείστε σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς, καθώς επηρεάζεστε έντονα από τον Κρόνο, ο οποίος από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα παραμείνει στη θέση αυτή μέχρι το τέλος του έτους, κάτι που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή.
  Ο Κρόνος παράλληλα θα φέρει και ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και γνωριμίες και θα σας κάνει να κόψετε δεσμούς που είναι περιττοί για εσάς.
  Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου θα επηρεαστείτε από το γρήγορο πέρασμα του Ουρανού από τον Ταύρο. Από τα μέσα Μαΐου έως τις αρχές Νοεμβρίου θα αλλάξει η καθημερινότητά σας και θα περιλαμβάνει περισσότερες εκπλήξεις και γνωριμίες με νέους ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να ασχοληθείτε με την τεχνολογία.
  Όλα αυτά όμως θα αποδειχθούν αγχωτικά για εσάς από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Νοεμβρίου σχεδόν. Το διάστημα αυτό ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και μόνο από τις 13 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η παραμονή του στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει εντάσεις και έντονο παρασκήνιο.
  Γενικά, το φθινόπωρο θα είναι μια δύσκολη περίοδος για εσάς, παρόλο που στην αρχή δεν θα μοιάζει έτσι. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 9 Σεπτεμβρίου θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση και θα προωθήσει θέματα αισθηματικού περιεχομένου.
  Όμως από τις 5 έως τις 31 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα στο ζώδιο του Σκορπιού και πολλοί θα νιώθετε πως όλα όσα σας χάρισε απλόχερα τώρα τα παίρνει πίσω. Αρχίζουν οι αμφιβολίες και δυσκολεύεστε να συγκρατηθείτε από συναισθηματικές υπερβολές. Τα πράγματα θα εξομαλυνθούν μέσα στον Δεκέμβριο.

  Σχέσεις
  Άκρως ερωτικά θα ξεκινήσει η νέα χρονιά και μάλιστα ίσως προκύψει μια σχέση μέσα από μια φιλία. Τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά από τις 10 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου. Ένα ρομαντικό ειδύλλιο θα μπορούσε να προκύψει ή ακόμα κι ένα φλερτ με ένα πρόσωπο που δεν… πρέπει.
  Γενικά με τον Δία στο ζώδιο του Σκορπιού θα είστε ευνοημένοι στον έρωτα. Από τις 10 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου μπορεί να υπάρξουν γκρίνιες με το ταίρι σας κι αν επιλέξετε να πάτε διακοπές εκείνο το διάστημα, ίσως προκύψουν καβγάδες και πεσμένη διάθεση.
  Τα πάνω κάτω στην αισθηματική σας ζωή θα έρθουν μέσα στον Οκτώβριο λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Συνετό θα είναι να αποφύγετε μια νέα σχέση το διάστημα αυτό ή αν είστε δεσμευμένοι αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων.

  Εργασία
  Έχετε περάσει από σαράντα κύματα και η παρουσία του Κρόνου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας τα προηγούμενα χρόνια σας είχε βάλει σε αυστηρές δοκιμασίες. Τώρα νιώθετε περισσότερο κατασταλαγμένοι, αλλά και πιο σίγουροι για τον τομέα που ασχολείστε.
  Από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Μαρτίου ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα φέρει ένταση με άτομα κύρους και πιθανές εμπλοκές στις μεταξύ σας σχέσεις, ενώ ο φόρτος εργασίας που θα έχετε θα φέρει εντάσεις. Επίσης, αν έχετε την εντύπωση ότι μένοντας σε ένα επαγγελματικό σχέδιο θα έχετε κέρδη, ίσως θα πρέπει να το σκεφτείτε διπλά. Πάντως το πέρασμα του Δία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας στις 8 Νοεμβρίου θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά και τότε θα αρχίσετε να σκέφτεστε ακόμα και το ενδεχόμενο να φύγετε στο εξωτερικό.

  Οικονομικά
  Τα οικονομικά συνεχίζουν να αποτελούν αγκάθι στη ζωή σας, με τον Ουρανό να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού έως τις 15 Μαΐου και μετά ξανά το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Και μπορεί σταδιακά να βγαίνετε από την αβεβαιότητα, πάλι όμως δύσκολα θα μπορέσετε να βασιστείτε σε ένα οικονομικό πλάνο ή μια δραστηριότητα που θα μπορούσε να σας αποφέρει κέρδη. Θα χρειαστεί προσοχή και το Νοέμβριο. Αποφύγετε να πάρετε δάνειο.

  Υγεία
  Η υγεία σας αποτελεί ένα τομέα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τις περιόδους των τεσσάρων εκλείψεων, με εξαίρεση την ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου. Οι υπόλοιπες θα φέρουν αναστάτωση στην υγεία σας, η οποία θα προέλθει κυρίως από την τάση που έχετε να μην βλέπετε τη σοβαρότητα των καταστάσεων και να αφήνετε θέματα να χρονίζουν επειδή αναζητάτε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης.

   

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 17/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/03/2019 έως 24/03/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project