• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Καρκίνος 2018

  Αντιφατική θα είναι η νέα χρονιά για εσάς. Θα δεχθείτε πλανητικές τάσεις που άλλες στιγμές θα φέρνουν ενθουσιασμό και άλλες προβληματισμό. Μην απογοητεύεστε όμως, καθώς βρίσκεστε στο κρίσιμο αυτό σημείο για να πετύχετε στόχους που επιθυμείτε πολύ.

  Γενικές προβλέψεις
  Η θέση του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις αρχές Νοεμβρίου θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, καθώς ενεργοποιεί αρμονικά τον Πλούτωνα, σχηματίζοντας εξάγωνο τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο, αλλά και τον Ποσειδώνα, σχηματίζοντας τρίγωνο τον Μάιο και τον Αύγουστο. Οι μήνες αυτοί θα είναι πολύ ευνοϊκοί για εσάς. Θα είστε δημιουργικοί, ενώ ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα.
  Στον αντίποδα των ευνοϊκών πλανητικών τάσεων βρίσκεται ο Κρόνος, ο οποίος κινείται απέναντι από το ζώδιό σας. Ειδικά οι γεννημένοι Ιούνιο θα νιώσετε εντονότερα την επίδρασή του, που θα βάλει σε δοκιμασία τις σχέσεις, τις στενές συνεργασίες ή το γάμο σας. Δεν αποκλείεται δε να χρειαστεί να περάσετε ένα διάστημα χωριστά από το ταίρι σας. Ο Κρόνος θα δώσει όμως διάρκεια σε σχέσεις που έχουν γερά θεμέλια, αλλά και τέλος σε κάθε επιπολαιότητα.
  Ευνοϊκά θα επιδράσει και ο Ποσειδώνας, ο οποίος σας κάνει ρομαντικούς και ονειροπόλους.
  Ο Ουρανός, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, θα κάνει ένα πέρασμα από το ζώδιο του Ταύρου. Οι γεννημένοι πριν τις 27 Ιουνίου θα δείτε αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας, ενώ εσείς θα έρθετε κοντά με άτομα που μπορεί να μην έχουν τις ίδιες ιδέες με εσάς. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δείξετε προσοχή καθώς κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν.
  Η παράδοξη πορεία του Άρη δεν θα σας αφήσει εκτός. Τον Ιανουάριο θα είναι ευνοϊκός και θα νιώσετε πως κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Από τις 17 Μαρτίου έως τις 15 Μαΐου που θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, θα συναντήσει τον Κρόνο, κάτι που θα φέρει αισθηματικές ρήξεις, ή ακόμα και διαζύγιο. Η περίοδος αυτή θέλει προσοχή, καθώς είναι πιθανό να έρθει στην επιφάνεια η αυστηρή πλευρά του εαυτού σας, να είστε λιγότερο ανεκτικοί απέναντι στο ταίρι σας ή αν είστε αδέσμευτοι να έχετε εριστική συμπεριφορά απέναντι σε όλους.
  Εντός του Απρίλη το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και το Δία θα εξομαλύνει καταστάσεις. Στα τέλη του ίδιου μήνα μπορεί να δώσετε τέλος σε μια σχέση που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα παραπάνω. Ο Άρης στις 13 Αυγούστου θα περάσει σε ανάδρομη πορεία απέναντι από το ζώδιό σας. Οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες ετοιμαστείτε για ισχυρά πλήγματα.
  Στην ερωτική σας ζωή οι πιο θετικές περίοδοι είναι από τις 10 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου, από τις 19 Μαΐου έως τις 13 Ιουνίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, καθώς και την περίοδο από 9 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου. Όμως το υπόλοιπο του μήνα η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα στο ζώδιο του Σκορπιού κάνοντας πιο έντονους τους προβληματισμούς σας σχετικά με την πορεία της σχέσης σας. Μπορεί το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστά, παράλληλα όμως νιώθετε και ανασφαλείς.

  Σχέσεις
  Μια πολύ ερωτική χρονιά ξεκινά για εσάς. Η εναρμόνιση του πλανητικού σκηνικού θα φέρει τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Ο βασικός σας ευεργέτης είναι ο Δίας, ο οποίος με την παραμονή του στο ζώδιο του Σκορπιού κρατά άσβηστη τη φλόγα του έρωτα. Για νέες γνωριμίες, φλερτ και έρωτα ιδανική περίοδος είναι μεταξύ Μαΐου και Αυγούστου. Θα είστε γοητευτικοί. Αξιοποιήστε τις αρετές σας και κερδίστε τις εντυπώσεις.
  Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να περάσετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος με το ταίρι σας. Η πιο ερωτική περίοδος θα είναι από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου, ενώ μέσα στον Οκτώβριο, λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε ένα διάστημα μοναξιάς. Η απομάκρυνση θα κάνει καλό στη σχέση σας.

  Εργασία
  Η περιοριστική επίδραση του Κρόνου από το ζώδιο του Τοξότη, τα τελευταία δύο χρόνια, σας ανάγκασε σε πολλές υποχωρήσεις στα επαγγελματικά σας. Ίσως μάλιστα έχετε δουλέψει περισσότερο χωρίς να λάβετε αυτό που σας αναλογεί. Το 2018 αλλάζει στάση απέναντί σας σε θέματα επαγγελματικά και κινείστε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Τα άγχη που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας περιορίζονται στην αναθεώρηση των στόχων σας. Προσοχή στα οικονομικά μόνο και ελέγξτε ότι αυτά ανταποκρίνονται στο φόρτο δουλειάς που σας έχουν αναθέσει.

  Οικονομικά
  Πολυπαθής τομέας τα οικονομικά για τη χρονιά αυτή. Η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει ότι θα υπάρξουν δυσκολίες. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου όλα όσα έχουν να κάνουν με κληρονομικά ζητήματα, φορολογικά και οικονομικά σας προκαλούν πονοκέφαλο. Μοναδική περίοδος ανάσας θα είναι από τις 13 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Το υπόλοιπο διάστημα μπορεί να χρειαστεί  να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που κάνετε συναλλαγές, ενώ στις περιόδους των εκλείψεων -εξαιρώντας την έκλειψη Ηλίου στις 13- οι οικονομικές αποφάσεις χρειάζονται σύνεση. Οι εκλείψεις ενδέχεται να φέρουν ανατροπές ή να σας παρασύρουν σε ρίσκα που δεν θα παίρνατε σε διαφορετική περίπτωση.

  Υγεία
  Το άγχος για τα οικονομικά σας είναι η βασική αιτία που δημιουργούνται προβλήματα με την υγεία σας. Παρόλα αυτά, πολλοί από εσάς έχετε περάσει τα τελευταία δύο χρόνια αρκετά θέματα υγείας και διανύετε μια περίοδο ανάκαμψης. Προσοχή από τα τέλη Ιανουαρίου έως και τα μέσα Μαρτίου δραστηριότητες που μπορεί να σας προκαλέσουν υπερκόπωση. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στη διατροφή σας.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 13/11/2018

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 12/11/2018

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 12/11/2018 έως 18/11/2018

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 09/11/2018

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 08/11/2018

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!      ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 07/11/2018

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2018 - Web Design & Development by tcp.gr Project