• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Καρκίνος – Ετήσιες προβλέψεις 2019

  Η νέα χρονιά θα είναι για εσάς ένα μεταβατικό στάδιο για τα προσωπικά. Για να μπορέσετε να νιώσετε ελευθερία θα πρέπει πρώτα να νιώσετε τον περιορισμό, να καταλάβετε την υπομονή και τη συνέπεια. Ωστόσο, η νέα χρονιά θα φέρει ρομαντισμό, δημιουργικές εξάρσεις και δυνατές εμπειρίες.

  Γενικές προβλέψεις
  Με αρκετές εντάσεις και δυσκολίες θα ξεκινήσει η νέα χρονιά. Το ότι απέναντι από το ζώδιό σας βρίσκεται ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σας φέρνει βάρη που μπορεί να μην τα έχετε διαλέξει, αλλά δεν μπορείτε να τα αποφύγετε κιόλας. Νιώθετε το άγχος της απόρριψης, της εγκατάλειψης και της αποτυχία, ενώ το ότι μπορεί να μην σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων ή των προσδοκιών του συντρόφου σας ή άλλων προσώπων στη ζωή σας, σας τρομάζει. Ο σύντροφος, ένας στενός συνεργάτης ή ένα πρόσωπο κοντινό σας δεν σας αφήνει να δράσετε με τον τρόπο που θα θέλατε και πολλές φορές νιώθετε καταπιεσμένοι. Ακόμα και οι υποχρεώσεις ενός γάμου σας μοιάζουν καταπιεστικές, ενώ στην προσπάθειά σας να βγάλετε προς τα έξω την εικόνα του τέλειου, μπλοκάρετε ακόμα περισσότερο. Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου οι εντάσεις έχουν να κάνουν κυρίως με τα επαγγελματικά σας. Από τα μέσα Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και η αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα σας κάνουν σκληρούς απέναντι στου άλλους, ενώ δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που θα σας κόψουν τα φτερά.
  Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να απογοητεύεστε. Έχετε πλανητικά στηρίγματα που σας βοηθούν να ξεπερνάτε τις δυσκολίες που προκύπτουν σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για να εκφραστείτε, να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη, να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και γενιά να ανοίξετε νέα κανάλια δημιουργικής επικοινωνίας. Τα εξάγωνά του με τον Κρόνο στα τέλη Ιανουαρίου, τα μέσα Ιουλίου και τις αρχές Νοεμβρίου θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα ψυχολογικά σας στηρίγματα, ώστε να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες.
  Ο Δίας θα μπορούσε να φέρει ευκαιρίες για δουλειά. Μπορεί τώρα να υπάρχουν δυσκολίες, αλλά από το τέλος του χρόνου που ο Δίας θα περάσει απέναντι από το ζώδιό σας και μέσα στο 2020, θα δείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας να ανταμείβονται. Άλλωστε, το τέλος της χρονιάς, και κυρίως από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, θα είναι για εσάς μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους. Το τρίγωνο Δία- Ουρανού στο τέλος του χρόνου θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και θα φέρει ανθρώπους στην προσωπική σας ζωή που θα διεκδικήσουν μια θέση στην καρδιά σας και θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με κάθε τρόπο.

  Σχέσεις
  Σχεδόν όλη η χρονιά θα είναι κάπως δύσκολη για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση. Ο τρόπος που αλληλεπιδράτε με το άλλο σας μισό μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο καθώς οι ανάγκες και οι επιθυμίες του καθενός ξεχωριστά αποτελούν αντικείμενο καθημερινού προβληματισμού και τριβών. Να είστε προετοιμασμένοι για κρίσεις σχεδόν όλη τη χρονιά και για περιόδους έντονων διαφωνιών. Ίσως οι απαιτήσεις που έχετε από το άλλο σας μισό να είναι υψηλές. Οι αδέσμευτοι προβληματίζεστε για την απουσία συντρόφου από τη ζωή σας, όμως αρνείστε να συμβιβαστείτε με μια σχέση ή ένα πρόσωπο που δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σας.

  Εργασία
  Νευραλγικός τομέας τα επαγγελματικά, τουλάχιστον για τους δύο πρώτους μήνες του 2019. Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και στην ίδια θέση να κινείται και ο Ουρανός, θα πρέπει να περιμένετε ανατροπές στην καριέρα με τρόπο απρόσμενο κιόλας. Ειδικά οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου δεν θα πρέπει να θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Το ανταγωνιστικό κλίμα, η ένταση με τους συναδέλφους και το παρασκήνιο θα είναι καθημερινά φαινόμενα. Πολλά μπορεί να συμβούν μέσα στον Απρίλιο, μήνα αρκετά δύσκολο για την καριέρα σας, όπου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις με ψυχραιμία. Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την όποια αδυναμία σας και να υποσκάψουν τις προσπάθειές σας. Κατά τ’ άλλα, η καριέρα σας δεν φαίνεται να πλήττεται από άλλες πλανητικές καταστάσεις, ενώ αν βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς, όλο το χρόνο θα υπάρχουν ευκαιρίες για να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.

  Οικονομικά
  Η έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα σημάνει μια περίοδο αρκετά δύσκολη και περίεργη για τα οικονομικά σας. Μπορεί να παρασυρθείτε σε οικονομικά ρίσκα ή να ακούσετε λόγια για γρήγορα και άμεσα κέρδη που θα σας παρασύρουν σε λανθασμένες επιλογές. Προσοχή στον υπερκαταναλωτισμό τον Αύγουστο, ενώ δεν αποκλείεται να προσφέρετε χρήματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, χωρίς να υπολογίσετε τον δικό σας προϋπολογισμό.

  Υγεία
  Με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα θέμα υγείας με υπερβολή ή απερισκεψία. Ωστόσο, οι περισσότερες δυσκολίες θα προκύψουν μάλλον από τις πιέσεις που δέχεστε σε προσωπικό επίπεδο παρά από καταστάσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό σας. Η περίοδος που το ανοσοποιητικό σας θα είναι πιο αδύναμο θα είναι από την αρχή της χρονιάς, έως τα μέσα Φεβρουαρίου και μέσα στο καλοκαίρι.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 24/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 23/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project