• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Κριός 2018

  Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χρονιά το 2018 για εσάς, γεμάτη με προκλήσεις, κάποιες δυσκολίες, αλλά και πολλές στιγμές πάθους. Για αρκετούς μήνες θα βρίσκεστε στο επίκεντρο ορισμένων ανθρώπων που θα επηρεάζονται από τις αποφάσεις σας. Θα νιώθετε και θα είστε σημαντικοί.

  Γενικές προβλέψεις
  Ιδιαίτερη θα είναι η πορεία του κυβερνήτη σας, Άρη, αυτή τη χρονιά, καθώς λόγω του μεγάλου διαστήματος της ανάδρομης πορείας του, το 2018 θα περάσει μόνο από πέντε ζώδια. Η παρουσία του στο ζώδιο του Τοξότη από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 16 Μαρτίου θα είναι μια δυναμική και παραγωγική περίοδος. Όμως, από τις 16 Μαΐου έως τις 26 Ιουνίου, τα πράγματα θα αρχίσουν να έχουν πιο αργή εξέλιξη, καθώς ο Άρης θα επηρεάσει μόνο όσους είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
  Από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Αυγούστου θα κινηθεί ανάδρομα, με αποτέλεσμα ό,τι προγραμματίζατε να έχει καθυστερήσει, κάτι που θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Λόγω της ανάδρομης πορείας θα περάσει για λίγο και από το ζώδιο του Αιγόκερω, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, από τις 13 έως τις 27 Αυγούστου, επηρεάζοντας μόνο όσοι είναι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες.
  Η επιστροφή του σε ορθή πορεία θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα και από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Κατά τ’ άλλα, η νέα θέση του Κρόνου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα αυξήσει και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και πιθανότατα να υπάρξουν προστριβές με ανωτέρους, καθώς η επαγγελματική επιτυχία δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.
  Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος που ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Από τις 15 Μαΐου έως τις 5 Νοεμβρίου θα περάσει για λίγο στον Ταύρο, για να επιστρέψει και πάλι στο ζώδιό σας.Έτσι, το πρώτο εξάμηνο και το τελευταίο δίμηνο του 2018 ο Ουρανός θα συνεχίσει να φέρνει ανατροπές, δίνοντάς σας τον τίτλο των επαναστατών.
  Τα καλύτερα θα έρθουν στο τέλος της χρονιάς με τον Δία να περνά στο ζώδιο του Τοξότη και να σας απαλλάσσει από περιόδους έντονου προβληματισμού, αλλά και υπερβολών. Χάρη στο Δία θα βγείτε και πάλι στην επιφάνεια, θα αναζητήσετε και θα βρείτε λύσεις για το πώς τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα στη ζωή σας, ειδικά μέσα στον επόμενο χρόνο.
  Στον αισθηματικό τομέα αξιοποιήστε τις ευνοϊκές περιόδους της Αφροδίτης, δηλαδή από τις 6 έως τις 31 Μαρτίου που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, αλλά και από τις 13 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου, ενώ από την 1η έως τις 15 Νοεμβρίου θα κινηθεί ανάδρομα απέναντι από το ζώδιό σας και θα υποβάλει σχέσεις, γάμους ή συνεργασίες σε σκληρή δοκιμασία ή σε προσωρινή κρίση.

  Σχέσεις
  Η αφοσίωση σε θέματα καριέρας δεν σας αφήνει χρόνο για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Παρά ταύτα, οι πιο ερωτικές περίοδοι της χρονιάς για εσάς θα είναι κυρίως από τις 6 έως τις 31 Μαρτίου.
  Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα σας κάνει γοητευτικούς και διεκδικητικούς στον έρωτα και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Δεν αποκλείεται δε, να φτάσετε στα άκρα για να πετύχετε τον στόχο σας. Αρμονικά θα κυλήσει και η συναισθηματική σας ζωή από τις 13 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου. Προσοχή στην περίοδο από τις 5 Οκτωβρίου έως και τις 15 Νοεμβρίου, λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Μπορεί να μπλέξετε οικονομικά με αισθηματικά και να εκτεθείτε στα μάτια του αγαπημένου σας. Η σχέση ή ο γάμος σας θα δοκιμαστεί τον Νοέμβριο.
  Οι αδέσμευτοι δεν θα πρέπει να αναλώνεστε σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας. Το πρόσωπο που θα σταθεί στο πλευρό σας θα πρέπει να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα σας προσελκύσουν.
  Η χρονιά αυτή θα συνδέσει την κοινωνική με την αισθηματική σας ζωή. Όσο πιο έντονη είναι η κοινωνική σας δραστηριότητα, τόσο πιο κοντά θα βρεθείτε στο άλλο σας μισό. Οι ιδανικότεροι μήνες για γνωριμίες είναι ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος.

  Εργασία
  Αρκετά δύσκολη και απαιτητική η νέα χρονιά για την καριέρα σας. Ειδικά όσοι είναι γεννημένοι τον Μάρτιο θα νιώσουν αρκετά καταπιεσμένοι από αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας επιβάλλονται από ανωτέρους. Αν αναζητάτε επαγγελματική αναγνώριση, θα διαπιστώσετε ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός και δύσκολος. Από τα μέσα Μαρτίου έως και τα μέσα Μαΐου ο δυναμισμός και η τάση σας να τα βάζετε με ισχυρούς, μπορεί να σας βλάψει, ενώ στις 13 Ιουλίου η έκλειψη Ηλίου θα σας φέρει προ των ευθυνών σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε πως η εμμονή σας με επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να σας κάνει να παραμελήσετε την οικογένεια και το σπίτι σας.
  Τα πράγματα θα βελτιωθούν προς το τέλος της χρονιάς και το κλίμα θα γίνει πιο ανάλαφρο και χαλαρό. Αν σκοπεύετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, ίσως συναντήσετε δυσκολίες. Μόνο προς το τέλος της χρονιάς μπορεί να παρουσιαστούν σοβαρές και ουσιαστικές ευκαιρίες.

  Οικονομικά
  Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα διαπιστώσετε πως η χρονιά αυτή θα φέρει οικονομική αστάθεια. Όσο ο Ουρανός θα κινηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή από τα μέσα Μαΐου έως τις αρχές Αυγούστου, τα οικονομικά δεν θα είναι σταθερά και μέσα σε αυτούς τους μήνες θα βρεθείτε αντιμέτωποι με απρόσμενα έξοδα που δεν θα σας αφήνουν να βάλετε σε μια τάξη τον προϋπολογισμό σας. Παρόλο που δεν έχετε υπερκαταναλωτικές τάσεις, τα οικονομικά σας θα στενέψουν, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Μια καλή περίοδος όμως για αγορές και επενδύσεις θα είναι ο Απρίλιος.

  Υγεία
  Τα περισσότερα σωματικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν τη νέα χρονιά πιθανόν να είναι από υπερκόπωση. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις κουραστικές δραστηριότητες και ξεκλέψτε χρόνο για τον εαυτό σας. Από τα μέσα Μαρτίου έως και τα μέσα Μαΐου, αλλά και από τα μέσα Αυγούστου έως τις αρχές Σεπτέμβρη θα βιώσετε έντονες καταστάσεις που μπορεί να ενεργοποιήσουν κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σας.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/02/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/02/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 17/02/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/02/2019 έως 24/02/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/02/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 15/02/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project