• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Λέων 2018

  Γεμάτη προκλήσεις θα είναι η νέα χρονιά για εσάς, γεγονότα που θα σας ξεσηκώσουν, θα σας ξεβολέψουν και θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό και στις επιθυμίες σας.

  Γενικές προβλέψεις
  Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς για εσάς θα ξεκινήσει την επίδρασή του από τα μέσα Μαΐου και δεν είναι άλλο από το πέρασμα του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας, όπου θα παραμείνει για σχεδόν πέντε μήνες. Στις 16 Μαΐου και στις 26 Ιουνίου θα κινείται ανάδρομα παραμένοντας σε αυτή τη θέση έως τις 13 Αυγούστου. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα επιστρέψει και πάλι απέναντί σας από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου καθιστώντας το διάστημα αυτό έντονο και ανατρεπτικό.
  Ο πλανήτης της δράσης θα επηρεάσει κυρίως την προσωπική σας ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να ταρακουνήσει τα θεμέλια ακόμα και της πιο γερής σχέσης. Αλυσιδωτές αντιδράσεις θα σας αφυπνίσουν, ενώ αν είστε μόνο μπορεί να παρασυρθείτε από πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν.
  Την περίοδο αυτή η ένταση θα κορυφωθεί αφού ο Ουρανός θα περάσει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας από τις 15 Μαΐου και θα παραμείνει στη θέση αυτή έως τις 5 Νοεμβρίου. Οι δύο πλανήτες, Ουρανός και Άρης, σχηματίζουν τετράγωνα έντασης, κάνοντας τους Μάιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο δύσκολους και συνάμα ανατρεπτικούς. Να είστε έτοιμοι για έντονη ρήξη με το ταίρι σας ή με έναν στενό συνεργάτη, ενώ δεν αποκλείεται αλλαγή επαγγελματική προσανατολισμού. Τα πλανητικά αυτά γεγονότα θα επηρεάσουν όσους ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο κυρίως. Προσοχή όμως και στα τέλη Ιουνίου, καθώς λόγω της έκλειψης Υδροχόου- Λέοντα θα πρέπει να φυλαχτείτε από ατυχήματα και να έχετε πάντα στο νου σας ότι ο Ουρανός κάνει τα πάντα πιθανά.
  Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 14 Αυγούστου επηρεάζεστε από την παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού μέχρι τα μέσα Μαΐου. Μέσα στους πέντε πρώτους μήνες θα δείτε όνειρα, φιλοδοξίες και μακρινά ταξίδια να πραγματοποιούνται με τρόπο παράδοξο. Έχετε τους ορίζοντές σας ανοικτούς και υιοθετήστε έναν πιο ελεύθερο τρόπο σκέψης.
  Το τελευταίο δίμηνο ο Ουρανός θα βρίσκεται και πάλι στο ζώδιο του Κριού. Κατά τ’ άλλα ο Δίας παραμένει στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 8 Νοεμβρίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να βελτιώσετε την οικογενειακή σας ζωή, να βρείτε άλλο σπίτι ή να αποκτήσετε ένα παιδί.
  Οι ευνοϊκές όψεις του Δία με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα φέρνουν εύνοια, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με θέματα της οικογένειάς σας και να μην τα χρησιμοποιείτε για δικό σας όφελος. Η πιο δραστήρια περίοδος για εσάς είναι από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 16 Μαρτίου. Ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη θα σας κάνει δυναμικούς, γοητευτικούς και αισθησιακούς. Σε συναισθηματικό επίπεδο ο Μάρτης θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας, αλλά και από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης στο ζώδιό σας.
  Από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης οι σχέσεις σας προβληματίζουν. Τα πράγματα θα αλλάξουν από τις 8 Νοεμβρίου, με το Δία να περνά στο ζώδιο του Τοξότη και να υπόσχεται μια πολύ ευνοϊκή χρονιά.
  Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα φέρει τα πάνω κάτω στην επικοινωνία την περίοδο από τις 26 Ιουλίου έως τις 19 Αυγούστου, καθώς θα κινείται στο δικό σας ζώδιο. Αν πρόκειται να κάνετε διακοπές το διάστημα αυτό, καλό θα είναι να οργανωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε.

  Σχέσεις
  Σε συναισθηματικό επίπεδο τα πράγματα θα κυλήσουν περίεργα μέσα στο φθινόπωρο. Μέχρι τότε καλό θα είναι να αξιοποιήσετε τον Μάρτιο, το δεύτερο μισό του Ιουνίου, τις αρχές Ιουλίου, αλλά και τον Αύγουστο. Τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα μέσα στο Σεπτέμβριο και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Δεν θα είναι εύκολο να βρείτε ανθρώπους που κατανοούν συναισθήματα και σκέψεις, ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να νιώσετε εγκλωβισμένοι σε οικογενειακές καταστάσεις ή στην καθημερινότητα, που δεν σας αφήνουν τον απαιτούμενο χρόνο για ερωτικές συγκινήσεις.
  Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε έτοιμοι για ένα δύσκολο καλοκαίρι, γεμάτο εντάσεις, που είτε θα κάνουν τη σχέση σας πιο δυνατή, είτε θα τη γκρεμίσουν.

  Εργασία
  Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας μπαίνετε σε μια περίοδο επαγγελματικών ανατροπών. Ειδικά από τα μέσα Μαΐου έως τις αρχές Νοεμβρίου, λόγω της πορείας του Ουρανού στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, πολλοί βρίσκεστε σε διαδικασία αλλαγής επαγγελματικής πορείας με σκοπό να πειραματιστείτε σε άλλους τομείς ή δεξιότητες. Μπορεί να μην υπάρξει μέσα σε αυτή τη χρονιά περίοδος μεγάλης έντασης, αλλά σε μια προσπάθεια να ισορροπήσετε καταστάσεις, ίσως δεχτείτε ένα επαγγελματικό πλήγμα.

  Οικονομικά
  Δεν θα αλλάξουν σημαντικά τα δεδομένα. Παρόλα αυτά στο τέλος Μαΐου και στα μέσα Αυγούστου μπορεί να προκύψει ένα σημαντικό οικονομικό όφελος από κληρονομιά, από μια φορολογική εξέλιξη ή από έναν ευεργέτη που μπορεί να στηρίξει οικονομικά τα σχέδιά σας. Δεν αποκλείεται να σας χρηματοδοτήσει ένα πρόσωπο της οικογένειάς σας.

  Υγεία
  Η νέα θέση του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω, παρόλο που θα επηρεάσει κυρίως όσους είναι γεννημένοι πριν τις 5 Αυγούστου, θα σας φέρει μπροστά σε συνέπειες των λάθος επιλογών σχετικά με τον τρόπο ζωής που κάνετε, αλλά και τις συνήθειές σας. Επίσης, αυξάνοντας το φόρτο εργασίας, μπορεί κατά καιρούς να περνάτε περιόδους έντονης κόπωσης.

   

   

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 24/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/03/2019 έως 31/03/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 23/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project