Τώρα διαβάζετε
Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 11 Μαΐου 2021

Κριος

Ταυρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες

Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 11 Μαΐου 2021

Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

Κριός: Μια ζωντανή ουράνια ενέργεια το κάνει αυτό μια υπέροχα ρομαντική μέρα, αν μπορείτε να χαλαρώσετε απαλά σε αυτό το είδος διάθεσης. Θα ήταν κρίμα να το σπαταλάτε μόνοι σας, όταν εσείς και ο αγαπημένος σας θα μπορούσατε να κυνηγάτε τα όνειρά σας μαζί σε ένα δείπνο υπό το φως των κεριών ή κάτω από τα αστέρια. Ίσως θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια στοργική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και να μοιραστείτε μερικές τρυφερές στιγμές εκεί.

Ταύρος: Η μετάβαση σε κοινωνικές εκδηλώσεις είναι σημαντική με τη σημερινή ουράνια ενέργεια, καθώς μπορεί να βρεθείτε ανεξήγητα στην εταιρεία κάποιου άλλου. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι κάποιος που είχατε γνωρίσει ως γνωστόν, αλλά τώρα βλέπετε κάτι μέσα τους με το οποίο μπορείτε πραγματικά να συσχετιστείτε και αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο. Είναι αυτός ο βαθύτερος δεσμός που θα μπορούσε να γίνει πολύ ξεχωριστός. Καν ‘το.

Δίδυμοι: Η σημερινή ουράνια διαμόρφωση προσθέτει έναν υπέροχο αέρα μυστηρίου στη μέρα σας, και σίγουρα αυξάνει τις πιθανότητες μιας πραγματικά ρομαντικής συνάντησης. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον που έχει περισσότερο βάθος από ό, τι σημαίνει η εμφάνισή του. Παρόλο που συχνά σας αρέσει λίγο να μιλάτε για οικεία συναισθήματα, αυτό το άτομο έχει έναν τρόπο με λέξεις που σας συναρπάζουν. Θα μπορούσατε να φτιάξετε υπέροχη μουσική μαζί.

Καρκίνος: Υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα που είναι ώριμη για αγάπη. Οι σημερινές πλανητικές ενέργειες σάς ενθαρρύνουν να φοράτε τα πιο μαλακά και πιο αγκαλιά ρούχα σας στην ημερομηνία σας σήμερα το απόγευμα και μην ξεχάσετε να προσθέσετε μερικά μαργαριτάρια στο σύνολο. Θα διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας (τρέχων ή υποψήφιος) είναι σε ιδιαίτερα τρυφερή και ρομαντική διάθεση, και οι δυο σας θα περάσουν πραγματικά υπέροχα. Ο δεσμός εμβαθύνει.

Λέων: Η πτυχή του παιχνιδιού σήμερα δείχνει ότι έχετε μια πιθανώς υπέροχη μέρα μπροστά σας, ειδικά όταν πρόκειται για την ερωτική σας ζωή. Εάν αυτό έχει καθυστερήσει κάπως, τότε θα διαπιστώσετε ότι είναι πολύ ανυψωμένο από τα γεγονότα της ημέρας. Εάν έχετε προγραμματίσει να βγείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, κάντε το κάπου ξεχωριστό, καθώς και οι δύο θα επωφεληθείτε από το να είστε μαζί και να μοιραστείτε την αγάπη σας.

Παρθένος: Η πτυχή του παιχνιδιού σήμερα μπορεί να μην είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα από την εφεύρεση του ψωμιού σε φέτες, αλλά μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ χαμηλή προοπτική. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε τώρα. Μπορεί να μην μοιάζει, όμως, με τον τρόπο που συμβαίνουν τα πράγματα με το ενδιαφέρον της αγάπης σας. Αλλά στην πραγματικότητα σας βοηθά να δώσετε φωνή σε ασαφή συναισθήματα – πράγμα που πραγματικά θα σας βοηθήσει.

Ζυγός: Μην ανησυχείτε αν δεν φαίνεται να συγκεντρώνετε τον απαραίτητο ενθουσιασμό για να βγείτε εκείνη την ημερομηνία. Η αστρική διαμόρφωση δείχνει ότι μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις, αμφιβολίες και κρατήσεις τελευταίας στιγμής. Μπορεί να βρείτε ακόμη και το πιθανό ερωτικό σας ενδιαφέρον για να έχετε μια στάση απέναντι στη ζωή που είναι μεγαλύτερη από τα φανερά χρόνια τους. Αλλά αν πάτε, θα νιώσετε υπέροχα ασφαλής και φροντίδα.

Σκορπιός: Η σημερινή πλανητική ευθυγράμμιση σάς βοηθά να βάλετε ένα όνομα σε ορισμένα από τα ασαφή συναισθήματα που μετακινούνται τελευταία από τη συνείδησή σας. Σε συζήτηση με τον σύντροφό σας αρχίζετε να βλέπετε από πού προέρχονται αυτά τα συναισθήματα και τι τους προκάλεσε. Αυτό θα βοηθήσει και τους δύο να φτάσετε στη ρίζα ενός ζητήματος που βασίζεται στον φόβο που σας στοιχειώνει για κάποιο χρονικό διάστημα και να το θεραπεύσει.

Τοξότης: Όταν δεν μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά, ειλικρινά και ελεύθερα, φυσικά αισθάνεστε πολύ περιορισμένοι και περιορισμένοι, κάτι που δεν είναι καθόλου στυλ σας. Μια ημερομηνία σήμερα το απόγευμα μπορεί να έχει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα για εσάς. Λόγω της σημερινής αστρικής διαμόρφωσης, διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε να είστε φυσικοί και ως εκ τούτου έχετε πρόβλημα να μάθετε τι να πω στη συνέχεια. Σβήστε αυτήν τη διάθεση και ξεκινήστε να συζητάτε για οτιδήποτε και όλα – και η διάθεση θα αλλάξει δραματικά.

Διάβασε επίσης

Αιγόκερως: Η ενέργεια στο παιχνίδι σήμερα μπορεί να σας κάνει αρχικά πιο επιφυλακτικούς και προσεκτικούς στη στάση σας απέναντι σε κάποιον μάλλον ξεχωριστό. Όλοι οι φόβοι και η παράνοιά σας εμφανίζονται με εκδίκηση και μπορεί να είστε πεπεισμένοι ότι τα κίνητρά τους απέχουν πολύ από τους ευγενείς. Ωστόσο, πιθανότατα έχετε κάνει λάθος. Θα επωφεληθήκατε από το να ξεπαγώσετε τη στάση σας και να αφήσετε κάποια ζεστασιά και γενναιοδωρία στην καρδιά σας. Όταν αλλάζετε, θα αλλάξουν.

Υδροχόος: Μην ανησυχείτε εάν δυσκολεύεστε να είστε ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι στην προσέγγισή σας σε έναν άλλο. Η σημερινή πλανητική ευθυγράμμιση καθιστά πιο εύκολη και εύκολη τη συζήτηση. Αντί να ανησυχείτε για το τι προσπαθείτε να πείτε και πώς, ακούστε ειλικρινά αυτό που έχετε θέσει. Ακούστε πραγματικά τι λένε, και τότε δεν θα βρείτε καθόλου πρόβλημα.

Ιχθείς: Η σημερινή ουράνια ενέργεια μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν βάρος, αλλά μην παραιτηθείτε και αποφασίσετε να περάσετε τη μέρα σας μόνοι σας παρακολουθώντας τρομακτικές ταινίες. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ παραγωγική μέρα αν κανονίσετε μια ημερομηνία με το αγαπημένο σας ενδιαφέρον και κάνετε κάτι πιο σοβαρά μαζί. Για παράδειγμα, δείτε ένα έργο που σας διδάσκει για τη ζωή και την αγάπη. Και οι δύο θα φύγετε πολύ εμπνευσμένοι.

 

Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).