Τώρα διαβάζετε
Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 15 Ιουνίου 2021

Κριος

Ταυρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες

Οι αισθηματικές προβλέψεις για τις 15 Ιουνίου 2021

Οι αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας, αναλυτικά για κάθε ζώδιο:

Κριός: Η σημερινή πλανητική ευθυγράμμιση σάς δίνει την ευκαιρία να κάνετε την παρουσία σας αισθητή σε σχέση με ένα συγκεκριμένο άτομο. Εάν μπορείτε να δείτε ο ένας τον άλλον αυτοπροσώπως, θα διασκεδάσετε πολύ. Όχι μόνο το φυσικό σας χάρισμα θα είναι πολύ στο προσκήνιο, αλλά θα αντισταθμίζεται πολύ δυνατά φορώντας τα σωστά ρούχα, τελειοποιώντας το σωστό χτένισμα και επίσης το σωστό άρωμα.

Ταύρος: Ακόμα κι αν έχετε πρόσφατα προβλήματα με κάποιον που λατρεύετε απολύτως, θα διαπιστώσετε ότι η ουράνια ενέργεια καταπραΰνει τυχόν δυσκολίες και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε και πάλι τι είναι πραγματικά ξεχωριστό και όμορφο μεταξύ τους. Ένα δώρο θα παγώσει τον δεσμό και θα δείξει στο μέλι σας πόσο πραγματικά σας ενδιαφέρει. Να είστε ανοιχτοί σε θαύματα και η σχέση σας θα αρχίσει να ανθίζει καθημερινά.

Δίδυμοι: Η σημερινή αστρική ενέργεια σάς ενθαρρύνει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε και να πάρετε τα πράγματα πολύ πιο αργά σε σχέση με μια συγκεκριμένη σχέση που σας έχει προκαλέσει πυρετό για αρκετό καιρό. Το εν λόγω άτομο αισθάνεται ελκυστικό σε σας και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη γρήγορα. Αφήστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας να εμφανιστούν, ώστε να μπορείτε να τα μοιραστείτε.

Καρκίνος: Οι άνθρωποι θέλουν τα πάντα να είναι στιγμιαία σήμερα και αναμένουν ότι κάθε πτυχή της ζωής τους θα λειτουργεί αμέσως χωρίς να χρειάζεται να καταβάλει προσπάθεια. Η τρέχουσα πτυχή σας ενθαρρύνει να μην ακολουθήσετε το γρήγορο και εξαγριωμένο μονοπάτι στην καρδιά κάποιου, αλλά να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη φυσική ροή των γεγονότων, η οποία θα σας οδηγήσει εκεί πολύ πιο γρήγορα από ό, τι θεωρείτε τώρα δυνατό.

Λέων: Η τρέχουσα πλανητική ευθυγράμμιση δημιουργεί ένα πολύ πιο σταθερό σκηνικό για την ερωτική σας ζωή από ό, τι μπορεί να έχετε βιώσει για κάποιο διάστημα. Θα μπορούσατε να κουραστείτε από τον τρόπο που έχουν γίνει τα πράγματα τελευταία και προσπαθώντας να βρείτε έναν συνεργάτη που θα σας κολλήσει για περισσότερο από πέντε λεπτά. Σήμερα μπορεί να συναντήσετε κάποιον που, αν δεν χάσετε την πλήξη.

Παρθένος: Αισθάνεστε πολύ τη ζήτηση αυτή τη στιγμή, και η σημερινή αστρική ευθυγράμμιση θα προσθέσει μόνο την έκκλησή σας. Εάν αναρωτιέστε για τις πιθανότητές σας με ένα συγκεκριμένο άτομο, τότε έχετε επίσης την αυτοπεποίθηση να τους ενημερώσετε πώς αισθάνεστε και επίσης πώς σας κάνουν να αισθάνεστε όταν τις βλέπετε από απόσταση. Αφήστε τον φυσικό μαγνητισμό σας να τους πλησιάσει.

Ζυγός: Οι τρέχουσες πλανητικές ενέργειες μπορεί να σας ενθαρρύνουν να χαλαρώσετε περισσότερο σε ό, τι αφορά μια πιθανή ημερομηνία, αντί να τρέχετε σαν ένα ακέφαλο κοτόπουλο που προσπαθεί να κάνει το σωστό είδος εντύπωσης. Όσο πιο χαλαροί και προφανώς αδιάφοροι είστε για την καλή τους εμφάνιση και τους γοητευτικούς τρόπους τους, τόσο περισσότερο θα σας βρίσκουν απολύτως ακαταμάχητο. Λοιπόν, παίξτε το χαλαροί, αλλά συνεχίστε τη μυστηριώδη γοητεία.

Σκορπιός: Εάν έχετε σχέδια να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα, τότε θα απολαύσετε την περίσταση χωρίς τέλος. Με τις σημερινές ουράνιες ενέργειες, θα νιώσετε σαν ένα εκατομμύριο δολάρια. Και οι δύο θα έχετε μια καταπραϋντική και χαλαρωτική επίδραση μεταξύ τους, η οποία σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να εμπιστευτείτε. Ειδικά πρέπει να το νιώσετε αυτό πριν ανοίξετε και μιλήσετε από καρδιά και ψυχή. Να περάσεις καλά.

Τοξότης: Η τρέχουσα πλανητική ενέργεια σάς ενθαρρύνει να είστε πάντα τόσο καλοί στην αγαπημένη σας αγάπη. Εάν αργάτε να έχετε τα νεύρα του άλλου, τότε γιατί να μην κάνετε την προσπάθεια να κάνετε διορθώσεις και ίσως να τα αγοράσετε ένα ωραίο δώρο για να τους ενθουσιάσετε πραγματικά. Ή ακόμα καλύτερα, προσκαλέστε τους για ένα οικείο γεύμα με όλες τις ρομαντικές γαρνιτούρες, αν είναι δυνατόν. Σίγουρα θα αξίζει τον κόπο.

Διάβασε επίσης

Αιγόκερως: Αφού τελικά γνωρίσετε το πρόσωπο των ονείρων σας λίγο καλύτερα, αναμφίβολα αισθάνεστε θριαμβευτικά. Η τρέχουσα αστρική διαμόρφωση, ωστόσο, σας ενθαρρύνει να ηρεμήσετε τώρα και να πάρετε τα πράγματα πιο αργά. Θα ήταν ωραίο να αναγνωρίσετε ότι είστε επίσημα ένα αντικείμενο και να δώσετε ο ένας στον άλλο την ευκαιρία να εγκατασταθούν στη σχέση.

Υδροχόος: Η σημερινή αστρική ενέργεια το καθιστά μια αρκετά ευχάριστη μέρα, ειδικά αν έχετε πρόσφατα το ΟΚ για να πραγματοποιήσετε ένα πάρτι ή κάποια μικρή αυτοσχέδια συνάντηση. Βεβαιωθείτε ότι παρέχετε άφθονο πολύ καλό φαγητό, ειδικά αν ελπίζετε να εντυπωσιάσετε ένα συγκεκριμένο άτομο. Όσο πιο πολύχρωμο, απτό και αρωματικό, τόσο το καλύτερο. Τότε είσαι με μια ευκαιρία. Βεβαιωθείτε ότι η ατμόσφαιρα είναι ζεστή και ζεστή.

Ιχθείς: Με τη σημερινή αστρική ενέργεια, έχετε μια εκπληκτική ευκαιρία να εκφράσετε πώς αισθάνεστε με λόγια. Εάν σκοπεύετε να προσεγγίσετε κάποιον μάλλον ξεχωριστό, κάντε μια ευκαιρία να θυμάστε δημιουργώντας μια απίστευτη εικόνα με τη δημιουργική σας γλώσσα. Εάν τα λόγια σας εμπνέουν μια προσωπική συνάντηση, μια βόλτα κάπου όμορφη θα ενισχύσει τον δεσμό μεταξύ σας.

 

Καλέστε τώρα για να μάθετε την προσωπική αισθηματική σας πρόβλεψη. Οι αστρολόγοι του Astrakaioneira.gr θα σας απαντήσουν αποκλειστικά για τα θέματα που σας απασχολούν στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.).