• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Παρθένος 2018

  Έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες κι έχετε υποκύψει σε πειρασμούς, οι οποίοι δεν σας άφηναν να βάλετε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας. Όμως το πλανητικό σκηνικό αρχίζει να σας ευνοεί και μέσα στο 2018 θα νιώσετε πως τα πράγματα κυλούν πιο αισιόδοξα.

  Γενικές προβλέψεις
  Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω αποτελεί το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός της χρονιάς, καθώς φέρνει σταθερότητα και σχέδια που ευδοκιμούν, ενώ σας δείχνει τα σωστά και τα λάθη στην αισθηματική και επαγγελματική σας ζωή. Χάρη σε αυτόν πατάτε σε στέρεο έδαφος κι ενώ όντας στον Τοξότη έχει πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις, με την παρουσία του στον Αιγόκερω καταφέρνετε να βάλετε σε τάξη την αισθηματική σας ζωή. Παράλληλα δέχεστε την ευεργετική επίδραση του Δία, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού από τα τέλη του 2017 και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση έως τις 8 Νοεμβρίου. Και μπορεί να βρεθεί σε ανάδρομη πορεία μεταξύ 8 Μαρτίου με 10 Ιουλίου, όμως ούτε αυτό είναι ικανό να σας σταματήσει. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οικογενειακά ζητήματα. Και παρόλο που έχετε την τάση της υπερβολής, φαίνεται πως δεν πρέπει να ανησυχείτε καθόλου για αυτό.
  Η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου είναι ένα ακόμα σημαντικό πλανητικό γεγονός για εσάς. Οι γεννημένοι πριν τις 27 Αυγούστου θα πάρετε μια μικρή γεύση από την παρουσία αυτή από τα μέσα Μαΐου έως τις αρχές Νοεμβρίου. Εντός του διαστήματος αυτού πολλά μπορεί να αλλάξουν, όμως οι αλλαγές αυτές έρχονται απροειδοποίητα και θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Παρόλα αυτά γίνεστε πιο τολμηροί.
  Με τον Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιό σας οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου δημιουργείτε ψευδαισθήσεις σε σχέση με την προσωπική σας ζωή. Παρόλα αυτά, συνεχίζετε να ζείτε βάσει της δικής σας εκδοχής και όχι των ρεαλιστικών διαστάσεων. Ο Ποσειδώνας ενεργοποιείται αρμονικά με τον Δία και οι μήνες Μάιος και Αύγουστος θα είναι πιο ρομαντικοί και ευνοϊκοί για τις σχέσεις σας και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το ιδανικό.
  Στήριγμα για εσάς θα αποτελέσει και ο Πλούτωνας, που παραμένει στο ζώδιο του Αιγόκερω και έστω και με αργό ρυθμό σας κάνει να δείτε τα πράγματα σε βάθος, τουλάχιστον για τη συναισθηματική σας ζωή.
  Η παρατεταμένη παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, από τις 16 Μαΐου έως τις 13 Αυγούστου και από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου θα φέρει εντάσεις και πιθανές ενοχλήσεις στην υγεία σας. προσοχή ειδικά στα μέσα Μαΐου, στις αρχές Αυγούστου και στα μέσα Σεπτεμβρίου.
  Μια πολύ δυναμική περίοδος για εσάς ξεκινά από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου, όταν ο Άρης θα βρεθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω. Λόγω ανάδρομης πορείας θα περάσει για ένα μήνα στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 13 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείτε ξανά για ένα θέμα που σας είχε απασχολήσει την άνοιξη.
  Οι πιο ερωτικές περίοδοι της χρονιάς θα είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, σχεδόν όλος ο Απρίλιος και η περίοδος από τις 10 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου. Όμως να θυμάστε ότι η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου στα ζώδια του Σκορπιού και του Ζυγού φέρνοντας πολλές ανατροπές στις σχέσεις.

  Σχέσεις
  Ένας σύντροφος ζωής μπορεί να έρθει με την έλευση του 2018 για τους αδέσμευτους Παρθένους. Έχετε πολλά συναισθήματα και όλη τη διάθεση να τα μοιραστείτε. Με τη νέα θέση του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας ζωή και θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε αυτούς που σας αγγίζουν και αυτούς που σας αφήνουν παντελώς αδιάφορους.
  Απρίλιο και Ιούλιο αξιοποιήστε κάθε ερωτική ευκαιρία που θα σας δοθεί, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί Οκτώβριο και Νοέμβριο λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης.
  Αν είστε αδέσμευτοι ίσως το ερωτικό σας ταίρι να μην βρίσκεται κοντά σας. Παρόλα αυτά ο έρωτας θα σας μπλέξει στα δίχτυα του. Να είστε προσεκτικοί μόνο από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, καθώς είναι πιθανό να προκληθούν εντάσεις ή να νιώσετε απογοήτευση από το σύντροφό σας.

  Εργασία
  Ευέλικτη θα είναι η επαγγελματική σας σταδιοδρομία τη χρονιά αυτή. Βρίσκεστε σε μια πλανητική “αγκαλιά” ικανή να σας προστατεύσει από εντάσεις. Πλέον τα δύσκολα βρίσκονται πίσω σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, ακόμα και στο εξωτερικό.
  Αν έχετε επιχείρηση, διαδώστε τη φήμη σας, ανοίξτε τα φτερά σας και κάντε περισσότερες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να εξοικειωθείτε με νέες τεχνολογίες, ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες.
  Παρόλα αυτά, από τα τέλη της άνοιξης έως τις αρχές του φθινοπώρου φανείτε προσεκτικοί και αποφύγετε εντάσεις, ειδικά στις σχέσεις σας με άτομα του εργασιακού χώρου.

  Οικονομικά
  Αρκετά ασταθής τομέας τα προηγούμενα χρόνια τα οικονομικά σας. Το πρώτο πεντάμηνο του νέου έτους συνεχίζετε να νιώθετε αβεβαιότητα για θέματα που σχετίζονται με άλλους, με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να κάνετε καλό προγραμματισμό. Τα προβλήματα αυτά θα επαναληφθούν μέσα στο Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχετε ξεκάθαρες οικονομικές σχέσεις με άλλους.

  Υγεία
  Η υγεία αποτελεί έναν ευαίσθητο τομέα τη χρονιά ατή, ειδικά από το τέλος της άνοιξης, έως το τέλος του φθινοπώρου. Μία θα νιώθετε καλά και την άλλη θα νιώθετε άσχημα, καθώς θα έχετε και μικροενοχλήσεις που θα σας χαλούν τη διάθεση. Προσοχή στα τέλη Ιουλίου και λόγω έκλειψης και αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερκόπωση. Ίσως χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στις συνήθειες και την καθημερινότητά σας.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 24/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/03/2019 έως 31/03/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 23/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project