• 728×90 zozo parisi

    728×90 zozo parisi
  • Παρθένος – Ετήσιες προβλέψεις 2019

    Το 2019 θα είναι ένα έτος εντελώς αντιφατικό για εσάς. Από την μία θα νιώθετε πως τα έχετε όλα υπό έλεγχο και από την άλλη απογοητεύεστε από συμπεριφορές ανθρώπων που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Πιστεύετε εύκολα σε όνειρα που δεν έχουν καμία προοπτική.

    Γενικές προβλέψεις
    Μέχρι τον Νοέμβριο ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, γεγονός που θα στρέψει την προσοχή σας στα οικογενειακά. Πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να μετακομίσετε σε μεγαλύτερο σπίτι ή να αποκτήσετε έναν απόγονο, όμως τα σχέδιά σας δεν θα είναι εύκολο να υλοποιηθούν. Ο Ποσειδώνας απέναντι από το ζώδιό σας ενεργοποιεί δυσαρμονικά το Δία τρεις φορές μέσα στη χρονιά. Ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος είναι δύσκολοι μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για απογοητεύσεις. Αν έχετε την ελπίδα ότι κάποια πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσουν, είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε. Ακόμα και ο σύντροφός σας δεν θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Δεν αποκλείεται να συγκινηθείτε από κοινωνικά προβλήματα και να κινητοποιηθείτε σε φιλανθρωπικές δράσεις. Δεν αποκλείεται επίσης, να πέσετε από τα σύννεφα μαθαίνοντας κάτι για τη σχέση σας που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τη σκληρή πραγματικότητα.
    Όμως η παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να σταθείτε στα πόδια σας. Ειδικά οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί τη μία μέρα να νιώθετε αποπροσανατολισμένοι και την άλλη να βρίσκετε και πάλι τις ισορροπίες σας. Η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρή, όμως δεν θα σας οδηγεί πάντα σε ασφαλή συμπεράσματα. Προσοχή από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τις αρχές Οκτώβρη, αφού ο Άρης στο δικό σας ζώδιο θα προκαλέσει έντονη ροπή προς καταχρήσεις, αν αφεθείτε στις αδυναμίες σας.
    Πολλές φορές μπροστά στις δυσκολίες θα νιώθετε πως έχετε κάποιον να σας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση. Αναπάντεχες λύσεις θα σας δώσει ο Ουρανός, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Αύγουστο. Εμπλέκεστε σε σχέδια που σας κάνουν να νιώθετε πιο ελεύθεροι, πιο ανεξάρτητοι και θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις που μπορεί να ξαφνιάσουν πολλούς, όμως θα σας πάνε ακόμα πιο ψηλά και θα σας κάνουν να νιώσετε ικανοποίηση.
    Τα καλύτερα θα έρθουν στο τέλος της χρονιά, με το Δία να έχει περάσει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω και να σχηματίζει θεαματικό τρίγωνο με τον Ουρανό. Τα σχέδιά σας θα πάρουν σάρκα και οστά και θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας.

    Σχέσεις
    Τα πράγματα στον ερωτικό τομέα είναι αντιφατικά. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω νιώθετε πως ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια σχέση και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο. Τα ερωτικά παιχνίδια και οι επιπολαιότητες ανήκουν πια στο παρελθόν και είστε έτοιμοι να δεχτείτε τις δεσμεύσεις μιας σοβαρής σχέσης. Όμως, όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου έχετε την τάση να φτιάχνετε ιδανικά σενάρια, χωρίς όμως στην ουσία να έχουν κάποια βάση. Ακόμα κι αν έχετε σύντροφο έχετε την τάση να ωραιοποιείτε καταστάσεις και να εθελοτυφλείτε μπροστά στις δυσκολίες. Έτσι, τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα σχέσεων και μπορεί να σας οδηγήσουν σε κρίση, μπερδέματα, αλλά και έλλειψη ουσιαστικής επαφής.

    Εργασία
    Η πιο απαιτητική περίοδος της καριέρας σας τη χρονιά αυτή θα είναι ο Απρίλιος και το πρώτο μισό του Μαΐου. Προετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις, για συγκρούσεις με άτομα κύρους και ανατροπές στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να υπάρξουν αποχωρήσεις ή ακόμα και κατάρρευση ενός σχεδίου για οποίο ίσως είχατε δουλέψει σκληρά στο παρελθόν. Κατά τα άλλα, οι γεννημένοι γύρω στις 7 Σεπτεμβρίου ζείτε σε μια γενικότερη ασάφεια, με αποτέλεσμα ακόμα και σε θέματα καριέρας να μην μπορείτε να εκτιμήσετε τις ρεαλιστικές τους διαστάσεις. Το να προβείτε σε μεγαλεπήβολα σχέδια ίσως δεν είναι ακόμα η καλύτερη τακτική. Χρειάζεστε σωστές συμβουλές σε κάθε σας εγχείρημα.

    Οικονομικά
    Δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στον προϋπολογισμό σας το 2019. Ωστόσο, ο Ιανουάριος καθώς και το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου σάς βρίσει σε άγχος σχετικά με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε τρίτους. Μέσα στο φθινόπωρο και σχεδόν όλο τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο έχετε μια μανία υπερκαταναλωτισμού καθώς θέλετε να γίνετε αγαπητοί. Ίσως πέσετε θύμα εξαπάτησης ανθρώπων που θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας.

    Υγεία
    Η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς και ειδικά γύρω στις 21. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια καταστάσεις που αμελούσατε ή προβλήματα με ανορθόδοξο τρόπο. Σε γενικές γραμμές, η υγεία σας μπορεί αν πλήττεται μέσα στη χρονιά από την τάση σας να βρίσκεστε τρόπους διαφυγής σε καταχρήσεις. Μπορεί οι δυσκολίες στη σχέση σας με το ταίρι σας να σας σπρώξουν σε επιβλαβείς συνήθειες για τον οργανισμό.

    Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


    loading...
    "

    Διαβάστε επίσης

    Ημερήσιες προβλέψεις 24/05/2019

    Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

    Ημερήσιες προβλέψεις 23/05/2019

    Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

    Ημερήσιες προβλέψεις 22/05/2019

    Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

    Ημερήσιες προβλέψεις 21/05/2019

    Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

    Ημερήσιες προβλέψεις 20/05/2019

    Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

    Ημερήσιες προβλέψεις 19/05/2019

    Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
  • 300×250 giasmin

    300×250 giasmin
  • 300×250 mixalis

    300×250 mixalis
  • 300×250 thomai

    300×250 thomai
  • 728×210 sex&zodia

    728×210 sex&zodia
  • Social Media
    Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project