Τώρα διαβάζετε
Ποια είναι η κάρτα Ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας;

Κριος

Ταυρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες

Ποια είναι η κάρτα Ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας;

Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί και μια κάρτα Ταρώ από τη Μεγάλη Αρκάνα. Ανακαλύψτε ποια είναι και μάθετε ακόμα περισσότερα για το χαρακτήρα σας.

Κριός – Αυτοκράτορας
Στο ζώδιο του Κριού αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Αυτοκράτορας. Η συγκεκριμένη κάρτα υποδηλώνει άτομο ισχυρό και αποτελεσματικό με εξουσία και μεγαλείο.

Ταύρος – Ιεροφάντης 
Στο ζώδιο του Ταύρου αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Ιεροφάντης ή Αρχιερέας. Η εν λόγω κάρτα συμβολίζει την ένωση διαφορετικών παραγόντων για τη δημιουργία ενός ενιαίου συνόλου, καθώς και τη μεταμορφωτική δύναμη του Λόγου.

Δίδυμος – Εραστές
Στο ζώδιο των Διδύμων αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Εραστές. Η συγκεκριμένη κάρτα υποδηλώνει συνεχή διλήμματα και «διπλές» καταστάσεις που πρέπει όμως να ξεκαθαριστούν.

Καρκίνος – Άρμα 
Στο ζώδιο του Καρκίνου αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Άρμα που συμβολίζει την αισιοδοξία και τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, αλλά και την πίστη στις δυνάμεις σας. Επιπλέον υποδηλώνει ότι κρατάτε τα ηνία της ζωή σας και διαθέτετε σεξουαλικό πάθος.

Λέων – Δύναμη 
Στο ζώδιο του Λέοντα αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Δύναμη. Η έντονη προσωπικότητα και η τάση του να μαγνητίζει τα βλέμματα φαίνεται και μέσα από την συγκεκριμένη κάρτα, που υποδηλώνει άτομο με επιτυχίες και αγαπητό στους γύρω του.

Παρθένος – Ερημίτης 
Στο ζώδιο του Παρθένου αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Ερημίτης. Η εν λόγω κάρτα συμβολίζει τη μελέτη και την αναλυτική σκέψη, καθώς και τη μοναξιά.

Ζυγός – Δικαιοσύνη 
Στο ζώδιο του Ζυγού αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Δικαιοσύνη. Αμφιταλάντευση, διατήρηση ισορροπιών, ζύγισμα καταστάσεων, ηθική και δικαστική δικαίωση είναι τα μηνύματα που μεταφέρει η παραπάνω καρμική κάρτα.

Σκορπιός – Θάνατος 
Στο ζώδιο του Σκορπιού αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Θάνατος, που συμβολίζει τις βαθύτερες εσωτερικές αναζητήσεις και αλλαγές καθώς και μια μια έντονα μαγνητική προσωπικότητα.

Διάβασε επίσης

Τοξότης – Εγκράτεια 
Στο ζώδιο του Τοξότη αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Εγκράτεια, που μεταφράζεται ως θετική ματιά και σκέψη, καθώς και δημιουργική λογική. Η συγκεκριμένη κάρτα μιλάει για ψυχικό και πνευματικό δεσμό.

Αιγόκερως – Διάβολος 
Στο ζώδιο του Αιγόκερου αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Διάβολος, που υποδηλώνει επιμονή και αντοχή, καθώς και κοινωνική άνοδο, αλλά μέσα από την κατάκτηση υλικών αγαθών.

Υδροχόος – Αστέρι 
Στο ζώδιο του Υδροχόου αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Αστέρι. Ο Υδροχόος που θέλει να κάνει τον κόσμο καλύτερο, έχει μια κάρτα συμβολίζει ελπίδες, όνειρα και στόχους – μια κάρτα αγάπης και ανθρωπισμού.

Ιχθύες – Σελήνη 
Στο ζώδιο των Ιχθύων αντιστοιχεί η κάρτα Ταρώ με το όνομα Σελήνη, που υποδηλώνει τους φόβους και τα μπερδέματα του Ιχθύ, αλλά και τον μαγνητισμό που εκπέμπει.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.