Τώρα διαβάζετε
Τα αστρολογικά γεγονότα στις 11 Μαΐου 2021

Κριος

Ταυρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες

Τα αστρολογικά γεγονότα στις 11 Μαΐου 2021

Η Νέα Σελήνη εμφανίζεται στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα στις 3:00 μ.μ., καθιστώντας την μια εξαιρετική στιγμή να δεσμευτούμε για προσωπικούς στόχους που εκφράζουν τις θετικές ενέργειες του σημείου του Ταύρου. Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τις απλές και φυσικές απολαύσεις της ζωής, καθώς και δραστηριότητες που μας φέρνουν σε επαφή με τη φύση και με το σώμα μας.

Αυτή η φάση της Σελήνης εμφανίζεται στους 21 βαθμούς και στα 18 λεπτά του Ταύρου, επηρεάζοντας τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημείωσε περίπου 17 έως 25 βαθμούς των Σταθερών σημείων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος).

Αυτή η Νέα Σελήνη μας ενθαρρύνει να «σταματήσουμε και να αναλογιστούμε» και να συνειδητοποιήσουμε περισσότερο τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα και ασφαλείς. Είναι ένας εξαιρετικός κύκλος στον οποίο πρέπει να επανεξετάσουμε τη σχέση μας με τα χρήματα και τα υπάρχοντα. Ανακαλύπτουμε τι πραγματικά μας ικανοποιεί και μας ικανοποιεί. Ενδέχεται να χτίζουμε και να αναπτύσσουμε τις πρωτοβουλίες και τις καινοτομίες που ξεκίνησαν στον κύκλο του Κριού. Με αυτήν την ισχυρή ενέργεια του Ταύρου, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας.

Αυτή η Νέα Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, υποδηλώνοντας ότι η έμπνευση και η αποφασιστικότητά μας υποστηρίζουν τις προσπάθειές μας να ξεκινήσουμε φρέσκα. Ενώ τα τετράγωνα προς τον Κρόνο και τον Δία είναι μεγάλα, είναι σχετικά επειδή η Νέα Σελήνη είναι πολύ τετράγωνη στο μέσο του Δία / Κρόνου. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την επιθυμία να μεγαλώσουμε και να επεκταθούμε, αλλά και με όρια και κανόνες, και αυτά τα πράγματα μπορεί να καταλαμβάνουν πολλή ενέργεια. Ίσως χρειαστεί να προσέξουμε ότι είμαστε πολύ χαλαροί ή ελεγχόμενοι, προσπαθώντας να φτάσουμε σε καλή ισορροπία.

Επίσης σήμερα, ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο στον Χείρωνα και ένα εξάγωνο στον Ουρανό. Έχουμε κίνητρα για να βγούμε από μια ρουτίνα, να καινοτομήσουμε ή να διασκεδάσουμε νέες μεθόδους. Έχουμε έλξη σε νέους και μοναδικούς τρόπους προσέγγισης του κόσμου γύρω μας. Στο όνομα της προόδου, μπορούμε να είμαστε αποφασισμένοι να αφήσουμε μνησικακίες ή αποσκευές, αν και μπορεί να μην είναι εύκολο να το κάνουμε. Τα παλιά συναισθηματικά τραύματα μπορεί να αισθάνονται σαν να είναι ανοιχτά. Μπορεί να υπάρξει ένταση και πίεση που υφίστανται τώρα, καθώς και κάποια ευερεθιστότητα.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου. Ο κύκλος Κριός Νέα Σελήνη τελειώνει και αρχίζει ο κύκλος Ταύρος Νέα Σελήνη.

Διάβασε επίσης

Με αυτήν την ισχυρή ενέργεια του Ταύρου, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας. Ήρθε η ώρα να κάνουμε μερικά συμπαγή αλλά ρεαλιστικά σχέδια και να βάλουμε το στάδιο για να αποκομίσουμε τις ανταμοιβές από τις νέες μας αρχές, όσο λίγα ή μεγάλα μπορούν, σε περίπου δύο εβδομάδες μετά την εμφάνιση της Πανσέληνου.

 

Ζητήστε τώρα τη δική σας προσωπική πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!