• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Ταύρος 2018

  Μια πολύ σημαντική χρονιά ξεκινά για εσάς που παράλληλα θα σημάνει την έναρξη μιας περιόδου σε βάθος πενταετίας, που θα σας οδηγήσει στο να επαναπροσδιορίζετε τις σχέσεις, αλλά και τους στόχους σας.

  Γενικές προβλέψεις
  Το σημαντικό ίσως πλανητικό σκηνικό για εσάς τους Ταύρους το  είναι το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιό σας. Από τις 15 Μαΐου έως τις 5 Νοεμβρίου ο πλανήτης των αλλαγών θα επηρεάσει κι εσάς που είστε γεννημένοι πριν τις 25 Μαΐου και θα φέρει ασυνήθιστες αλλαγές στη ζωή σας. Θα αρνηθείτε τις συντηρητικές σας απόψεις και θα δείτε πως οι αλλαγές είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Πολλοί θα ξαφνιαστούν από αλλαγές που δεν συνηθίζετε να κάνετε, αλλά το ένστικτό σας θα αποτελέσει τον οδηγό σας. Μην είστε διστακτικοί απέναντι σε ρίσκο, καθώς θα υπάρξουν αρκετά σημαντικά πλανητικά γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφαλείς με τις επιλογές σας, αλλά και να τις αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα.
  Ο Δίας θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας έως τις 8 Νοεμβρίου, φέρνοντάς σας πολλές γνωριμίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αν έχετε διάθεση για φλερτ και παιχνίδι. Οι δεσμευμένοι, με το Δία στο ζώδιο του Σκορπιού, θα μπείτε στον πειρασμό να… λοξοκοιτάξετε.
  Ο Κρόνος θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερως, θέση από την οποία νιώθετε ασφάλεια και σταθερότητα. Θα θέσετε εφικτούς και ρεαλιστικούς στόχους. Το καλύτερο που θα κάνετε είναι να αφοσιωθείτε σε ένα τομέα ή αντικείμενο στο οποίο νιώθετε ότι ταιριάζετε καλύτερα. Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει στην πρόοδό σας, αλλά και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων σας.
  Η παράδοξα μακρά παραμονή του Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα σας κάνει να νιώσετε κάποιες στιγμές αρκετά πιεσμένοι στα επαγγελματικά. Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι από τα μέσα Μαΐου έως και τα μέσα Αυγούστου και από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως και τα μέσα Νοεμβρίου ο Άρης θα σας βγάζει συχνά εκτός εαυτού. Σας είναι δύσκολο να έχετε γνώμη μόνο για εσάς, αλλά είναι η μόνη λύση για να αποφύγετε συγκρούσεις και διαφωνίες με άτομα κύρους. Η επαγγελματική σας πορεία θα περάσει μια καμπή, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξετε αντικείμενο ενδιαφέροντος. Ο Άρης θα σας κάνει αρκετά νευρικούς και ανυπόμονους, ενώ το 2018 δεν θα επισκεφθεί καθόλου το ζώδιό σας.
  Σχεδόν όλο τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς η παρουσία του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας ενδέχεται να φέρει εντάσεις με το σύντροφο ή ένα στενό συνεργάτη σας.
  Η πιο ευνοϊκή περίοδος για να αξιοποιήσετε την ενέργειά σας είναι από τα μέσα Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου και από τα μέσα Νοεμβρίου έως το τέλος της χρονιάς.

  Σχέσεις
  Ο έρωτας κυριαρχεί τη χρονιά αυτή, αφού ανήκετε σε ένα ζώδιο που του αρέσουν οι ερωτικές εμπειρίες. Η χρονιά από το ξεκίνημά της θα σας κάνει να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας (στις 8 ή 9 Ιανουαρίου), ακόμα και να τολμήσετε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
  Σχεδόν όλο τον Απρίλιο ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ο μήνας αυτός θα είναι πολύ ερωτικός. Έχετε πολύ ενθουσιασμό, έχετε διάθεση να βγείτε, να φλερτάρετε, ακόμα και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν σας το επιτρέπουν κάποιες φορές.
  Αν είστε δεσμευμένοι, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού σχεδόν για όλο τον Οκτώβριο θα θέσει τη σχέση σας σε αμφισβήτηση από το σύντροφό σας. Ένας γάμος ή μια σοβαρή σχέση ίσως δοκιμαστούν. Ίσως κιόλας να μην εισπράττετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Μέσα στο Δεκέμβριο όμως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

  Εργασία
  Τα επαγγελματικά σας εντός του 2018 θα είναι γεμάτα από σκαμπανεβάσματα. Εντάσεις, προκλήσεις, αποτυχίες και απογοητεύσεις, από όλα θα έχει το μενού. Η παρουσία του Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα σας οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και ρήξεις με άτομα κύρους.
  Από τις 15 Μαΐου έως τις 15 Αυγούστους και από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου θα είναι οι πιο δύσκολες περίοδοι.
  Προσοχή σε όλα όσα συμβαίνουν στην καριέρα σας, καθώς και στις περιόδους των εκλείψεων, στις 31 Ιανουαρίου, στις 15 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 11 Αυγούστους, καθώς θα γιγαντώσουν τα διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια και θα σας αποκαλύψουν τις συνέπειες που θα έχουν οι επιλογές σας, κάνοντας δύσκολη την εύρεση ισορροπίας. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι τόσο μεγάλες που πολλές φορές θα παραμελείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

  Οικονομικά
  Ένας δύσκολος τομέας ο οικονομικός για εσάς, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που ζητούσατε στήριξη από τρίτους, χάνοντας έτσι την ανεξαρτησία σας.
  Αν και οι δυσκολίες θα περιοριστούν τώρα που ο Κρόνος δεν βρίσκεται πλέον στον Τοξότη, καλό είναι να περιμένετε περισσότερες ευκαιρίες από το τέλος της χρονιάς όταν ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και θα φέρει ευκαιρίες για να πάρετε δάνειο, να επωφεληθείτε από μια κληρονομιά, να έχετε φορολογικά οφέλη. Μέχρι τότε θα πρέπει να προσέχετε τα έξοδά σας, από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Μαρτίου, και αποφύγετε να ζητήσετε βοήθεια από άλλους, καθώς θα βρείτε αντίσταση.

  Υγεία
  Βρίσκεστε μέσα σε ένα πλανητικό “περιτύλιγμα” καθώς ο Δίας, ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας θα βρίσκονται σε αρμονικές για εσάς θέσεις. Όμως θα υπάρξουν περίοδοι που ο Άρης θα κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και θα είναι αρκετά δύσκολες, καθώς μπορεί να φέρουν υπερκόπωση ή πεσμένο ανοσοποιητικό.
  Προσοχή και παραπάνω φροντίδα στην υγεία σας και τη διατροφή σας και κάντε υπομονή για τις δύσκολες περιόδους που μπορεί να έρθουν.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 18/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 17/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18/03/2019 έως 24/03/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 16/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 15/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project