• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Τοξότης 2018

  Ευχάριστες εξελίξεις φέρνει η νέα χρονιά. Τα δύσκολα έχουν μείνει πίσω και παρόλο που ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει φόβους και ανασφάλειες, αισιοδοξείτε για το τι θα φέρει το μέλλον. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που εδώ και δυόμισι χρόνια σκόνταφταν σε εμπόδια.

  Γενικές προβλέψεις
  Με τον Κρόνο να έχει εγκαταλείψει το ζώδιό σας μόνο ανακούφιση μπορείτε να νιώσετε, καθώς έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά. Το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να ακολουθήσετε μια πιο συνετή τακτική για τα οικονομικά σας. Η χρονιά δεν είναι κατάλληλη για οικονομικά ανοίγματα και γενναιοδωρίες, ο προϋπολογισμός σας θα πρέπει να είναι αυστηρός.
  Κατά τ’ άλλα, ο κυβερνήτης σας, Δίας, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 8 Νοεμβρίου, κάτι που μπορεί να μεγαλώσει τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Δεν είναι σίγουρο ότι έχετε κλείσει μέσα σας θέματα του παρελθόντος.
  Ο Ποσειδώνας θα παραμείνει στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνοντας σύγχυση στην αντιμετώπιση οικογενειακών ζητημάτων. Όμως η θετική του ενεργοποίηση από το Δία, κυβερνήτη σας, δείχνει πως αυτή τη χρονιά η οικογένεια μπορεί να γίνει ένα σημαντικό αποκούμπι που θα σας δίνει τη σιγουριά που σας λείπει. Ο Άρης θα βρεθεί στο ζώδιό σας από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι τις 16 Μαρτίου, σηματοδοτώντας μια περίοδο ιδιαίτερα δυναμική, αν και μέσα στο Φεβρουάριο θα υπάρξουν παγίδες. Προσοχή σε ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν και μπορεί να βρίσκονται στο στενό σας περιβάλλον.
  Στις 16 Μαΐου ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα μείνει για σχεδόν πέντε μήνες. Η θέση αυτή θα κάνει έντονη την καθημερινότητά σας με συζητήσεις, μετακινήσεις και πολλές υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να στηρίξετε άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Λόγω της ανάδρομης πορείας του από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Αυγούστου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις μετακινήσεις σας, αλλά και με τον τρόπο που μιλάτε, καθώς κάποιοι μπορεί να σας παρεξηγήσουν.
  Ο Άρης θα βρεθεί και πάλι στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου και θα πρέπει να αυξήσετε τους ρυθμούς σας για να προλάβετε προθεσμίες και αλλαγές. Η Αφροδίτη θα είναι πολύ ευνοϊκή με το δεκαήμερό σας από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου, από τις 6 έως τις 31 Μαρτίου και από τις 13 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου. Το διάστημα από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου θα κινηθεί ανάδρομα αυξάνοντας την καχυποψία και τις ανασφάλειές σας. Από τις 8 Νοεμβρίου τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για εσάς, καθώς ο κυβερνήτης σας, Δίας, θα περάσει στο ζώδιό σας εγκαινιάζοντας μια περίοδο γεμάτη ευκαιρίες. Μέσα στο τελευταίο δίμηνο της χρονιάς, οι γεννημένοι το Νοέμβριο θα επωφεληθείτε από ευκαιρίες σε κάθε τομέα, ενώ μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε πιο γρήγορα τους στόχους σας.
  Βέβαια, από τις 15 Νοεμβρίου έως το τέλος του χρόνου, παρόλο που θα έχετε σύμμαχο τον Δία, θα έχετε αντίπαλο τον Άρη, ο οποίος θα κάνει πιο έντονη την απασχόλησή σας με το σπίτι και θα προσθέσεις εντάσεις στην καθημερινότητά σας. Οι σχέσεις με άτομα της οικογένειας θα είναι δύσκολες.

  Σχέσεις
  Ο Κρόνος τα προηγούμενα χρόνια σας ταλαιπώρησε αρκετά σε ερωτικά ζητήματα. Ήσασταν περισσότερο διστακτικοί στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Η παραμονή του Ουρανού στο ζώδιο του Κριού μέχρι τα μέσα Μαΐου θα δώσει μια ανατρεπτική χροιά στην ερωτική σας ζωή. Και μπορεί να μην παραπονεθείτε για μονοτονία, όμως δεν θα πρέπει να περιμένετε ότι θα βρείτε κιόλας τον άνθρωπο της ζωής σας. Άλλωστε ανήκετε σε ένα ζώδιο που λατρεύει την ελευθερία του.
  Μία από τις πιο ερωτικές περιόδους θα είναι από τις 6 έως τις 31 Μαρτίου, όπου θα γίνετε αρκετά διεκδικητικοί στον έρωτα και θα σας είναι πολύ εύκολο να πετύχετε τον στόχο σας. Ευνοϊκό θα είναι και το διάστημα από τις 13 Ιουνίου έως τις 9 Ιουλίου. Αποφύγετε να κάνετε περίπλοκες κάποιες φιλικές σας σχέσεις μέσα στο φθινόπωρο. Μπορεί να δώσετε λάθος μηνύματα σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσάς και τελικά να απογοητευτεί. Θα υπάρχει αρκετή ασάφεια στην έκφραση συναισθημάτων και καλό θα είναι να μείνετε μακριά από αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον σας με ένα άλλο πρόσωπο.

  Εργασία
  Δεν θα υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές αλλαγές τη νέα χρονιά. Άλλωστε τα όρια για οικονομική ευημερία στενεύουν ακόμα κι αν ανήκει σε εσάς μια επιχείρηση ή ηγείστε μίας, θα αργήσετε να δείτε την άνθιση. Βέβαια, οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας θα επηρεάζεστε από τη νέα θέση του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα φέρει ένα διαφορετικό κλίμα στη δουλειά.
  Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης, είναι πιθανό να επιλέξετε μια δουλειά εντελώς διαφορετική από αυτή που ψάχνατε. Αν ήδη ασκείτε ένα επάγγελμα, η ανατρεπτική επίδραση του Ουρανού μπορεί να φέρει αλλαγή κλίματος και μάλιστα με απότομο τρόπο.

  Οικονομικά
  Η νέα θέση του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για αισιόδοξες σχέσεις αναφορικά με τον οικονομικό τομέα. Ο Κρόνος, βέβαια, θα βάλει σε τάξη πιθανά υπερκαταναλωτικά όργια του παρελθόντος που μπορεί να σας έχουν φτάσει στα όριά σας. Με την παραμονή του στον Αιγόκερω θα μάθετε πως ο δρόμος προς την άνεση περνά μέσα από την οικονομία και τον προγραμματισμό.

  Υγεία
  Αν αφεθείτε σε έναν επιπόλαιο τρόπο ζωής, οι συνέπειες της τακτικής αυτής δεν θα αργήσουν να φανούν. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού θα σας αποδείξει πως η υγεία σας αποτελεί έναν ασταθή παράγοντα και για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις θα πρέπει να αποφύγετε να υπερβείτε τα όρια της κούρασης. Η υπερκόπωση καραδοκεί.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 23/04/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/04/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/04/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 22/04/2019 έως 28/04/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/04/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/04/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project