• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Υδροχόος 2018

  Θα διαδραματιστούν σημαντικά πλανητικά γεγονότα για εσάς αυτή την χρονιά. Το να κρατήσετε τις ισορροπίες στη ζωή σας θεωρείται άθλος. Οι δυνατές συγκινήσεις, οι προκλήσεις και ο ενθουσιασμός δεν θα λείπουν. Θα υπάρξει ποικιλία συναισθημάτων.

  Γενικές προβλέψεις
  Η πιο ενδιαφέρουσα πλανητική θέση για εσάς θα είναι η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας για πέντε σχεδόν μήνες. Από τις 15 Μαΐου έως τις 12 Αυγούστου και από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, κάτι που θα πυροδοτήσει εντάσεις  στις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά και εκρήξεις. Ακόμα και αγαπημένα σας πρόσωπα φαίνεται ότι σας προκαλούν εκνευρισμό.
  Από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Αυγούστου  Άρης θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας με αποτέλεσμα από τη μία να υποχωρήσει η ένταση, από την άλλη όμως να είστε συνεχώς κουρασμένοι και να έχετε δεύτερες σκέψεις. Πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρετε μέσα στην άνοιξη, ενδέχεται να αναθεωρηθούν στα μέσα του καλοκαιριού.
  Προσοχή γύρω στις 27 Ιουλίου καθώς η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας συμπίπτει με μια περίοδο έντασης, σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και φέρνει συγκρούσεις και εκνευρισμό.
  Κατά τ’ άλλα ο Δίας θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας έως τις 8 Νοεμβρίου δίνοντάς σας ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα. Θα γνωρίσετε άτομα κύρους ενώ δεν αποκλείεται στα τέλη Μαΐου και τα μέσα Αυγούστου να έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Τοξότη από τις 8 Νοεμβρίου θα σημάνει για εσάς μια περίοδο ανακούφισης και τύχης που θα σας συνοδεύει και το 2019. Ο Δίας μέσα στο ζώδιο που κυβερνά, θα είναι γενναιόδωρος μαζί σας και οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου θα το καταλάβετε το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα αποκτήσετε περισσότερους φίλους και θα βρεθείτε στο επίκεντρο.
  Ο Ουρανός παραμένει στο ζώδιο του Κριού μέχρι τα μέσα Μαΐου και κάποιοι από εσάς έχετε ήδη ζήσει τις ανατροπές που φέρνει. Η καθημερινότητά σας θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα, με απρόσμενα γεγονότα και εκπλήξεις, αλλά και νέες γνωριμίες.
  Από τα μέσα Μαΐου όμως μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, περίοδο που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, ο Ουρανός θα περάσει από το ζώδιο του Ταύρου, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στην οικογενειακή σας ζωή. Θα κάνετε την δική σας επανάσταση, φέρνοντας τα πάνω κάτω στις προσωπικές σας σχέσεις και αναζητώντας χαμένες ελευθερίες θα απομακρυνθείτε από αγαπημένα πρόσωπα. Τα αισθηματικά σας θα έχουν ενδιαφέρουν από τα μέσα Ιανουαρίου έως τις αρχές Αυγούστου. Μπορεί να ερωτευτείτε, να κάνετε μια νέα σχέση ή να γοητευτείτε από ένα διαφορετικό από εσάς πρόσωπο. Ερωτικά θα κυλήσει και ο Μάρτιος και η περίοδος από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Μαΐου.
  Στα μέσα του Οκτωβρίου θα πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και μπορεί να φέρει συναισθηματικά μπλεξίματα με άτομα κύρους. Η επιστροφή της σε ορθή πορεία από τις 15 Νοεμβρίου θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Δεν θα πρέπει όμως να μπλέξετε ερωτικά με επαγγελματικά.

  Σχέσεις
  Καθώς η νέα χρονιά θα φέρει αρκετές αλλαγές στη ζωή σας και θα σας αναγκάσει να συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που μέχρι σήμερα αγνοούσατε, δεν αποκλείεται ο έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα και να γίνει κι αυτός ένας από τους τομείς που θα αρχίσετε να βλέπετε από διαφορετική σκοπιά. Το ότι αρκετοί από εσάς προσπαθείτε ακόμα να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας δεν σας αφήνει να είστε ανοιχτοί και σαφείς απέναντι στο ταίρι σας.
  Η έκλειψη Σελήνης στις 31 Ιανουαρίου και η έκλειψη Ηλίου στις 11 Αυγούστου θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τη σχέση σας, αν βρίσκεστε σε γάμο, ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 27 Ιουλίου θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε διαζύγιο. Θα είναι δύσκολες μέρες, γεμάτες ένταση και η εμπλοκή της οικογένειάς σας στις προσωπικές σας υποθέσεις θα μπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

  Εργασία
  Σημαντικό για την επαγγελματική σας πορεία θα είναι το 2018. Ήδη οι γεννημένοι Ιανουάριο έχετε πάρει μια πρώτη γεύση με την επίδραση του Δία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και τώρα ήρθε και η σειρά των Υδροχόων του Φεβρουαρίου να επωφεληθούν από επαγγελματικές ευκαιρίες.
  Ίσως νιώσετε ότι η καριέρα σας απαιτεί πολλά, όμως αν αφιερώσετε παραπάνω χρόνο και ενεργεία στις βλέψεις σας, θα δείτε τα πράγματα να εξελίσσονται προς όφελός σας. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι σε κάποιους άλλους τομείς θα χρειαστεί να βάλετε πλάτη καθώς δεν θα μπορείτε να τα προλαβαίνετε όλα. Από το τέλος της άνοιξης έως το φθινόπωρο θα βρίσκεστε σε μια μόνιμη ένταση. Το να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές σας βλέψεις και στις απαιτήσεις των άλλων είναι δύσκολο. Μέσα στον Οκτώβριο να είστε προσεκτικοί καθώς τα συναισθήματά σας μπορεί να επισκιάσουν τον επαγγελματισμό σας και μπλέξετε σε περίπλοκα συναισθηματικά ζητήματα.

  Οικονομικά
  Ο Μάιος και ο Αύγουστος θα είναι οι καλύτεροι μήνες για τα οικονομικά σας, τα οποία θα έχουν άμεση εξάρτηση από τα επαγγελματικά σας. Αν κάνετε επιτυχημένες επιλογές και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες του Δία για επαγγελματικά ανοίγματα, τότε θα δείτε και κέρδη. Αν όμως υπερβάλλετε τότε μπορεί να βρεθείτε με απώλειες ή άτομα που θα θελήσουν να σας παραπλανήσουν.

  Υγεία
  Οι περίοδοι από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τα μέσα Αυγούστου και από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα είναι οι πιο πιεστικές για εσάς. Η ένταση μπορεί να επηρεάσει την ψυχική σας ηρεμία. Φυλαχτείτε από ατυχήματα και προσέχετε ό,τι έχει σχέση με ταχύτητα.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 24/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/03/2019 έως 31/03/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...

  Ημερήσιες προβλέψεις 23/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/03/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project