Τώρα διαβάζετε
Υδροχόος – Ετήσιες προβλέψεις 2021

Κριος

Ταυρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες

Υδροχόος – Ετήσιες προβλέψεις 2021

Ο σύγχρονος πλανητικός κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, βρίσκεται στον Ταύρο όλο το χρόνο. Όταν είναι ανάδρομος (έως τις 14 Ιανουαρίου 2021 και έπειτα από τις 19 Αυγούστου 2021 έως τις 18 Ιανουαρίου 2022), ενδέχεται να βρεθείτε σε μια πιο ενδοσκοπική φάση. Η παρατήρηση περισσότερο από το να προχωράμε συχνά έχει καλύτερη λογική κατά τη διάρκεια αυτών των κύκλων με μια γενική έννοια.
Ο Ουρανός είναι στο ζώδιο του Ταύρου έως το 2026. Ο Ταύρος είναι ένα συμπαγές σταθερό ζώδιο- πεισματάρικο, επίμονο και πιστό σαν εσένα, αλλά είναι από την οικογένεια της Γης και όχι από τον Αέρα σας, και δεν καταλαβαίνετε πάντα την ενέργειά του (εκτός εάν έχετε τον Ταύρο ισχυρή στο γενέθλιο χάρτη σας). Ο Ταύρος μπορεί να αισθάνεται λίγο πολύ ρυθμισμένος με τους τρόπους του, παραδοσιακούς και πρακτικούς για τις προτιμήσεις σας κατά καιρούς, και τώρα που ο πλανητικός κυβερνήτης σας κάθεται στο ζώδιό του για τα επόμενα χρόνια, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με αυτό. Είναι σταθερό, αποφασιστικό και επίμονο και αυτές οι ιδιότητες μπορούν να σας βοηθήσουν τώρα.

Γενικές προβλέψεις
Το 2021 είναι η χρονιά για να είστε Υδροχόος! Είναι όλα σχετικά με το συνεχώς εξελισσόμενο ζώδιό σας που παρουσιάζει μια μοναδική και αποδεκτή προοπτική στον κόσμο γενικά. Είστε εδώ για να δώσετε έμπνευση στον πλανήτη καθώς όλοι γύρω σας φαίνεται να είναι πολύ μπερδεμένοι σχετικά με το πού να στρίψετε στη συνέχεια.
Το υδατογράφημα σας είναι έτοιμο να αγκαλιάσει και να εκτιμήσει πλήρως τα καταπληκτικά δώρα κραδασμών που έχει το σύμπαν! Είναι πραγματικά μια στιγμή να ρωτήσετε τους πνευματικούς σας οδηγούς για αυτό που θέλετε και να βρείτε μια έκπληξη που σας περιμένει σε κάθε γωνιά!
Καθώς ο Κρόνος εισήγαγε για λίγο το πρόγραμμά σας το 2020 βιώνοντας έναν εξάμηνο κύκλο ανάδρομης πορείας, έχετε μια ιδέα για το πού θα κατευθυνθείτε φέτος. Ο δομημένος πλανήτης διέρχεται τώρα μέσω του εκκεντρικού σας σημείου που απολαμβάνει τις άγνωστες ανατροπές που φέρνουν πολλές εκπλήξεις και περιπέτειες.
Η χρονιά χαρακτηρίζεται από έντονα τετράγωνα μεταξύ του Κρόνου στο ζώδιό σας και του Ουρανού στο σταθερό σημείο του Ταύρου. Επειδή είστε από κοινού και από τους δύο αυτούς εξωτερικούς κορμούς, αυτό θα είναι ένα εκθετικό μάθημα για εσάς.
Υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση με τον ίδιο τον χρόνο αυτές τις μέρες. Μπορεί να αισθάνεστε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ότι ο χρόνος είτε κινείται πολύ γρήγορα ή επιβραδύνεται σε παγετώδη ρυθμό. Τα πιο έντονα τετράγωνα που υπάρχουν στις 14 Φεβρουαρίου, 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου θα δοκιμάσουν πραγματικά την αίσθηση του χρόνου σας γενικά. Ολόκληρος ο σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να σας ευθυγραμμίσει με την πνευματική σας επίγνωση και να σας επιτρέψει να λάβετε αποφάσεις από την αίσθηση της διαισθητικής συνειδητοποίησης.

Ζητήστε τώρα την ετήσια προσωπική σας πρόβλεψη από τους αστρολόγους του Astrakaioneira.gr. Αποκλειστικές απαντήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Καριέρα, οικογένεια, οικονομικά, αισθηματικά και ό,τι άλλο σας απασχολεί στο 875 876 8069 και στο 875 876 8072 (Σταθερό €0,79/1′ και κινητό €0,75/1′ με Φ.Π.Α.)  ή στο 9011 400 231 (Σταθερό €1,33/1′ και κινητό €1,58/1′ με Φ.Π.Α.). Συνομιλήστε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον!

Σχέσεις για δεσμευμένους
Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα πρέπει να αποφασίσουν πραγματικά αν αυτό είναι το άτομο για αυτούς φέτος. Ίσως ήσασταν με τον αγαπημένο σας για πολλά χρόνια, αλλά έχετε μια πιο ανοιχτή ερμηνεία του τι διατηρεί τη σχέση.
Οι διαμετακόμιση του Κρόνου και του Δία μέσω του ζωδίου σας μπορούν να φέρουν μια καλή δέσμευση και ακόμη και να επιτρέψουν σε μια μακροπρόθεσμη σχέση να αντιμετωπίσει κάτι πιο σοβαρό φέτος. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται, στην υπογραφή εγγράφων γάμου, διαθηκών και συμβάσεων, ακόμη και προηγούμενων διακανονισμών διαζυγίου. Το να ανακατέψετε κάποια χαρτιά είναι εν μέρει συνδεδεμένο με την παρουσία του Βόρειου Κόμβου στο συναυλιακό ζώδιο του Δίδυμου.
Οι υποστηρικτικές εταιρικές σχέσεις μπορεί να συναντηθούν με την ανάγκη να γίνουν πιο καθορισμένοι όροι μεταξύ τους και επίσης να τους δηλώσουμε με κυβερνητικούς φορείς. Ακόμα και όταν ο Κρόνος στο πρόγραμμά σας και ο Ουρανός διατηρούν την επιρροή ενός ανταγωνιστικού τετραγώνου, θα σας ζητηθεί να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά κάνει τη ζωή σας στο σπίτι πιο ευχάριστη. Εάν αυτό είναι το άτομο, τότε είστε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δεδομένου ότι το 2021 αντικατοπτρίζει την ανάγκη σας να επισκεφθείτε ξανά το σωστό για σας ζευγάρι, πολλές όμορφες ευθυγραμμίσεις γιορτάζουν πλήρως την αγνότητα της αγάπης σας, ειδικά μέσω μιας γενναιόδωρης συνολικής σεληνιακής έκλειψης τον Μάιο, μιας θεραπευτικής δακτυλιοειδούς ηλιακής έκλειψης στους Δίδυμους τον Ιούνιο και μια ζωντανή συνολική ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη στις αρχές Δεκεμβρίου! Αυτά τα σεληνιακά γεγονότα προορίζονται να σας καθοδηγήσουν σε ένα κομμάτι ευτυχίας και αληθινής αγάπης με τον σύντροφό σας εκεί δίπλα σας!

Διάβασε επίσης

Σχέσεις για αδέσμευτους
Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι είναι για ένα υπέροχο έτος μπροστά! Το 2021 συσκευάζεται σε όλες τις γροθιές και σε καμία περίπτωση δεν συγκρατεί όταν πρόκειται να βρει κάποιον που συγκλονίζει την ψυχή σου. Αυτό είναι ένα από αυτά τα χρόνια για να είμαστε ανοιχτοί σε ό, τι ακολουθεί. Δεν μπορείτε να προβλέψετε τίποτα που θα σας φτάσει φέτος, αλλά ταυτόχρονα, να γνωρίζετε ότι με πολλούς τρόπους είναι πραγματικά απλώς σκοπός να είναι έτσι!
Πρέπει να παραδοθείτε και να εκτιμήσετε το γεγονός ότι σε καμία περίπτωση δεν έχετε τον έλεγχο της διαδρομής στην οποία βρίσκεστε! Καθώς οι 30 Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου δημιουργούν μια καθυστέρηση στην επικοινωνία σας μέσω ενός κύκλου ανάδρομης πορεία του Ερμή στο ζώδιό, μπορεί να είναι δύσκολο για όσους βρίσκονται σε συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων ή να αναζητούν αγάπη μέσω διαδικτυακών εφαρμογών γνωριμιών.
Τα συναρπαστικά νέα είναι ότι μπορεί να συναντήσετε κάποιον οργανικά και απροσδόκητα φέτος! Αυτό μπορεί πραγματικά να έρθει ανά πάσα στιγμή, και πραγματικά με οποιαδήποτε διέλευση, κυρίως λόγω του κύκλου του Κρόνου μέσω του αφρώδους ζωδίου σας. Αυτός ο πλανήτης θέλει να βρείτε μια σταθερή σύνδεση ακόμη και στο συχνά παρορμητικό σας ζώδιο που φέρει το νερό.
Για όσους παίζουν το γήπεδο για πάρα πολύ καιρό και είναι έτοιμοι να βρουν «το ένα», να γνωρίζετε ότι αυτοί οι κύκλοι εκλείψεων δεν παίζουν καθόλου! Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παίξετε κανέναν! Ό, τι συμβαίνει έρχεται γύρω, και είναι όλα σχετικά με το πώς αντιμετωπίζετε πρώτα με κάποιον.
Θα λάβετε μια σαφήνεια μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου σχετικά με μια πιθανή συνεργασία. Στην πραγματικότητα, οι τελευταίοι μήνες του 2021 θα αντικατοπτρίζουν πού πηγαίνει η ζωή σας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι χρονολογείτε έναν τόσο ξεχωριστό άτομο που πραγματικά αισθάνεται σαν ψυχή!

Οικονομικά & Καριέρα
Υπάρχει μια τυχερή ατμόσφαιρα στο γράφημα χρημάτων σας φέτος! Και όπως και όλα τα άλλα πεδία της ζωής σας αυτές τις μέρες, οι επαγγελματικές εξελίξεις φαινομενικά βγαίνουν από το πουθενά. Είναι ο απόλυτος απόλυτος μαγνητισμός που έχει τόσο πολύ ηλεκτρική ενέργεια που εκτοξεύεται μέσω του προσωπικού σας γραφήματος.
Ακόμα και όταν ο Ουρανός διέρχεται μέσω του Ταύρου στον προσωπικό σας τέταρτο οίκο, λαμβάνετε βοήθεια από τη σταθεροποίηση του Κρόνου για να συνεχίσετε να σας δομώνει και να σας καθοδηγεί μέσω του πρώτου σπιτιού αλληλεπίδρασης. Δεν είστε μόνο το πρόσωπο, αλλά και η ατμόσφαιρα της χρονιάς!
Αυτή είναι η στιγμή για την εποχή του Υδροχόου να αξιοποιήσει πραγματικά την πλήρη δύναμή της με υπέροχες εκπλήξεις που απλά σας αρέσει να υποστηρίζετε και να εκτιμάτε πλήρως. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκείνους τους οικονομικούς διακανονισμούς και συμβάσεις που κάποτε ένιωθαν πολύ δεσμευτικοί και τώρα έχουν πιο διαπραγματεύσιμους όρους.
Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για το ζώδιο σας να σκεφτείτε να επιστρέψετε στο σχολείο, να αλλάξετε καριέρα ή ακόμα και να κάνετε τον εαυτό σας έξω με έναν πιο δημόσιο τρόπο. Μπορεί να είναι χρήσιμο για εκείνους στις εικαστικές τέχνες και τις επιχειρήσεις που απαιτούν να έχετε το πρόσωπο και το όνομά σας εκεί έξω για να δείτε τον κόσμο.
Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί κατά τους κύκλους οπισθοδρόμησης του Ερμή φέτος, γιατί θα πρέπει να βρείτε το δρόμο σας μέσω κάποιων πιο δύσκολων επικοινωνιών και ίσως χρειαστεί να επιλύσετε τις διαφορές. Οι οπισθοδρομικοί κύκλοι του Mercury σας επηρεάζουν από τα μέσα Ιανουαρίου έως τα μέσα Μαρτίου. τέλη Μαΐου έως αρχές Ιουλίου · και στις αρχές Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου.
Όλες αυτές οι χρονικές περίοδοι μπορεί να σας κάνουν δημιουργικά σε έναν κύκλο ροής, αλλά είναι πραγματικά τμήματα που αλλάζουν το παιχνίδι της χρονιάς εάν θέλετε να στείλετε το βιογραφικό σας ή να συνδεθείτε σε μια πιο πνευματικά ευθυγραμμισμένη ευκαιρία εργασίας.