• 728×90 zozo parisi

  728×90 zozo parisi
 • Ζυγός 2018

  Μόνο πληκτική δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χρονιά που πέρασε. Το 2018 όμως πολλά πράγματα θα μπουν σε τάξη και μάλιστα με έναν τρόπο που μπορεί να μην σας είναι εύκολος ή ευχάριστος, αλλά σίγουρα είναι απαραίτητος.

  Γενικές προβλέψεις
  Με τον Κρόνο να βρίσκεται όλη τη χρονιά στο ζώδιο του Αιγόκερω ίσως χρειαστεί να κάνετε ορισμένες υποχωρήσεις, ειδικά οι γεννημένοι πριν τις 4 Οκτωβρίου. Οι υποχωρήσεις αυτές αφορούν την οικογενειακή σας ζωή (από την εύρεση ενός μικρότερου σπιτιού, μέχρι τη φροντίδα ενός ηλικιωμένου προσώπου) και θα περιορίσουν αρκετά τον ελεύθερο χρόνο σας. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και ανεκτικοί καθώς άτομα της οικογένειας ή ανώτεροί σας θα σας πιέσουν αρκετά.
  Από την άλλη πλευρά, θα διαπιστώσετε πως μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου τα οικονομικά σας θα κυλήσουν ομαλά, καθώς ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού θα ενεργοποιήσει αρμονικά και τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα με υπόσχεση κερδών που μπορεί να προκύψουν από διάφορους παράγοντες.
  Οι ανατρεπτικές και ασταθείς καταστάσεις θα συνεχιστούν, ειδικά για όσους είναι γεννημένοι μετά τις 15 Οκτωβρίου, καθώς ο Ουρανός θα κινείται απέναντι από το ζώδιό σας. Λόγω του Ουρανού θα υπάρξουν αρκετές διακυμάνσεις στα θέλω και τις επιδιώξεις σας σε σχέση με μια συνεργασία ή μια σχέση. Ασυνήθιστα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας επιδιώκοντας κάτι παραπάνω από μια απλή γνωριμία, με κάποιους από αυτούς να ανοίγουν τους ορίζοντές σας.
  Από τα μέσα Μαΐου έως τις αρχές Νοεμβρίου ο Ουρανός θα κάνει ένα σύντομο πέρασμα από το ζώδιο του Ταύρου, κάτι που θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα. Η επίδραση αυτή δεν θα έχει διάρκεια, παρόλο που θα προκαλέσει αναστάτωση, αφού ο Ουρανός θα ενεργοποιήσει δυσαρμονικά τον Άρη. Ο Άρης θα μείνει για περίπου πέντε μήνες στο ζώδιο του Υδροχόου και το γεγονός ότι σχηματίζει εκρηκτικό τετράγωνο με τον Ουρανό στα μέσα Μαΐου, στις αρχές Αυγούστου και στα μέσα Σεπτεμβρίου δείχνει πως τα οικονομικά μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα στις σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε και στον χωρισμό.
  Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου θα σας κάνει πέραν του δέοντος ενθουσιώδεις. Πιο συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 16 Μαΐου έως τις 13 Αυγούστου και από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 15 Νοεμβρίου και θα έχετε πολλές ευκαιρίες στον έρωτα, αλλά και σε δημιουργικά σχέδια. Προσοχή όμως από τις 26 Ιουνίου έως τις 13 Αυγούστου η ανάδρομη πορεία του θα σας κάνει να σκεφτείτε εκ νέου τις επιθυμίες σας, ειδικά αν ανήκετε στους Ζυγούς του Σεπτεμβρίου.
  Από τις 6 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, θα κινείται στο ζώδιό σας, κάτι που θα σημάνει την πιο ερωτική περίοδο για εσάς. Όμως επειδή θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της μέσα στον Οκτώβριο, κατά το πρώτο μισό του Νοεμβρίου θα επιστρέψει και πάλι στο ζώδιό σας, κινούμενη ανάδρομα, κάνοντας τις ημέρες αυτές εντελώς ανατρεπτικές για τις σχέσεις και τα συναισθήματά σας και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα ελέγξετε. Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Νοεμβρίου είναι εντελώς ακατάλληλες για να προγραμματίσετε γάμο ή να κάνετε μια καινούργια σχέση. Ηρεμία όμως καθώς η αποκατάσταση θα έρθει στο δεύτερο μισό του Νοεμβρίου.

  Σχέσεις
  Από τον πρώτο κιόλας μήνα του 2018 ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του. Από τα μέσα Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη σας οδηγεί στο να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, να διεκδικείτε το δικαίωμά σας στον έρωτα και να γίνεστε περισσότερο τολμηροί προκειμένου να κατακτήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε. Οι δεσμευμένοι που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο δυσκολεύεστε να βάλετε σε τάξη τη σχέση με το σύντροφό σας. Ευνοϊκή για νέους έρωτες θα είναι η περίοδος από τις 24 Απριλίου έως τις 19 Μαΐου. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας συναρπάσει.
  Η Αφροδίτη θα βρείτε στο ζώδιό σας από τις 6 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου χαρίζοντάς σας μοναδικές στιγμές και φέρνοντας τον έρωτα -κυριολεκτικά- στην πόρτα σας. Όμως επειδή θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της στις 5 Οκτωβρίου θα επιστρέψει και πάλι στο ζώδιό σας το Νοέμβριο, με αποτέλεσμα να σκεφτείτε και πάλι τους όρους με τους οποίους μπήκατε σε μια σχέση.

  Εργασία
  Η επαγγελματική σας πορεία έχει όλα τα φόντα να στεφθεί με επιτυχία τη χρονιά αυτή, κάτι που θα φανεί και στις οικονομικές σας απολαβές, ενώ δεν πρέπει να περιμένετε εντάσεις και ανατροπές. Η περίοδος που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή είναι τα μέσα Ιουλίου, λόγω της έκλειψης Ηλίου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Θα βγουν στην επιφάνεια τα καλώς και κακώς κείμενα στις σχέσεις με άτομα κύρους και θα νιώσετε ότι σας ασκούν εξουσία, παρά ότι σας δίνουν ελευθερία κινήσεων.
  Οι Ζυγοί του Οκτωβρίου οραματίζεστε την ενασχόλησή σας με ένα αντικείμενο που σας γοητεύει, αλλά δεν πατάτε σε στέρεο έδαφος ακόμα για να το θέσετε σε εφαρμογή.

  Οικονομικά
  Με το Δία στο ζώδιο του Σκορπιού τα οικονομικά σας μπορούν τόσο να αναπτυχθούν, όσο και να επεκταθούν. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να περιορίσετε την τάση που έχετε να ξοδεύετε παραπάνω από όσα αντέχετε. Μπορεί ο Δίας να φέρνει έσοδα, αλλά φέρνει και έξοδα. Δεν αποκλείεται να στηρίξετε άτομα της οικογένειάς σας ή να επενδύσετε τα χρήματά σας σε δημιουργικές δραστηριότητες. Όπως και να έχει θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να μην κάνετε επίδειξη ισχύος.

  Υγεία
  Οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως δημιουργήσουν κάποια μικροπροβλήματα στην υγεία σας. Προσοχή σε δραστηριότητες που περιορίζουν τις αντοχές και την ενέργειά σας, ειδικά στις αρχές Απριλίου. ίσως καταπονηθείτε αρκετά και εκδηλωθούν ενοχλήσεις που μόνο αν βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε θα μπορέσετε να ξεπεράσετε.

  Παλαιότερες προβλέψεις Ημερήσια Πρόβλεψη Εβδομαδιαία Πρόβλεψη Μηνιαία Πρόβλεψη Ετήσια Πρόβλεψη


  loading...
  "

  Διαβάστε επίσης

  Ημερήσιες προβλέψεις 23/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 22/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!       Κριός...

  Ημερήσιες προβλέψεις 21/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 20/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Ημερήσιες προβλέψεις 19/05/2019

  Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την ομάδα του Άστρα και Όνειρα!        ...

  Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 20/05/2019 έως 26/05/2019

  Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την εβδομάδα που ξεκινά, στις εβδομαδιαίες προβλέψεις του...
 • 300×250 giasmin

  300×250 giasmin
 • 300×250 mixalis

  300×250 mixalis
 • 300×250 thomai

  300×250 thomai
 • 728×210 sex&zodia

  728×210 sex&zodia
 • Social Media
  Copyrights Astra Kai Oneira 2019 - Web Design & Development by tcp.gr Project